Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Вера в идею определяется готовностью за нее сражаться. 

Люди не готовы сражаться за это государство, но готовы сражаться за личную свободу.

Следовательно, возможность жить в этой стране при власти другого государства является для них вполне приемлемой, что бы они не заявляли друг другу на форумах. Утверждать иное - лицемерие.
ИМХО всё. 

photo_2025-09-22_23-48-26.jpg

Опубліковано
2 години назад, Александр313 сказав:

Та это понятно, только ты подумай про своих близких,когда под твоим(их)домом оставят технику на ночь и прилетит туда из-за чьей то халатности.Так же само сколько у нас в Сумской области погибло военных из-за долбаных построений или награждений,что потом снимают и командиров и губернаторов 

Мої близькі в чернівецькій області. Ваша мисль що військові не мають права ходити в магазини і пошту чи винаймати житло понятна. Як і нєрвность коли прилітає. Коло нас теж буває заїде техніка, відпрацює і поїде,  а потім овєтка по нам...

Тепер уловіть і мою мисль. Я вважаю  чоловіка який воює ціннішим за непридатного цивільного. Тим більше чоловіка що воює рядом зі мною. Можете називати це корпоративною солідарністю.

Те що десь там розказують в телемарафоні чи написано в уставі про обовязки щодо цивільних, все дуже важне для нас. Тіки ні телемарафон  не дивлюсь ні устав, з моральним кодексом строітєля комунізма, не читав, ні разу за 3 роки. 

Бойовий устав гортав там чуш застаріла.) Щось на рахунок построєній...)

От в запоріжжі прилетіло по автовокзалу, там заодно і атб

то мож військовим не ходити на автовокзал? Чи не купляти хамбургери з ларьків в прифронтових селах? Як гадаєш хто є основним джерелом прибутку для такого бізнесу? Чи може заборонити знімати квартири? А для відпочинку копати нори в землі?) Даж якщо і видати таку заборону дотримуватись її буде рівно ніхто.

• Лайк 1
  • Дякую 1
  • Подобається 3
  • Не подобається 1
Опубліковано
41 хвилину назад, Аид сказав:

Иногда забываю на каком кто пишет :scratch_one-s_head:

Screenshot 2025-09-22 at 23-31-40 Так ли всё хреново - Страница 1113 - Семейный уголок - Курс України.png

Я і в розмові не звертаю уваги якщо на понятній мені.

В нас якось з дитинства принято було за чемність відповідати мовою якою до тебе звернулись.

помню німці в чернівцях вночі спитали як дійти до таксі? Куди вони пішли після того як я пояснив, до сих пір цікаво🤣

Кругом мене добра третина офіцерів російськомовна. 

Вишиватніків що боряться з мовою і церквою треба до громадських робіт засуджувати 😅

Опубліковано
6 часов назад, Fura! сказал:

Чужий злочин (так, США також злочинці) ніколи не дає індульгенцію на власний.

если все вокруг не платят налоги, но именно тебя прижала налоговая, и ты прекрасно понимаешь, что налоги лишь предлог, а на самом деле причина в том, что инспектор твоя бывшая, которая тебя ненавидит.

будут ли окружающие считать тебя на самом деле преступником, или будут понимать что на самом деле происходит?

удивительно, что санкции вводят и оружие поставляют именно те страны, которые состоят в западном блоке, который полвека вел холодную войну с союзом, правда? что-то все остальные страны как-то не сильно эмоционируют по поводу этой войны. 

может западу на самом деле все равно кто на кого напал и они бы воспользовались любой войной любой страны против рф точно так же?

если бы казахстан и все средняя азия резко начали ненавидеть рф и все вместе бы напали на нее, думаете запад бы не объяснил людям почему рф во всем виновата и почему ее надо наказать?

Опубліковано

По мотивам последних пары страниц.

Как много хочется написать.

Как мало смысла это делать.

Ждет нас всех кровавая баня.

И никто никуда не денется.

• Лайк 1
  • Сумно 3
  • Подобається 3
Опубліковано (змінено)
4 минуты назад, Fat Point сказал:

Кому служат -того и защищают.

Screenshot_20250918-110016.png

Це реальна обкладинка? 

"Боже, яке кончене"

ПС сподіваюсь, креатив не йде темниками з опи. 

Змінено користувачем ZzzZzzZzz
ПС
Опубліковано
6 годин назад, alex_agent сказав:

Правильно ли я понял, что вы считаете, что у вас нет вообще никаких обязательств перед гражданским населением Украины ?

Харашо, встрєчний вопрос....

Лічно у Вас є обязатєльства перед гражданським населенням?

А перед військовими? 

Якого Ви мені ліпите якісь обязатєльства? 

Дайте вгадаю.

Ви маєте право в любий момент покинути цю державу і жити в любій країні світу.  Ви не лох і нікому нічого нє должни, крім папи з мамой.) 

А те що когось мобілізували то їх вибор, лічно ви нікого на війну не посилали. 

Поправте якшо я десь не прав.

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Останні відвідувачі   1 користувач онлайн

• Створити...