Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
4 часа назад, ZzzZzzZzz сказал:

Обидва громадяни Ізраїлю...

Ця новина сьогодні обрастає щогодини новими подробицями

В авіакомпанії FlyDubai немає пілотів з Ізраїлю ;).  

В Ізраїль літають пілоти, які є громадянами країн, що мають дипломатичні відносини з Ізраїлем.

Ось тут є канал пілота Дениса Оканя, російського українця :):

https://www.youtube.com/watch?v=j2b-aXa9XkI

Він літає на Близькому Сході. Незабаром дізнаємося подробиці від нього.

• Лайк 1
  • Не розумію 1
  • Не подобається 2
Опубліковано (змінено)
19 минут назад, Modestus сказал:

В авіакомпанії FlyDubai немає пілотів з Ізраїлю ;).  

В Ізраїль літають пілоти, які є громадянами країн, що мають дипломатичні відносини з Ізраїлем.

Ось тут є канал пілота Дениса Оканя, російського українця :):

https://www.youtube.com/watch?v=j2b-aXa9XkI

Він літає на Близькому Сході. Незабаром дізнаємося подробиці від нього.

Щось там було, що вони пасажири... 

Але, пардон, це новина про що? 

Факт, що була внештатна ситуація. Факт, що один з пілотів напав на другого пілота. Факт, що літак посадили інші пілоти.  Факт: всі вижили. Питання: якого милого спекулювати походженням, громадянством, етс .

Катастрофа - не було.  Що обсмоктуєм? Незначні подробиці, вигадані громадянства героїв... 

ІМХО це типовий вкид "новина, що обговорюється".  Нам би в Україні інші новини обговорювати: графіки е/е, ситуація на фронті, "знов корупціонера відпустили", президент розглянув петицію про Потапа, а не про незалежну пресконференцію. 

Операція "Золотий дощ, або божа роса". Це про інфопростір🫣

Змінено користувачем ZzzZzzZzz
Орфографія
Опубліковано (змінено)
9 часов назад, ZzzZzzZzz сказал:

Щось там було, що вони пасажири... 

Але, пардон, це новина про що?

Нам би в Україні інші новини обговорювати: графіки е/е, ситуація на фронті, "знов корупціонера відпустили", президент розглянув петицію про Потапа, а не про незалежну пресконференцію.  

Колись я був учасником високоповажного семінару, на якому один чинний міністр та один майбутній міністр казали про те, що нагальним завданням є побудова політичної нації замість етнічної. Пам'ятаєте, що казав Цицерон про Вітчизну, а зараз каже, наприклад, Дацюк?

Так ось, в кабіні літака летіли представники саме етнічної нації, які подралися і ледве не загубили життя понад 170 пасажирів.

А в салоні літака летів, перш за все, другий (змінний) екіпаж, а не пасажири. І сталося так, що вони не подралися, а могли б. Ба більше, вони спасли літак і пасажирів. Тобто, другий (змінний) екіпаж - це представники політичної нації. Для них головним була не російська чи українська мови, а англійська, щоб розмовляти з диспетчерами, якісно виконувати свою роботу, отримувати гроші та утримувати сім'ї.

У мене у військах були три командири відділення - росіянин, єврей, українець, у відборі яких я брав безпосередню участь. І для мене головним було не те, де і хто їх народив, а якісне виконання ними службових обов'язків. До речі, всіма трьома, без винятків, я задоволений. 

А все інше від лукавого, divide et impera.

P.S. А обговорювати треба не графіки відключення е/е, а причину відключення, адже кількість споживачів (фізичних та юридичних осіб) значно зменшилася. Окрім того, металургія вже вибрала квоту на експорт в ЄС і СВАМ не скасовано. Попри тривалі переговори, ЄС не зробив винятку для України і з 1 січня 2026 року механізм вуглецевого коригування працює повністю. Це додає до вартості тонни української сталі від 60-90 доларів.

Нарешті, поцікавтесь, для чого в Сирії відключали е/е під час правління Асада.

Змінено користувачем Modestus
  • Лайк 2
  • Хаха 1
  • Не розумію 1
  • Подобається 3
Опубліковано

6 часов назад, Modestus сказал:

У мене у військах були

причини поножовщини між пілотами в кабіні пасажирського літака під час рейсу, - особливо радикальна форма колегіального обговорення маршруту - не з'ясована.  якщо це не конфлікт через рецепт кумису, плову або насвай, а через спробу теракту - то  для анекдоту вам ще грузина не вистачає. 

Опубліковано (змінено)
3 часа назад, Ирина_ сказал:

то  для анекдоту вам ще грузина не вистачає

Були в батальйоні також і грузини, але, на щастя, в моєму підпорядкуванні лише один.

Трималися разом (етнічна нація) і до поняття "політична нація" їм було дуже далеко. 

Ще були кар'єристами і двоє із них намагалися навіть вступити в КПРС.

Якось один грузин побився з моїм командиром відділення-євреем.

