San4es 7 154 Опубліковано: 6 вересня 19 минут назад, Fura! сказал: У нас тут давно філіал Шарія. Все против него, но все его смотрят. Страна контрастов... 🤣🤣🤣 4 4 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fura! 227 Опубліковано: 6 вересня 19 минут назад, San4es сказал: Все против него, но все его смотрят. на платний канал я не підписаний, не хочу бачити, як він Донні любить. Але я зажди черпаю інформацію і з "зет" каналів, і навіть на Медведєва підписаний, але ж це зовсім не означає, що я йому вірю. Вчора смішно він підливи налив про Шуфрича, потім наїхав на достовірність Мусійчука, але ж сам репостив його раніше, як достовірне джерело інформації. Насправді така ж помийка, як і більшість каналів, але з явно вираженим антиукраїнських вектором. 2 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
San4es 7 154 Опубліковано: 6 вересня 1 час назад, Fura! сказал: на платний канал я не підписаний, не хочу бачити, як він Донні любить. Але я зажди черпаю інформацію і з "зет" каналів, і навіть на Медведєва підписаний, але ж це зовсім не означає, що я йому вірю. Вчора смішно він підливи налив про Шуфрича, потім наїхав на достовірність Мусійчука, але ж сам репостив його раніше, як достовірне джерело інформації. Насправді така ж помийка, як і більшість каналів, але з явно вираженим антиукраїнських вектором. Как скучно я живу по сравнению с вами. Я только на гео... А говорящие головы, на то они и говоряшие... Люся-флюгер да го...дон пирамидальный не дадут соврать. 2 5 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Modestus 4 163 Опубліковано: 7 вересня 9 часов назад, Fura! сказал: на платний канал я не підписаний, не хочу бачити, як він Донні любить. Але я зажди черпаю інформацію і з "зет" каналів, і навіть на Медведєва підписаний, але ж це зовсім не означає, що я йому вірю. Вчора смішно він підливи налив про Шуфрича, потім наїхав на достовірність Мусійчука, але ж сам репостив його раніше, як достовірне джерело інформації. Насправді така ж помийка, як і більшість каналів, але з явно вираженим антиукраїнських вектором. Олексі́й Васи́льович Петре́нко (26 березня 1938, Чемер, Козелецький район, Чернігівська область, Українська РСР — 22 лютого 2017, Москва, Росія) — український, радянський і російський актор театру й кіно. Заслужений артист РРФСР (1984). Народний артист РРФСР (1988). Народний артист України (1999). 1 4 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Felix 123 849 Опубліковано: 7 вересня 06.09.2024 в 13:19, Аид сказал: Ближайшие 7-10 дней начнется очередной контрнаступ. Район Васильевка, Энергодар. Очередное безумство... В обороне войну не выиграешь ! 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Modestus 4 163 Опубліковано: 7 вересня (змінено) Алексей Кущ: Цитата Политики на всех эфирах с 2014 года говорили, что у нас война с Россией. Как, в таком случае, можно было семь лет выстраивать экономику по лекалам МВФ, у которого ноль опыта и компетенций по моделированию экономики, адаптированной к войне. Израиль никогда не работал по лекалам МВФ, а если бы и стал, то уже прекратил бы существование. Как можно было играться в квазилиберальные бредни про "государство в смартфоне". Как можно было провести тотальную деиндустриализацию и всем кинуться заниматься зерном накануне полномасштабной войны. Как можно было почти угробить Укроборонпром путем бессмысленных "реформ". Разрушить систему технического образования. А какая у нас экономическая политика? А вот не знаю и никто не знает. Понятно, что не нужно у нас создавать КНДР иди Иран, потому что получится КНДР, но только без снарядов и ракет. Но сильное, эффективное государство в условиях войны - это не пожелание, а условие выживания. Потому что иначе государство в смартфоне выживет лишь в смартфоне эмигранта. https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid02vwCVVhHfBGgxNY6Lv5aUTd8yn71bn9grJbaKTMX9NQfgJ99SoKctzaDFpKVBwjhXl&id=100002112044676 Змінено 7 вересня користувачем Modestus 3 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Аид 88 773 Опубліковано: 7 вересня 2 часа назад, Felix 123 сказал: В обороне войну не выиграешь ! Скоро спадёт листва и пойдут дожди. 2 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Олександрм 481 Опубліковано: 7 вересня 49 хвилин тому, Аид сказав: А шо за поголовная мастурбация на некого Куща? Порожньо стало в Україні. Допускаю що є ще думаючі люди, но їх не видно. 4 1 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Аид 88 773 Опубліковано: 7 вересня https://www.sueddeutsche.de/politik/ukraine-fluechtlinge-buergergeld-olaf-scholz-lux.V5uLdjwgQVpbWrSFmzHrBs Scholz will, dass mehr Ukrainer arbeiten По состоянию на июль 2024 года более миллиона украинцев бежали в Германию. Число уже работающих украинцев выросло до более чем 200 тысяч. Общим ливерная колбаса требует арбайтен 2 1 1 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Аид 88 773 Опубліковано: 7 вересня 4 минуты назад, Олександрм сказал: Порожньо стало в Україні. Допускаю що є ще думаючі люди, но їх не видно. Думающие уехали, увезли детей и строят будущее в другом месте. 6 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах