Перейти до змісту

Каким будет курс 01.05.2026?  

72 користувача проголосувало

1. 1. Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.05.2026? (голосование будет закрыто 10 апреля)

• Менее 42,00
      0
    • 42,00-42,50
      0
    • 42,50-43,00
    • 43,00-43,40
    • 43,40-43,70
    • 43,70-44,00
    • 44,00-44,30
    • 44,30-44,60
    • 44,60-45,00
    • 45,00-46,00
    • Более 46,00

Опитування закрите для нових голосів

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
7 часов назад, nord555a сказал:

С чего Вы взяли...что я троллил  Jilane2???Я его всегда плюсовал..

Наоборот..я каждый день напоминал про его ракету и  пружину :)

Понравлись мне эти выражения.

Хотелось пошутить )))

Почему Вы всё видите только с негативной стороны?)

И я с ним во многом согласен.!!

Конечно..не совсем ракета..Но смена тренда и рост - имеем!И это факт!

Коллега я и не обижался даже. Я поддерживаю ваше мнение и во многом на вашей стороне. 

Опубліковано

Теперь глявное понять переломали тренд или все-таки нет (я к этому склоняюсь). Сегодня размещаются или все-таки слухи стали правдой?

Опубліковано

по моему сейчас началась коррекция. есть малый шанс еще разок сходить и на 25, но это нужно сильно постараться, скорее взят курс на медленный сезонный девал. а дальше возможны вариации.

Опубліковано

Много интересной информации.

Самое интересное:

Цитата

Станом на 1 серпня сума коштів на Єдиному казначейському рахунку становила 49,0 млрд грн, а також додатково на валютних рахунках ДКСУ в гривневому еквіваленті 76,8 млрд грн.

Цитата

За прогнозними розрахунками до кінця 2019 року на погашення та обслуговування внутрішнього та зовнішнього державного боргу потрібно спрямувати в еквіваленті гривні 169 млрд грн (з яких 71,4 млрд грн за номінованими в гривні ОВДП, а решта виплати в іноземній валюті).

Получается на 1 августа есть 77 млрд в валюте (или около 3.1 млрд в дол), до конца года нужно погасить 98 млрд грн валютных долгов (3.9 млрд дол). Разница вроде как не критичная...

http://finbalance.com.ua/news/minfin-zayavlya-pro-povnu-hotovnist-do-pikovikh-viplat-borhiv-u-veresni

Опубліковано
1 минуту назад, papik сказал:

Минфин продает 3 млн бумажек ОВГЗ. А потом будет возмущаться почему курс падает 😩

Вы имели ввиду не млн., а млрд?

Ну так а завтра погашение 6 млрд. Не огорчайтесь. )))

Опубліковано (змінено)
47 минут назад, sellar сказал:

по моему сейчас началась коррекция. есть малый шанс еще разок сходить и на 25, но это нужно сильно постараться, скорее взят курс на медленный сезонный девал. а дальше возможны вариации.

Пока на 25 рано, потому что высоко подпрыгнули до 25,85/ на чр вчера, поэтому нужно проторговать  все 40 коп. до /25,50 постепенно.

Вот с 27.08  думаю есть шанс сходить к 25 снова )

Змінено користувачем Анджелина
  • Не розумію 1
  • Сумно 1
  • Подобається 1
Опубліковано
1 hour ago, Анджелина said:

Пока на 25 рано, потому что высоко подпрыгнули до 25,85/ на чр вчера, поэтому нужно проторговать  все 40 коп. до /25,50 постепенно.

Вот с 27.08  думаю есть шанс сходить к 25 снова )

Можно поинтересоваться почему с 27го есть шанс сходить на 25?

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Створити...