Після цього я випадково дізнався, що родичі, приїжджаючи до грузинів, привозять їм наркоту.

Дійсно, під час чергового приїзду родичів вдалося цих грузинів спіймати з наркотою.

Питання вступу грузинів до КПРС відпало, а мій командир відділення отримав остаточну сатисфакцію.

P.S. Я вважав, що не лише в НАВСУ, де я також навчався, але і в інших навчальних закладах МВС ретельно вивчають поняття "політична та етнічна нації" в межах теорії держави і права, конституційного права (України і зарубіжних країн), історії правових і політичних вчень. Здається, на жаль, що я помилився.

Змінено користувачем Modestus
Опубліковано
32 минуты назад, Modestus сказал:

Були в батальйоні також і грузини, але, на щастя, в моєму підпорядкуванні лише один.

Трималися разом (етнічна нація) і до поняття "політична нація" їм було дуже далеко. 

Ще були кар'єристами і двоє із них намагалися навіть вступити в КПРС.

Якось один грузин побився з моїм командиром відділення-євреем.

Після цього я випадково дізнався, що родичі, приїжджаючи до грузинів, привозять їм наркоту.

Дійсно, під час чергового приїзду родичів вдалося цих грузинів спіймати з наркотою.

Питання вступу грузинів до КПРС відпало, а мій командир відділення отримав остаточну сатисфакцію.

P.S. Я вважав, що не лише в НАВСУ, де я також навчався, але і в інших навчальних закладах МВС ретельно вивчають поняття "політична та етнічна нації" в межах теорії держави і права, конституційного права (України і зарубіжних країн), історії правових і політичних вчень. Здається, на жаль, що я помилився.

То Ви артилеріст, то ппо-шнік, тепер вже міліціонер чи прокурор. Хто Ви, пан курсант?

Опубліковано
11 минут назад, ZzzZzzZzz сказал:

То Ви артилеріст, то ппо-шнік, тепер вже міліціонер чи прокурор. Хто Ви, пан курсант?

Коли я зрозумів, що не лише ППО, але й армія непотрібна, наприклад, у 2004 році під час розробки та прийняття ЗУ «Про державні гарантії соціального захисту військовослужбовців, які звільняються із служби у зв'язку з реформуванням Збройних Сил України, та членів їхніх сімей», я перевзувся. :). 

Опубліковано
53 минуты назад, Modestus сказал:

Коли я зрозумів, що не лише ППО, але й армія непотрібна, наприклад, у 2004 році під час розробки та прийняття ЗУ «Про державні гарантії соціального захисту військовослужбовців, які звільняються із служби у зв'язку з реформуванням Збройних Сил України, та членів їхніх сімей», я перевзувся. :). 

Двічі пенсіонер. Нормально. Вітання

Опубліковано

Анаїт Хоперію призначили виконувачкою обов’язків керівника Центр протидії дезінформації

Цитата

Анаїт Хоперію призначили на посаду виконувачки обов’язків керівника Центру протидії дезінформації (ЦПД) Ради національної безпеки і оборони України. Про це повідомили на фейсбук-сторінці РНБО.

Нагадаємо, 17 вересня джерела «Детектора медіа» повідомили, що Андрій Коваленко написав заяву про звільнення з посади керівника Центру протидії дезінформації, на яку його призначили в січні 2024 року. Згодом інформацію про звільнення Коваленка нам підтвердили в самому ЦПД.

28 вересня президент України Володимир Зеленський звільнив Андрія Коваленка з посади керівника ЦПД. У коментарі «Детектору медіа» Андрій Коваленко сказав, що після трьох років на посаді вирішив, що настав час рухатися далі. Він залишиться працювати в секторі нацбезпеки. 

https://detector.media/infospace/article/252958/2026-10-01-anait-khoperiyu-pryznachyly-vykonuvachkoyu-obovyazkiv-kerivnyka-tsentr-protydii-dezinformatsii/

Опубліковано (змінено)

Требуемое Зеленским вступление в Евросоюз с 2027 года невозможно, поблажек Украине по этому вопросу не будет, заявила еврокомиссар по вопросам расширения Марта Кос.

"Дата 1 января 2027 года была установлена президентом Зеленским. Вступление основывается на принципе заслуг: ясно, что эта дата невозможна", - сказала Кос в интервью Corriere della Sera.

"В процессе вступления нет ни привилегий, ни поблажек. Но мы должны учитывать, что Украина ведет войну за выживание, поэтому помогать ей - также наш долг", - заявила еврокомиссар.

Кос выразила надежду, что до конца года удастся открыть как можно больше переговорных кластеров. Но отдельно подчеркнула, что постепенная интеграция Украны в ЕС не заменяет полноценного членства и что "никаких коротких путей" для кандидатов не будет.

/ Открытым текстом. 

https://youtu.be/06Ue_jvyZLw?si=Ab2vT754Mb6ZmGF7

Змінено користувачем Digger

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Створити...