Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
47 минут назад, pavel159 сказал:

На воре и шапка горит. Если пользователь маскирует свой IP - значит имеет на это веские причины и это ещё красноречивее говорит о его истинных намерениях. Поставить флажки в виде эксперимента на пару месяцев - думаю не трудно.

Ну поставят тебе из России или Белорусии  маску флага Украины, и чего это тебе даст?

Опубліковано
35 минут назад, Эвген сказал:

Ну поставят тебе из России или Белорусии  маску флага Украины, и чего это тебе даст?

Не все такие изворотливые как ты. VPN влияет на скорость, с мобильного им пользоватся не всегда удобно.

Я предложил только идею, а практическую реализацию администрация форума сама может решить при желании.

• 3 тижня потому...
Опубліковано (змінено)

Предлагаю фото и приколы про алкашей публиковать в отдельной теме! 

Мне не понятно над чем там смеяться. 

Думаю ресурс не должен поощрять пьянство и алкоголизм.

Вот последствия https://zp.npu.gov.ua/uk/publish/article/162738

Змінено користувачем Микрончик
ссылку поправил
Опубліковано
38 минут назад, Алиса в стране чудес сказал:

Кнопка " Спасибо " не работает :girl_sigh:

Работает. :)

59d371ae682d1_.PNG.c817b8c9bd41b84bfa354528118e3a4b.PNG

Если возникли проблемы, то обратитесь, пожалуйста, в поддержку. В сообщении укажите на каком конкретно этапе не получается скинуть деньги через кнопку "Спасибо".

https://kurs.com.ua/support/

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Є пропозиція зробити тему "Аншлаг"  і переміщувати туди  із теми "Гумор" пости, які на це заслуговують. Для тих, хто особливо відзначиться, запровадити персональне звання "Петросян" чи "Ваганич".

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Останні відвідувачі   0 користувачів онлайн

• Жодного зареєстрованого користувача не переглядає цієї сторінки
  • Створити...