Twin Опубліковано 7 грудня, 2025 Опубліковано 7 грудня, 2025 Завтра Коломойський зробить важливу заяву. 2 Цитата
Moskit Опубліковано 7 грудня, 2025 Опубліковано 7 грудня, 2025 6 хвилин назад, Twin сказав: Завтра Коломойський зробить важливу заяву. готовий працювати офіс-менеджером замість Єрмака?) 2 3 Цитата
Олександрм Опубліковано 7 грудня, 2025 Опубліковано 7 грудня, 2025 23 хвилини назад, alex_agent сказав: Ну вот когда подойдут и если начнут стирать Запорожье с карты - это могло бы стать правдой. Так что это не я, а вы тут цитируете и распространяете лживую пропаганду ТСН и сами занимаетесь лживой пропагандой. Скільки праведного гніву. Ну давайте іще раз Мож досягнем консенсусу?) значить 1. російські ракети і каби через похибки в точності падають на голови мирняка. 2. Поки що не підійшли вплотну, тому повністю стирати, так як вони зараз роблять в прифронтових містах в них б не вийшло. 3. Ви чомусь стверджуєте, що на території тец та інших електростанцій встановлені ракети та артилерія. Хотілось б знати звідки ви це взяли, заодно і про перевозку новою поштою та автостанцією військових грузів. Які саме військові грузи ви вважаєте можливо довірити новій пошті? Зброю? Боєприпаси? Мож танк хтось привіз на 51 відділення нової пошти? Ви не відреагували на артобстріл херсону, зокрема тец . Хіба в зимовий період це не спосіб знищення міста? Значить тсн брехливе? https://kurs.com.ua/novost/1424318-okkupanti-snova-atakovali-hersonshinu-ranen-muzhchina-povrezhdeni-doma-i-gazoprovod Ну або тут почитайте. https://slovoproslovo.info/rosiya-dronove-safari-na-myrnykh-zhyteliv-khersona/ 4 4 Цитата
alex_agent Опубліковано 7 грудня, 2025 Опубліковано 7 грудня, 2025 11 часов назад, Олександрм сказал: Ви чомусь стверджуєте, що на території тец та інших електростанцій встановлені ракети та артилерія. Хотілось б знати звідки ви це взяли, заодно і про перевозку новою поштою та автостанцією військових грузів. Это уже переходит все границы! Я такого никогда не утверждал. На этом форуме есть прекрасная функция цитирования. Если хотите что-то процитировать из моих постов тут - пользуйтесь этой функцией и не приписывайте мне того, что я не делал. И не надо ссылаться на занятость, плохую память - типа "я не помню, кто тут что пишет" и прочее. Если не уверены в чем-то, просто не пишите об этом - сэкономите ваше драгоценное время и репутацию. Добавляю вас в игнор - вы мне больше не интересны. 4 2 1 Цитата
Олександрм Опубліковано 7 грудня, 2025 Опубліковано 7 грудня, 2025 29 хвилин назад, alex_agent сказав: Это уже переходит все границы! Я такого никогда не утверждал. На этом форуме есть прекрасная функция цитирования. Винен, перепутав з Fat Point. Цитувати мені неудобно та і пишу прям посеред чергування. Ви тільки стверджували про точечні удари по запоріжжі і обичну жизнь в місті. За на скільки вона обична нехай місцеві напишуть). Я міста не до війни не бачив... Ви чомусь продовжуєте ігнорувати херсон, до якого реально дістати артою як обичною так і реактивною. А до запоріжжя російська арта не дістає. Через те що якщо підлізе ближче попаде в зону дії нашої арти і дронів. В 06.12.2025 в 01:07, alex_agent сказав: До ЗП с самого начала войны ВС РФ могли достать и обычной дальнобойной и реактивной артой, а также фабами, кабами и всем остальным, что там у них есть. Но ЗП до сих пор получает скажем так "точечные" удары, не намного больше чем остальные города, которые находятся намного дальше от линии фронта. Цитата
viking-joss Опубліковано 7 грудня, 2025 Опубліковано 7 грудня, 2025 Завтра Зеленский едет в Лондон встречаться со Стармером, Макроном и Мерцем. Формально чтобы обсудить гарантии безопасности для Украины, но скорее всего обсуждать будут где взять денег на продолжение войны. Так как другие возможности изыскать средства недоступны, то оставшийся вариант - собственные средства Великобритании, Франции и Германии. Активизация говорильни о необходимости ужесточения мобилизации намекает на то, что деньги могут дать только под это. P.S. Что бы они там не нарешали, я жду решения по условиям окончания военных действий не позднее весны. Цитата
Олександрм Опубліковано 7 грудня, 2025 Опубліковано 7 грудня, 2025 (змінено) 50 хвилин назад, viking-joss сказав: Активизация говорильни о необходимости ужесточения мобилизации намекает Сьогодні 2 сзчшника тут , призвані в вінниці, 05.12🤣. День на дорогу сюди точно потратили... Змінено 7 грудня, 2025 користувачем Олександрм 1 Цитата
viking-joss Опубліковано 7 грудня, 2025 Опубліковано 7 грудня, 2025 (змінено) 6 минут назад, Олександрм сказал: Сьогодні 2 сзчшника тут , призвані в вінниці, 05.12🤣. День на дорогу сюди точно потратили... Веселого мало нет. А не пора ли им и вам задуматься о жизнях людей, и вообще о том, что после них от Украины останется? 35:30 Змінено 7 грудня, 2025 користувачем viking-joss 2 1 Цитата
ZzzZzzZzz Опубліковано 7 грудня, 2025 Опубліковано 7 грудня, 2025 9 минут назад, viking-joss сказал: Веселого мало нет. А не пора ли им задуматься о жизнях людей, и вообще о том, что после них от Украины останется? 35:30 Келлог озвучив 2 мільйона втрат військових рф та України https://www.cnbc.com/2025/12/07/ukraine-peace-deal-is-really-close-us-envoy-kellogg-says-.html 1 1 Цитата
Рекомендовані повідомлення
Приєднуйтесь до обговорення
Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.