Перейти до змісту

Каким будет курс 01.05.2026?  

72 користувача проголосувало

1. 1. Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.05.2026? (голосование будет закрыто 10 апреля)

• Менее 42,00
      0
    • 42,00-42,50
      0
    • 42,50-43,00
    • 43,00-43,40
    • 43,40-43,70
    • 43,70-44,00
    • 44,00-44,30
    • 44,30-44,60
    • 44,60-45,00
    • 45,00-46,00
    • Более 46,00

Опитування закрите для нових голосів

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
9 минут назад, Kvolk сказал:

Днепр, вечером видел 36.1 на продаже, утром уже есть 35.5, довольно быстро просели. Реакция на изменение ставки?

Уже перестали снижаться. 

Да, реакция была, но... самого роста ставки мало.

• Лайк 2
  • Подобається 1
  • Не подобається 1
Опубліковано
18 хвилин тому, Mozart сказав:

Уже перестали снижаться. 

Да, реакция была, но... самого роста ставки мало.

Останній шанс від НБУ для тих хто в гривні перейти))

Опубліковано

Основная задача повышения учетной ставки сделать гривну дорогой 1, что должно добить ажиотажный спрос на валюту 2, а значит разгрузить цены 3 и в итоге убрать ограничения 4. 
В теории складно, но зная местную практику я скорее ожидаю заморозку деловой активности до минимума.

Опубліковано
5 минут назад, Jack сказал:

Основная задача повышения учетной ставки сделать гривну дорогой 1, что должно добить ажиотажный спрос на валюту 2, а значит разгрузить цены 3 и в итоге убрать ограничения 4. 
В теории складно, но зная местную практику я скорее ожидаю заморозку деловой активности до минимума.

Учитывая, что банки и так заморозили полностью кредитование, ничего сейчас это не заморозит :) А вот к чему точно приведет, так это к массовому срезанию кредитных лимитов банками. Процесс, кстати, уже пошел. 

• Лайк 1
  • Дякую 2
  • Подобається 3
  • Не подобається 1
Опубліковано
18 годин тому, Mozart сказав:

Парадокс сейчас состоит в том, что чтобы дать такой процент по депозитам, банкам надо откуда-то эти деньги взять. В отличие от НБУ, который может просто напечатать деньги. Скорее всего, банки будут сдавать Нацбанку средства на депосертификаты на хранение, а сами принимать депозиты под ставки на 2-3% ниже, чем ставка по депосертификатам. 
Поэтому следим за ставками по ДС, по ОВГЗ... и уже из этого будем смотреть, ЧТО будет по депозитам.

а чи немає у банків обмеження по обсягу коштів, що вони можуть вкласи в депосертифікати?  Наприклад,  не більше 10%від активів банку (цифру від балди для прикладу взяв).  Чи хоч все, що є, можна туди запхати?

Опубліковано

Думаю гривня тимчасово зміцниться до 32,00. Ну а вже потім покатиться донизу, де зупиниться не знаю, можливо 45,00, більш вирагідно 50.00.

Проблема в тому що нам потрібно 8-10 млрд. долл. на місяць, а нам дають у двічі або навіть у тричі менше. 

Якщо нам будуть погано допомогати то війна буде тривати 5-7 років.

• Хаха 3
  • Не розумію 1
  • Сумно 5
  • Подобається 3
Опубліковано
45 минут назад, Lucius сказал:

Думаю гривня тимчасово зміцниться до 32,00. Ну а вже потім покатиться донизу, де зупиниться не знаю, можливо 45,00, більш вирагідно 50.00.

Проблема в тому що нам потрібно 8-10 млрд. долл. на місяць, а нам дають у двічі або навіть у тричі менше. 

Якщо нам будуть погано допомогати то війна буде тривати 5-7 років.

Думаю, даже 34,00 не увидим.

• Лайк 1
  • Дякую 3
  • Хаха 1
  • Не розумію 1
  • Подобається 5
  • Не подобається 1

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Створити...