Sergey82 3 289 Опубліковано: 12 жовтня, 2015 Не надо, не надо. У меня когда денег не было, от слова совсем. Ездил на росаве и каме. Свои деньги отъезжала. Вот ты вспомнил Всегда думал, что Росава создана для жигулей 4 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
+Святослав Т 2 296 Опубліковано: 12 жовтня, 2015 Попробовал бы зимний Мишлин, но не российский точно Сергій, Ви ж розумієте- я Западенець , але все ж продаю і Мішку маде ін Росія. Мені теж кортить усім клієнтам пропонувати все маде ін германі, але Вам клієнтам це б Дорого обходилось. Саме через це шинні компанії і будують свої заводи ближче до споживачів, щоби лишні логістичні витрати не включати у вартість продукції. 4 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
+Святослав Т 2 296 Опубліковано: 12 жовтня, 2015 Доречі, дуже багато клієнтів на зараз орієнтуються саме на Росаву. Я про тих клієнтів , які все життя " продають машину" і їздять виключно на шинах Б/У з Європи. 3 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DONALD 6 095 Опубліковано: 12 жовтня, 2015 Почитайте за Yokohama Geolandar GO73 - гарна шина на мою думку. Вартість Вашого розміру шин в межах 130 долл Або Yokohama Ice Guard 35 шипована - близько 120 за шину. Мені здається ціна/якість норм Большое спасибо за рекомендации! И маленький вопрос вдогонку. Порекомендуйте хорошую зимнюю резину для тяжелого внедорожника 265/60 R18. 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Sergey82 3 289 Опубліковано: 12 жовтня, 2015 Сергій, Ви ж розумієте- я Западенець , але все ж продаю і Мішку маде ін Росія. Мені теж кортить усім клієнтам пропонувати все маде ін германі, але Вам клієнтам це б Дорого обходилось. Саме через це шинні компанії і будують свої заводи ближче до споживачів, щоби лишні логістичні витрати не включати у вартість продукції. Я не западенец, но российские шины покупать не буду, как и украинские. Мне мой Данлоп нравиться (и летний и зимний), понятно что эти порышки не идеальные, но лучших я еще не пробовал. А когда решу попробовать, то куплю нормальный бренд, сделанный в Германии. Считайте это моей прихотью 4 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AaronSky 68 533 Опубліковано: 12 жовтня, 2015 (змінено) Аарон, мені здається , чи Ви все таки порівнюєте шини по тому ж принципу як це роблять більшісь споживачів: - порівнюєте вартість шини арктичного типу із шиною для європейської зими ( маю на увазі порівняння вартості Гудіка з Мішкою чи навіть із Бріджем, на який доречі чомусь спеціально занижуює ціну імпортер )? Нічого особистого- так- цікавість? З повагою , Свят Порівнюю Goodyear UltraGrip Ice 2 (1285 14-15р) з Bridgestone Blizzak VRX (1178 2014/15о) // Blizzak REVO GZ (1072 2014р) та Michelin X-Ice XI3 (1408 14/15р) // Michelin X-Ice XI2 (1176 - 2014р) Де тут шини для європейської зими? P.S. Якщо ціна на товар наразі занижена - то це добре для покупця менше грошей треба витрачати, а якщо завишена (на можливо гудік) - то це погано для виробника - менше будуть брати. Ера гудієра була 5 років назад (маю на увазі низьку ціну за високу якість - наприклад UltraGrip 7+). Змінено 12 жовтня, 2015 користувачем AaronSky 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
+Святослав Т 2 296 Опубліковано: 12 жовтня, 2015 Большое спасибо за рекомендации! И маленький вопрос вдогонку. Порекомендуйте хорошую зимнюю резину для тяжелого внедорожника 265/60 R18 Розгляньте ті ж варіанти, що на " меньшеньку" плюс Michelin X-Ice XI2 . подивлюсь ще Вам по Сontinental плюс Bridge Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
+Святослав Т 2 296 Опубліковано: 12 жовтня, 2015 Порівнюю Goodyear UltraGrip Ice 2 (1285 14-15р) з [/size] Bridgestone Blizzak VRX (1178 2014/15о) // [/size]Blizzak REVO GZ (1072 2014р)[/size] та [/size] Michelin X-Ice XI3 (1408р) // [/size]Michelin X-Ice XI2 (1176 - 2014р)[/size] Де тут шини для європейської зими? P.S. Якщо ціна на товар наразі занижена - то це добре для покупця менше грошей треба витрачати, а якщо завишена (на можливо гудік) - то це погано для виробника - менше будуть брати. Ера гудієра була 5 років назад (маю на увазі низьку ціну за високу якість - наприклад UltraGrip 7+).[/size] Аарон, Друже!!! Ми з однієї сфери- не варто сперечатись. Давай спільно допоможемо форумчанам легше перезимувати!!! З повагою, Свят Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
+Святослав Т 2 296 Опубліковано: 12 жовтня, 2015 Компанія Гудієр-Данлоп Україна проводять чергову акцію для покупців ( детальніше в інеті ) Моїх три роздрібних клієнти при подібній акції весною виграли по 40 л пального. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AaronSky 68 533 Опубліковано: 12 жовтня, 2015 Со всем согласен. Но все же ожидаешь от разрекламированной японской резины большего. Тем более что она еще и не самая дешевая. Посмотрел- в моем размере 235/55 R18 стоит сегодня около 3700грн. За комплект 15тысяч. Можно SJ6 и за 3100 взять. А DM-V1 тоже за 3100 (135 баксов). 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах