Ирина_ Опубліковано 14:47 Опубліковано 14:47 15 часов назад, Modestus сказал: Були в батальйоні також і грузини, але, на щастя, в моєму підпорядкуванні лише один. Трималися разом (етнічна нація) і до поняття "політична нація" їм було дуже далеко. Ще були кар'єристами і двоє із них намагалися навіть вступити в КПРС. Якось один грузин побився з моїм командиром відділення-євреем. Після цього я випадково дізнався, що родичі, приїжджаючи до грузинів, привозять їм наркоту. Дійсно, під час чергового приїзду родичів вдалося цих грузинів спіймати з наркотою. Питання вступу грузинів до КПРС відпало, а мій командир відділення отримав остаточну сатисфакцію. P.S. Я вважав, що не лише в НАВСУ, де я також навчався, але і в інших навчальних закладах МВС ретельно вивчають поняття "політична та етнічна нації" в межах теорії держави і права, конституційного права (України і зарубіжних країн), історії правових і політичних вчень. Здається, на жаль, що я помилився. історія з вашим батальйоном, можливо, сама по собі цікава. але вона так само не встановлює причини бійки двох конкретних пілотів у конкретному літаку. хоча, якщо рухатися вашим методом із такою швидкістю узагальнення, то незабаром у справі закономірно з'являться естонці, латвійці та литовці - щоправда, їм, мабуть, знадобиться трохи більше часу, щоб до неї дістатися. Цитата
Digger Опубліковано 15:58 Опубліковано 15:58 (змінено) Путин отдал приказ снять любые ограничения на проведение атак по Украине. Он заявил военным, что "теперь нет никаких правил" — Зеленский со ссылкой на украинскую разведку... Захід України може попасти під «захисний купол» США — американці розглядають ці регіони, як ключові сховища для американського газу, пише Atlantic Council. Україна володіє найбільшими в Європі підземними газосховищами місткістю понад 30 мільярдів кубометрів. Значна частина з них розташована на заході України, поблизу кордону з ЄС. Хотя заявлялось, что и по Львову будут плотно бить Россия готовится к крупнейшему удару по энергетике Украины — до 1000 ракет, дронов и авиабомб, — пишет NYT со ссылкой на некий перехваченный план Сначала — удары по подстанциям возле западной границы, через которые Украина получает электроэнергию из Европы. Затем — атаки на гидроэлектростанции. На третьем этапе — удары по распределительным устройствам возле трёх действующих АЭС, чтобы отключить их от энергосистемы. Отдельно РФ планирует атаковать систему водоснабжения — насосные станции и очистные сооружения. Конечная цель, согласно документу, — лишить крупные украинские города электричества, тепла и воды, что должно спровоцировать гуманитарный кризис. / Сначала зажарят, потом заморозят? Змінено 16:00 користувачем Digger 1 Цитата
Рекомендовані повідомлення
Приєднуйтесь до обговорення
Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.