Аид 88 771 Опубліковано: 17 вересня 5 часов назад, Олександрм сказал: ) Та ладно Вам. Я на цю стрілянину дивлюсь на екранах, як порядні люди в спорт барах футбол. Тут 17 телевізорів зараз. Це в нас знято. https://t.me/UaOnlii/70349 Це нова війна . Наші перестали стріляти з крупнокаліберних кулеметів ще зимою. Кулеметники просто закінчились. Снайпери, сапери теж саме. 82 міномети майже не використовуються. Танки стріляють з закритої позиції як гаубиці. Артилерійських батарей нема. Стоять одиночні гармати. Причепна артилерія теж використовується обмежено. Для арти чи фпв не має значення чи ти сомалієць чи суперрембо. Всі люди з мяса. Армії перейшли на штик ніж не тому, що він кращий за двуручний меч... А в мене тіки офіцерський швейцарський ножик) После подобных видео стали добивать на основе взаимности всех с обоих сторон. На телеге Моисея более тысячи кадров с Крынок, лодки, бойцы, эвакуация и т.д. Так что в эту игру можно играть как угодно. 1 1 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Аид 88 771 Опубліковано: 17 вересня (змінено) В любом устройстве есть контроллер управления питанием (заряд, разряд). Да вполне им можно коротнуть акб через ПО Змінено 17 вересня користувачем Аид 1 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Totolya 1 105 Опубліковано: 17 вересня шо я и говорил 1 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Аид 88 771 Опубліковано: 17 вересня 23.04.2024 в 02:27, Аид сказал: Жители севера Сумской и Харьковской области запас воды, еды, лекарств и тревожный чемоданчик будут не лишние. Как вы там граждане? Сумы точно знаю не весело... Там были которым было смешно... ну как смешно или уже не? 3 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Moskit 6 743 Опубліковано: 18 вересня 1 час назад, Totolya сказал: шо я и говорил надзвичайна оперативність, як завжди у арабів))) чи відповідає це дійсності? хто там з арабів буде перевіряти; написали PENT (перше, що знайшли в вікіпедії) - значить він. Моссад використав вибухівку, відому вже 130 років і дуже чутливу до удару? (детонує безвідмовно при вантажі 2 кг та висоті падіння 17 см. https://ru.wikipedia.org/wiki/Пентаэритриттетранитрат) 5 місяців у декількох тисяч користувачів жодного разу не падав пейджер? П.С. в столиці України, до речі, дану речовину не знайти; мабуть все Моссад викупив 3 1 1 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Аид 88 771 Опубліковано: 18 вересня Сериал 2000 года IMG_9645.MOV 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Олександрм 483 Опубліковано: 18 вересня 2 години тому, Аид сказав: После подобных видео стали добивать на основе взаимности всех с обоих сторон. На телеге Моисея более тысячи кадров с Крынок, лодки, бойцы, эвакуация и т.д. Так что в эту игру можно играть как угодно. Відчуваю Ваше засудження. Мене то мало тішить, охотнічий інстинкт присущ, но я не садист. Мене під кінець зміни од таких відео буквально тошнить. Бувало і по 24 вбивства за день бачив. На відео не наші добили. Там він сам коли хотів сховатись, ховатись не було де, то він присунувся до свого побратима якого перед тим довбанули і підпалили фпв і прикинувся мертвим.. і від вогню в нього почалась детонація гранат. Росіяни часто прикидаються , як жуки. Зимою бачив як 3 чоловіка од ранку довечора лежали поміж трупами на голій землі на мрозі а ввечері встали і побігли.😂 І ще. Його не добили. Він вижив і там кричав ще 3години то просив щоб здатись, то щоб добили. Недалеко була наша сп з 2 чоловіками все чули . Но кому він важко ранений нужен щоб своїми ризикувати? Дай Бог щоб своїх важких виносили. При евакуації ранених часто всю групу розбирають Ранені росіяни часто самі дострілюються. Як вмирають наші я рідше бачу. Раз бачив як їхні штурмовики заскочили в наш бліндаж, а потім наших вивели і розстріляли. Вивели для того щоб не воняли в середині. Укриттів в полі дуже мало і багато , які з трупами. Особєнно підбита техніка. Я приніс не для сміху, а щоб побачили умови війни і як воюють штурмовики. Тут пекло, ттх автомата в виживанні грає роль 10ту. . 4 4 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zbalamutz 322 Опубліковано: 18 вересня 8 часов назад, Аид сказал: В любом устройстве есть контроллер управления питанием (заряд, разряд). Да вполне им можно коротнуть акб через ПО Коротнуть АКБ может и можно (я сильно скептически отношусь к этому), но на 99.9% это не приведет к ее возгоранию или взрыву. У АКБ свой собственный контроллер, который в случае КЗ или перегрева просто изолирует элемент. На видео АКБ взрывается именно из-за повреждения контейнера самой АКБ, для чего нужно сильное физическое воздействие, что видно на видео (не с первого удара молотком). Да и далеко не каждая АКБ даже при таком физическом повреждении обязательно загорится/взорвется, наоборот шансы этого слишком низкие для планирования. А вот версия уважаемого Moskit мне кажется правдоподобной. Либо нестандартное использование заранее встроенной функции самоликвидации устройства, либо предварительно подготовленная специальная партия для "нужных" абонентов. Время, думаю, прояснит. 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Totolya 1 105 Опубліковано: 18 вересня 12 часов назад, Moskit сказал: надзвичайна оперативність, як завжди у арабів))) чи відповідає це дійсності? правильно, надо верить западным сми - глюпые, сами себя, прям как русские, потому что если ты злой, то ты глюпый, так во всех мультиках показывают, так что правда 😁 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Moskit 6 743 Опубліковано: 18 вересня 38 хвилин тому, Totolya сказав: правильно, надо верить западным сми треба мати власні думки 45 хвилин тому, Totolya сказав: глюпые, сами себя, прям как рюсские, потому что если ты злой, то ты глюпый, так во всех мультиках показывают, так что правда 😁 переходьте вже від перегляду мультиків до інших джерел інформації флуд підтримувати не буду 2 1 1 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах