ZzzZzzZzz 754 Опубліковано: 6 жовтня 28 минут назад, Felix 123 сказал: Только многие этого уже не увидят , и многим уже не до жиру , жизнь дороже ((( Щось мені думається, що більшість з тих, хто переживе війну, поїдуть з цієї країни 1 4 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Mixa85 759 Опубліковано: 6 жовтня 13 минут назад, ZzzZzzZzz сказал: Щось мені думається, що більшість з тих, хто переживе війну, поїдуть з цієї країни Ну не знаю... Мое мнение, которое может быть ошибочным: для народа надпотужной страны - создадут все условия, что б если и можно будет пересечь границу, то это будет в край не выгодно... Я не знаю что это может быть, но в Раде сидят дармоеды, которые что-то да придумают против народа ... Может даже с ЕС странами договорятся об условиях для "надпотужених граждан", может ещё что либо.... Но в стойле под названием Украина, будут оставшихся мужиков держать долго 1 1 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Twin 12 256 Опубліковано: 6 жовтня 54 минуты назад, Felix 123 сказал: Думаете отдадут обратно ? Смогут обосновать законное заработок этих денег ?? Не верится .... А чим закінчилась справа скандального тцк-шника з віллами в Іспанії, елітними авто, готівкою ітд) 1 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ZzzZzzZzz 754 Опубліковано: 6 жовтня 14 минут назад, Mixa85 сказал: Ну не знаю... Мое мнение, которое может быть ошибочным: для народа надпотужной страны - создадут все условия, что б если и можно будет пересечь границу, то это будет в край не выгодно... Я не знаю что это может быть, но в Раде сидят дармоеды, которые что-то да придумают против народа ... Может даже с ЕС странами договорятся об условиях для "надпотужених граждан", может ещё что либо.... Но в стойле под названием Украина, будут оставшихся мужиков держать долго Це буде до перших-ліпших виборів.... Або до наступного майдану 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ZzzZzzZzz 754 Опубліковано: 6 жовтня (змінено) 10 минут назад, Twin сказал: А чим закінчилась справа скандального тцк-шника з віллами в Іспанії, елітними авто, готівкою ітд) https://focus.ua/voennye-novosti/640297-gbr-zavershilo-rassledovanie-v-otnoshenii-eks-voenkoma-odessy-borisova-podrobnosti-foto-video#:~:text=ГБР завершило расследование в отношении бывшего одесского военкома Евгений Борисова, Чекає на суд, певно Змінено 6 жовтня користувачем ZzzZzzZzz 1 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Modestus 4 177 Опубліковано: 6 жовтня 1 час назад, Twin сказал: А чим закінчилась справа скандального тцк-шника з віллами в Іспанії, елітними авто, готівкою ітд) Після Борисова на посаду начальника ТЦК Одеської області призначили Юрія Пуйка. Його повнолітній син Ярослав став інвалідом у 2022 році та отримав право на пенсію, що підтверджується декларацією батька за 2022 рік: https://public.nazk.gov.ua/documents/a22422c0-ea40-4b72-ae22-b981827cbe88 Користуючись статусом інваліда, син відпочивав у 2023 році в Туреччині: https://cpi.org.ua/news/u-2022-roci-sin-chinnogo-ochilnika-odeskogo-obltck/ 9 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Аид 88 785 Опубліковано: 6 жовтня А чего это чучело не на державной? IMG_0116.MP4 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ZzzZzzZzz 754 Опубліковано: 7 жовтня (змінено) 1 час назад, Аид сказал: А чего это чучело не на державной? IMG_0116.MP4 Під прикриттям😜 Косить під розумного От чому баннер російською ? Змінено 7 жовтня користувачем ZzzZzzZzz 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Аид 88 785 Опубліковано: 7 жовтня Судя по магнитуде 4,4-4,6 на большей территории Персии и отсутствию афтершоков, Иран днем провел подземный ядерный взрыв. Толчок ощутили даже в Израиле. Иран похоже вступил в клуб. 1 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
San4es 7 155 Опубліковано: 7 жовтня 24 минуты назад, Аид сказал: Судя по магнитуде 4,4-4,6 на большей территории Персии и отсутствию афтершоков, Иран днем провел подземный ядерный взрыв. Толчок ощутили даже в Израиле. Иран похоже вступил в клуб. На нескольких сайтах по землетресениям - ничего не нашёл. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах