Modestus 4 177 Опубліковано: 30 жовтня Відкриття повітряного простору України в умовах воєнного стану — Мінрегіон підготував дорожню карту Цитата Міністерство розвитку громад та територій повідомило, що за підтримки Посольства США в Україні спільно з Державною авіаційною службою, Украерорухом, Командуванням Повітряних Сил та керівниками міжнародних аеропортів презентували дорожню карту з відкриття повітряного простору України в умовах воєнного стану під час заходу у Варшаві. Під час конференції заступник міністра Сергій Деркач презентував покроковий план та потреби для часткового відкриття повітряного простору... Окрім цього, про готовність аеропортів розповіли генеральний директор Міжнародний аеропорт «Бориспіль» Олексій Дубревський та генеральна директорка Міжнародний аеропорт «Львів» імені Данила Галицького Тетяна Романовська. https://sud.ua/uk/news/ukraine/314354-otkrytie-vozdushnogo-prostranstva-ukrainy-v-usloviyakh-voennogo-polozheniya-minregion-podgotovil-dorozhnuyu-kartu Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
viking-joss 322 Опубліковано: 30 жовтня (змінено) 3 часа назад, Lora20014 сказал: Минуточку, а мовний срач, подхваченный массами-это не яркий пример саморазрушения!? А свежачок-мовнi патрули? Ведь нашлись исполнители, их немало, как и ярких исполнителей из ТЦК и полиции, готовых убить пересичного, но добиться его отправки на фронт. Не только голова у рыбы гнилая... Если вы соглашаетесь с определением, что социум разрушил себя самостоятельно, то соответственно, вы сами, являясь частью этого самого социума, виновны и в мовных срачах, и в силовой мобилизации, и в ограничении прав и свобод граждан. Но я, встречая подобные утверждения, буду помнить, что это не я поддерживаю дискриминацию населения по языковому признаку (с законодательной инициативой о мовных патрулях выступает совершенно конкретный человек), не я выдаю распоряжения группам ТЦК и инструктирую их о том, на что они имеют право, а на что нет (у меня нет полномочий), не я - тот, кто распорядился судьбой и жизнями мужской части социума приняв закон о ограничении их перемещения (я не принадлежу к законодательной власти). Таким образом, вы или научитесь не обобщать в таких вопросах, или, поддерживая предложение о коллективной ответственности, можете даже взойти на костер вместе со всеми участниками, но это будет только ваша воля и ваше решение. Исполнители тоже в свое время приняли решение - стать исполнителем или нет. Я же буду трактовать вышеуказанный спич не иначе, как антикриз, целью которого является подчеркнуть не сам пи..ц, а КТО ИМЕННО виноват во всем этом п..це. И вопрос у меня только один - а что, уже время собирать камни? Змінено 30 жовтня користувачем viking-joss 3 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Аид 88 789 Опубліковано: 30 жовтня 6 часов назад, Олександрм сказал: Вам таки хочеться поговорити з якимсь героєм крут, чи панфіловцем. Я не збираюсь женитись на поганій роздачі. В случай чого я скидую карти і дезертирую.) Вот эти морские котики 2 из 4 не побоялись и отдали героически жизнь 1 1 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ZzzZzzZzz 757 Опубліковано: 30 жовтня 16 минут назад, Аид сказал: Вот эти морские котики 2 из 4 не побоялись и отдали героически жизнь І знову вертаємось до питання: якого біса в Україні замість кадрових військових боюють цивіли з місяцем навчання КМБ? Ой, а ж решта охфіцери... Або навпаки ситуація: я вже матьорий, тренував морських дельфінів, списаний в штаб, але поплив мізками і пішов пацанам допомагати... Кейс: "Солдат до останньої краплі крові". Вихлоп з кейса: інвалід, можливо сзч, непідпорядкування наказу. 1 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Lora20014 584 Опубліковано: 30 жовтня Виталий Дикий-Руслан Бортник. 1 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Аид 88 789 Опубліковано: 31 жовтня IMG_1961.MP4 2 8 3 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alex_agent 2 496 Опубліковано: 31 жовтня 8 часов назад, Олександрм сказал: Я не збираюсь женитись на поганій роздачі. В случай чого я скидую карти і дезертирую.) Ну раз уже встряли, то пока хорошо платят дергаться наверно не стоит - главное не прозевать момент 1 4 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Олександрм 487 Опубліковано: 31 жовтня 7 годин тому, ZzzZzzZzz сказав: І знову вертаємось до питання: якого біса в Україні замість кадрових військових Открию Вам тайну. Тому шо в Україні нема кадрових. Є контрактники. А це трохи не те саме. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Олександрм 487 Опубліковано: 31 жовтня 8 годин тому, Аид сказав: Вот эти морские котики 2 из 4 не побоялись и отдали героически жизнь А смисл затикати собою прорив в фронті? Щоб ухилянти встигли втекти ? Влада рішила що ми тут пожизнєнно будем ? Що так прощє чим шукати нам заміну) бо ми "мотивовані".) ))) 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ZzzZzzZzz 757 Опубліковано: 31 жовтня 1 час назад, Олександрм сказал: Открию Вам тайну. Тому шо в Україні нема кадрових. Є контрактники. А це трохи не те саме. Контракт не рабство, мир не війна, Україна не росія... 🙃 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах