Modestus Опубліковано 23 січня Опубліковано 23 січня 3 часа назад, Modestus сказал: население Украины начало лупить, кроме ТЦК, еще и "тримачів енергетичного фронту" ("воїнів світла"), я закладку оставил: https://t.me/Denys_Smyhal/12200 Цитата Вчора в сусідньому будинку стався інцидент. Пана Миколу - сантехніка, який обслуговує, зокрема, і наш будинок, побив один із мешканців сусіднього будинку. За словами очевидців, ним виявився колишній тренер «Динамо» Олексій Михайличенко. Наразі пан Микола перебуває в одній з лікарень Печерського району. Інцидент стався у другій половині дня. Причиною конфлікту стала відсутність опалення в будинку, як, до речі, і в тисячах домівках столиці та інших міст. https://www.facebook.com/nadzie.ametova/posts/pfbid0UTLGUr7rZUZcLWXauPLgb3QpTwfeQob9vZ59fSWkGusNJp4cJBjQfvsmXxKhph65l 1 Цитата
Modestus Опубліковано 23 січня Опубліковано 23 січня Він вдарив мою дружину: Михайличенко прокоментував скандал зі звинуваченням у побитті сантехніка Цитата Колишній тренер Динамо Київ та збірної України Олексій Михайличенко висловився про скандал, пов'язаний зі звинуваченнями у побитті працівника ЖЕДу. За словами 62-річного фахівця, він мав розмову з постраждалим не як із сантехніком, а як з чоловіком, який образив його дружину, але силу при цьому не застосовував. https://champion.com.ua/ukr/football/vin-vdariv-moyu-druzhinu-mihaylichenko-prokomentuvav-skandal-zi-zvinuvachennyam-u-pobitti-santehnika-1061944/#:~:text=Суб'єкт у сфері онлайн-медіа; ідентифікатор медіа - R40-04706. Цитата
NWEN Опубліковано 23 січня Опубліковано 23 січня 1 час назад, Modestus сказал: Но то, что население Украины начало лупить, кроме ТЦК, еще и "тримачів енергетичного фронту" ("воїнів світла"), я закладку оставил: Так там если началось это уже не остановить. В этом то и проблема. Поэтому не стоит сильно радоваться тому что где-то отлупили ТЦК, потому что они просто первые в очереди. А глобально это путь к все проти всех. Системные нарушения закона и правовой нигилизм еще никогда не проводили ни к чему хорошему. И для будущего бардака не важно какая сторона начала нарушать закон первой. Так что на любые нарушения закона я смотрю неодобрительно, но ничего сделать с этим не могу. Народ на взводе, и кончится это выплеском на тех кто под руку попадется. А последствия этого выплеска я даже предугадывать не берусь, но в любом случае ничего хорошего. 1 6 Цитата
San4es Опубліковано 23 січня Опубліковано 23 січня 13 минут назад, NWEN сказал: И для будущего бардака не важно какая сторона начала нарушать закон первой. Вы хотите два ярда за так замутить? Я хочу. Но я не друг чорту. И не хочу им быть. Очень даже важно. Обычные люди- должны сидеть в сторонке. А при чорте -все под залогами да на мёртвых морях. Когда законы нарушают к гражданам, не стоит потом а нам то за что? 1 Цитата
Digger Опубліковано 23 січня Опубліковано 23 січня (змінено) В Україні на одну дитину припадає троє померлих Мы не то, что в демографической яме... мы в пропасти. Нам не хватит и 100 лет, чтобы восстановиться. И я сейчас не утрирую. 100 лет - это еще очень оптимистичный прогноз. Заметили, что как только отключается свет, Киевстар местами начинает плохо работать? Многие ни позвонить нормально не могут, ни в интернет зайти. Как неоднократно говорилось, просто не хватает мощностей или, что нет аккумуляторов/генераторов, хотя они должны быть. Ну должны же быть. Я помню эти нормативно-правовые акты, которые обязывают операторов иметь резерв. Думаю, просто не хватает денег на закупку. А все почему? Потому что все деньги ушли на покупку Comfy. Другого объяснения нет... Народный депутат Украины Ярослав Железняк в своем тг канале пишет, что выявил очередную схему на краже 2 млрд грн на энергетике, и все это в период блекаута. Змінено 23 січня користувачем Digger 2 Цитата
Digger Опубліковано 23 січня Опубліковано 23 січня (змінено) За 2025 рік з України виїхали й не повернулись 290,3 тисячі громадян. Це все ще багато, але вже у 1,5 раза менше, ніж у 2024 році, коли «мінус» сягнув майже 443 тисяч. Україні необхідно імпортувати 4 млрд куб м газу: для покриття дефіциту бракує $100 млн - міністр економіки, довкілля та сільського господарства Олексій Соболев Незважаючи на накопичені в сховищах 13,2 млрд куб. м газу, Україна потребує додаткового імпорту понад 4 млрд куб.м для успішного проходження зимового періоду. Нелегальний ринок тютюну в Україні знову зростає У жовтні 2025 року частка нелегальної тютюнової продукції сягнула 17,8%, про це свідчать дані Kantar. Фактично майже кожна п’ята пачка сигарет продається поза легальним обігом і не приносить податків державі. За оцінками дослідження, втрати бюджету у 2025 році становлять 26,5 млрд грн. Після часткового скорочення у 2024 році нелегальний ринок тютюну знову пішов угору. НАБУ вилучило на Волинській митниці мільйон доларів, тривають обшуки на Закарпатській митниці Журналіст Плінський пише, що на керівництво митниці організувало схему розмитнення автомобілів за підробленими сертифікатами EUR.1, які надають преференцію зі сплати мита у 10%, зменшуючи його до 1,8%. Змінено 23 січня користувачем Digger 1 Цитата
Modestus Опубліковано 23 січня Опубліковано 23 січня 5 часов назад, NWEN сказал: Поэтому не стоит сильно радоваться тому что где-то отлупили ТЦК, потому что они просто первые в очереди. Я не радуюсь этому, а констатирую ухудшение ситуации вследствие злоупотребления рубильником энергетиками и властью, которая им потакает. В армии жесточайшим образом сражался с дедовщиной и удовлетворен, что вернул всех своих бойцов целыми и невредимыми ихним родителям. После смены профессии на юриспруденцию лупить людей не является возможным по определению этой профессии. 1 2 1 Цитата
alex790579 Опубліковано 23 січня Опубліковано 23 січня 1 час назад, Modestus сказал: В армии жесточайшим образом сражался с дедовщиной и удовлетворен, что вернул всех своих бойцов целыми и невредимыми ихним родителям. Имхо - как побывавший "по другую сторону баррикад" скажу, что офицер, борющийся с дедовщиной, был подобен прорабу, борющемуся с цементным раствором)))). Ведь именно на дедовщине вся армия незалежной и держалась (по отзывам- во всех бывших республиках СССР ситуация была не лучше)...во всяком случае, в 90-х. Старослужащие были опорой офицеров и за предоставляемые поблажки обеспечивали "управление" подразделением, в т.ч. неуставными методами, без необходимости постоянного "ручного" вмешательства. Как еще держать в узде толпу, попавшую служить по принуждению?))) 1 1 1 Цитата
Рекомендовані повідомлення
Приєднуйтесь до обговорення
Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.