Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
10 часов назад, Аид сказал:

И да, граждане США которые хотят убить президента США, нафига это пытаться сотворить из штурмового оружия? Точности на расстоянии 50+ у них нету. Или отупели или просто нет цели убить.

Ну если быть объективным, то СКС менее пригоден для штурмовых действий чем АК.
А вот для прицельной стрельбы издалека он более предпочтителен, т.к. и ствол у него длиннее и затворная рама и газовый поршень - разделены, что заметно повышает результативность как редкого одиночного так и беглого огня (СКС не дергается так сильно как АК при перезарядке).

Если уж идти охотится на Трампа с большой дистанции и надо было бы выбирать между АК и СКС в одинаковом состоянии, то лично я бы выбрал СКС и без этой понтовой пистолетной ручки - с классической ложей прикладка намного удобнее и стрельба точнее :) 

Опубліковано
4 хвилини тому, alex_agent сказав:

Если уж идти охотится на Трампа с большой дистанции 

відстань була близько 350-360 метрів; але пострілу не було, а може вн і не планувся в цей раз)

наступна команда снайперів вже закінчила підготовку та переміщується в район виконання завдання. Донні не повинен захопити БД)

Леон • анализ фильма 

Опубліковано
1 час назад, alex_agent сказал:

Ну если быть объективным, то СКС менее пригоден для штурмовых действий чем АК.
А вот для прицельной стрельбы издалека он более предпочтителен, т.к. и ствол у него длиннее и затворная рама и газовый поршень - разделены, что заметно повышает результативность как редкого одиночного так и беглого огня (СКС не дергается так сильно как АК при перезарядке).

Если уж идти охотится на Трампа с большой дистанции и надо было бы выбирать между АК и СКС в одинаковом состоянии, то лично я бы выбрал СКС и без этой понтовой пистолетной ручки - с классической ложей прикладка намного удобнее и стрельба точнее :) 

И не знаю как у них готовят спецагентов, однако при перестрелке ни кто не попал. Видимо регулярного настрела у охраны Трампа нет.

Опубліковано
Только что, ZzzZzzZzz сказал:

Бюджет на інакшій гілці форуму обговорюють? 

Там все добре

Там наслідки того що тут обговорювалось.

Але в тому що не добре у чинуші завжди буде винним народ.

Ну або місце, прокляте.

Опубліковано
3 години тому, alex_agent сказав:

Если уж идти охотится на Трампа с большой дистанции и надо было бы выбирать между АК и СКС в одинаковом состоянии, то лично я бы 

а я б для охоти на трампа вибрав агс або мк 19 )

а тут я вибрав аксу. 

вибір зброї для Вас не логічний, но якщо користуватись вашою логікою то й стріляти в трампа ви б не пішли. ) 

в світі повно ідіотів і різних випадковостей.

все це вилазить назовні коли процес малоконтрольований і не йде по накатаній.

Мені розказували історію як на донеччині на командний пункт солдат з охрани  заніс в підвал командного пункту частину не розірваного касетного боєприпасу і там всіх посікло... заніс просто так, щоб показати хрєнь інтересну і загадочну))) 

тут в мене був випадок.

Заборонили в нас передачу по месенджерам секретної документації. Да, прєдвосхіщу вашу недовірливі запитання, воно так передавалось з планшетів підключених до мережі  бо були зливи інфи з секретної воєнної связі.

Ну й щоб вже повністю по воєнному, то передавати документи роздрукованими в опечатаних конвертах і з рук в руки.

Но щоб посильні не заходили на командний пункт і не демаскували , та й чим менше людей знає де кп бригади тим краще, передачу документів зробили на вулиці подалі на попередньо визначеному місці у попередньо визначений час. 

Виходжу я забрати то совєршенно сєкрєтне, а там  вже 2 ахфіце розходяться ,обмінявшись пакетами...

Взяв я їх за шкірки щоб поняти ЯК?  

Оказалось все просто.

Номерацію буду писати вимишлєнну. 

Наша бригада має номер хай 133. Ті двоє з підпорядкованих нам не штатних підрозділів- 4 го окремого батальйону тро і 2 бата 134 бригади. Я їх мав зустріти і забрати документи. схема проста і незатєйліва.

Но, був обстріл з градів , їм стирчать посеред дороги не хотілось. офіцер 4 бату тро рішив- наверху перепутали 133 і 134 і оддав секретний пакет офіцеру з 134. 

Кажу ладно,  тяжко но допустим...

а нафейхоа ,ти любий друже, забрав пакет в офіцера з 134?

Відповідь геніальна-  той ж моє взяв...) 

документи посвідчуючі особи вони один в одного не дивились.

Просто стрілись 2 незнакомих одіночєства на договореному місці  й обмінялись...)

Дибіли.  Вони серед нас.

І дожили до солідного віку. Не померли коли переходили через дорогу не зарізались случайно, коли їли вилкою вареники.

Опубліковано

В Польше пока не могут сформировать бригаду из граждан Украины для ВСУ - глава МИД Польши Сикорский...

Как же так. А где патриоты с флагами и кричалками. И даже на одну бригаду не вистачает.

• Дякую 1
  • Хаха 4
  • Подобається 1
Опубліковано
2 минуты назад, aleksandr7434saman сказал:

В Польше пока не могут сформировать бригаду из граждан Украины для ВСУ - глава МИД Польши Сикорский...

Как же так. А где патриоты с флагами и кричалками. И даже на одну бригаду не вистачает.

поляки очень прагматичны (как и все западники), они их приберегают для будущих сражений. А пока послужат кормовой базой для местной экономики.

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Останні відвідувачі   3 користувача онлайн

• Створити...