snezha 11 177 Опубліковано: 25 жовтня, 2023 3 минуты назад, Mozart сказал: 1. З якими банками працюєте по гривневим депозитам? Просто перерахуйте назви. 2. На який строк тримаєте гривневі (не конверти) депозити? 3. Коли останні були оформлені і під який відсоток? Цікавить ступінь Вашої реальної довіри до гривні. Щоб це не виглядало однобоко, розкажу про себе. Цього року кілька гривневих депозитів тримав у "Акорді" та "Юнексі" на 3 місяці, та місячних - у Izibank та Sportbank. На даний момент жодного гривневого депозиту не маю. OTP, 3 месяца, 15,5%. Истекает в начале ноября 1 3 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Moskit 6 732 Опубліковано: 25 жовтня, 2023 26 хвилин тому, lutsak.oleg@ukr.net сказав: Ну три тижні чекати на синій доллар і невідомо стільки ще прийдеться його чекати,і взагалі чи він буде ,то тута по вашому "нервів нетреба"?🤔 три тижні чекав не я, а @marua3; можливо в його ситуації це правильне рішення. Особисто за "білі" не дуже переймаюся, забирав в Приваті в гарному стані і 96-й, і 2000-й одразу. Під свої можливості та потреби визначив алгоритм дій із "білими" і особливо не переймаюся. Розглядаю всі дії по "конвертам" і "50 кіло" виключно як засоби нівелювання доларової інфляції, а не як заробіток! imho 2 4 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
marua3 1 207 Опубліковано: 25 жовтня, 2023 Про белый . Тас банк выдал белыми ., нужно было сдать в банк sense/ касcир из 3500дол. не взял 600дол. при том на вид нормальные. нет печати, не порванные. Что делать. нужно поменять и по повышенному курсу купить. Больше не хочу брать белыми. В А банке закончился депозит. Хочу взять новыми. 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
200314 3 248 Опубліковано: 25 жовтня, 2023 (змінено) 7 часов назад, marua3 сказал: Про белый . Тас банк выдал белыми ., нужно было сдать в банк sense/ касcир из 3500дол. не взял 600дол. при том на вид нормальные. нет печати, не порванные. Что делать. нужно поменять и по повышенному курсу купить. Больше не хочу брать белыми. В А банке закончился депозит. Хочу взять новыми. От знайшли проблему. Віднесіть в інший банк, тих банків - 63 штуки. Просто я ще не чув ЖОДНОГО відгуку, що долари (купюри без печаток, написів, не рвані) взагалі нікуди не вдалось здати і прийшлось ті долари викинути. Але з весни постійно доводиться читати про цирк: то білі не взяли, то сині світяться в ультрафіолеті якось не так. Ну і що? В одному місці сині не взяли, бо не так "світяться", а в іншому ті ж сині закинули в машинку, машинка не пропустила, але менше з тим, касирка прийняла всі купюри. Останнім часом чув вже від кількох людей, що машинка не пропускає сині, але... ті сині беруть, як касири, так і покупці, беруть, бо ж сині. Ну і що, беруть, бо сині, а білі не беруть, бо білі. Ну в одному місці не беруть, в іншому візьмуть. Змінено 25 жовтня, 2023 користувачем 200314 1 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Кремень 17 434 Опубліковано: 25 жовтня, 2023 4 часа назад, 200314 сказал: В одному місці сині не взяли, бо не так "світяться", а в іншому ті ж сині закинули в машинку, машинка не пропустила, але менше з тим, касирка прийняла всі купюри. Ви якісь такі цікаві байки тут розповідаєте . Хотів би я бачити ту касиршу яка прийняла у клієнта купюри, які не пройшли через детектор або "машинку" як Ви це назвали . 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lutsak.oleg@ukr.net 1 497 Опубліковано: 26 жовтня, 2023 6 годин тому, Кремень сказав: Ви якісь такі цікаві байки тут розповідаєте . Хотів би я бачити ту касиршу яка прийняла у клієнта купюри, які не пройшли через детектор або "машинку" як Ви це назвали . В мене таке було особисто в глобус банку куп'юра 1996 року року непройшла машинку,пішов в акордбанк ,там пройшла😑 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Кремень 17 434 Опубліковано: 26 жовтня, 2023 4 часа назад, lutsak.oleg@ukr.net сказал: мене таке було особисто в глобус банку куп'юра 1996 року року непройшла машинку,пішов в акордбанк ,там пройшла😑 Це зовсім інші речі що Ви пишите. Бо ж касирша Глобусу таки НЕ ПРИЙНЯЛА купюру що не пройшла через детектор її відділення банку. Саме це я мав на увазі в своєму попередньому допису. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Mozart 668 715 Опубліковано: 26 жовтня, 2023 4 часа назад, lutsak.oleg@ukr.net сказал: В мене таке було особисто в глобус банку куп'юра 1996 року року непройшла машинку,пішов в акордбанк ,там пройшла😑 Таке може бути, але я у такому разі співчуваю клієнтам "Акорду", бо саме серез 1996-го - найвищий процент підробок, і далеко не кожна машинка їх відрізнить. У певних вузьких колах давно вже діляться порадами, який детектор купюр краще використовувати (часто він вмонтовується у лічильну машинку), щоб вирізняти фальш. До речі, це - одна з основних причин, ЧОМУ почалась оця "купюроманія". Далеко не кожна обмінка може собі дозволити дороговартісну техніку з усіма оновленнями ПО, щоб відрізнити справжній 1996-й від "іранського", наприклад, варіанта (всі знають, що у Ірані свого часу активно друкували долари, які були практично як справжні?) 2 4 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
abcd 499 Опубліковано: 26 жовтня, 2023 11 часов назад, Кремень сказал: Ви якісь такі цікаві байки тут розповідаєте . Хотів би я бачити ту касиршу яка прийняла у клієнта купюри, які не пройшли через детектор або "машинку" як Ви це назвали . Я видел такую . Правда,вопрос был с 200гр. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Listrigon 107 Опубліковано: 26 жовтня, 2023 А доллары 1999 тоже слабо защищены, как и 1996 г .? Чего их тоже (за компанию с 1996) не хотят брать? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах