Modestus 4 162 Опубліковано: учора в 21:32 6 часов назад, Олександрм сказал: Так що ідіть кращє підготуйтесь до кінця свєти) Випадково отримавши Ваше попередження, очікував сьогодні на кінець Світу разом із бабусями, які пропонували різноманітну сільськогосподарську продукцію на Лук'янівці. Вимушений підкреслити, що тамтешні бабусі мають дуже витриманий характер. Вони зовсім не схожі на зв'язківців рейхсканцелярії, які під час тривоги залишили ключі і дозволили Штірліцю подзвонити Борману. Для цих бабусь є звичайною подія, на яку натякали співробітники одного із посольств, які влаштували собі сьогодні сієсту на весь робочий день. 5 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
gadina86 919 Опубліковано: учора в 22:36 11 часов назад, Олександрм сказал: Но хто вам сказав, що я стою на державницьких позиціях?))) влада будь-якої країни тримається на штиках. можна в чатиках цілодобово матюкати Зе але де-факто 24/7/365 ви його підтримуєте. Армія то його фундамент. мільярди G7, Байдени і Шольци та Макрони не мають ніякого значення для Зе, якщо армія піде проти нього. Без підтримки армії вун і сутку не протримається. І я впевнений ож йсе вірно для будь-якій державі світу а не тільки для України. тому не вірю словам про державницьку позицію... 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
gadina86 919 Опубліковано: учора в 22:39 (змінено) 13 часов назад, Александр313 сказал: Когда бьют обычного человека где то в подвалах тцк,это уже норма,но когда этот человек даёт серьёзной сдачи,то ему сразу же приписуют 100500 статей уголовного кодекса, так как он поднял руку не на тцк,а на ЗСУ,хотя те чмошники ничего общего с ЗСУ не имеют,а лишь закрывают других,чтоб самим не воевать,тыловые крысы и все кто от звания капитана и выше,воевать в окопе никогда не будут,а нас гражданских затянуть всегда рады. та історія ож писав вище - про дпсу. тцк там була в самому кінці коли їх передавали...але зважаючи ож їм до 25 тцк відпускало. "он поднял руку не на тцк" - речь не о тцк вообще была.. Змінено учора в 22:40 користувачем gadina86 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alex_agent 2 455 Опубліковано: учора в 23:26 15 минут назад, ZzzZzzZzz сказал: " Бьют па роже, а нє па паспарту". А оскільки всі мають паспорт український ... Вот смотрю я на свой паспорт и не могу с вами согласится, действующие украинские паспорта у всех сейчас разные. В моем паспорте почему-то на двух языках, русском и украинском написано: "паспорт гражданина Украины" и все названия полей: "фамилия", "год рождения" и т.п. тоже на этих двух языках продублированы. Вот как так получилось, что в моем действующем паспорте, который мне выдало государство Украина - половина надписей на неправильном, негосударственном языке ? Тогда наверно была какая-то другая - неправильная Украина ? 7 1 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ZzzZzzZzz 746 Опубліковано: учора в 23:37 10 минут назад, alex_agent сказал: Вот смотрю я на свой паспорт и не могу с вами согласится, действующие украинские паспорта у всех сейчас разные. В моем паспорте почему-то на двух языках, русском и украинском написано: "паспорт гражданина Украины" и все названия полей: "фамилия", "год рождения" и т.п. тоже на этих двух языках продублированы. Вот как так получилось, что в моем действующем паспорте, который мне выдало государство Украина - половина надписей на неправильном, негосударственном языке ? Тогда наверно была какая-то другая - неправильная Украина ? І в мене те саме... А чому Канада може бути двомовною, США також де-факто двомовні, а Україна має мати свій "асобєнний" путь? Тут швидше divide et impera 2 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alex_agent 2 455 Опубліковано: учора в 23:57 10 минут назад, ZzzZzzZzz сказал: І в мене те саме... А чому Канада може бути двомовною, США також де-факто двомовні, а Україна має мати свій "асобєнний" путь? Тут швидше divide et impera Так вот, возвращаясь к тому с чего начали, что все мы - люди (американцы, украинцы, ...) и вроде как одинаковые. Но это уже давно не так, потому что для кого-то в Украине стало очень важно быть "особенным" до такой степени, что они готовы убивать и убивают сейчас всех "не особенных", которые в свою очередь к удивлению первых (а нас за шо?) - отвечают им абсолютно тем же. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ZzzZzzZzz 746 Опубліковано: 00:02 6 часов назад, alex_agent сказал: Так вот, возвращаясь к тому с чего начали, что все мы - люди (американцы, украинцы, ...) и вроде как одинаковые. Но это уже давно не так, потому что для кого-то в Украине стало очень важно быть "особенным" до такой степени, что они готовы убивать и убивают сейчас всех "не особенных", которые в свою очередь к удивлению первых (а нас за шо?) - отвечают им абсолютно тем же. Обєзьяньі, сер... Еволюція процес повільний, але невблаганний. Ще й природній))) Альтруїзм, що вивів з мавпи людину, буде забитий натовпом мавп. ПС раджу подивитися серію "Планета мавп", хоч оригінальні фільми з 70х, хоч новітні ремейки. 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ZzzZzzZzz 746 Опубліковано: 00:11 1 час назад, gadina86 сказал: влада будь-якої країни тримається на штиках. можна в чатиках цілодобово матюкати Зе але де-факто 24/7/365 ви його підтримуєте. Армія то його фундамент. мільярди G7, Байдени і Шольци та Макрони не мають ніякого значення для Зе, якщо армія піде проти нього. Без підтримки армії вун і сутку не протримається. І я впевнений ож йсе вірно для будь-якій державі світу а не тільки для України. тому не вірю словам про державницьку позицію... Назвіть мені який-небуть військовий переворот до якого не приклало б руку ЦРУ? "Свободная Гватемала сама по себе не станет демократической" Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Олександрм 480 Опубліковано: 02:20 4 години тому, Modestus сказав: Випадково отримавши Ваше попередження, очікував сьогодні на кінець Світу разом із бабусями, які пропонували різноманітну сільськогосподарську продукцію на Лук'янівці. Вимушений підкреслити, що тамтешні бабусі мають дуже витриманий характер. За шо купив за те продав. навіть добавив про сумнівність інформації. (Мені здається , що про таке навіть льотчики дізнаються вже в небі) не повірите, но не тільки посольства були налякані...)це вже потім гур офіційно заявило. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Totolya 1 097 Опубліковано: 09:13 19 часов назад, Denka сказал: Те, що Ви їх не бачити, не значить, що я не бачу. Та ні на Цензорі таких відео багато, але не по полям, а вздовж посадок. Просто Ви не ті джерела інформації дивитеся. так если вдоль посадок, значит их поражают окопные воины, а не на пути к посадкам. то есть после того, как по окопу отработали артиллерией, наши вчера насильно мобилизованные после месяца в учебке в ближнем бою ложат пачками контратников-добровольцев, которых обучали дольше, потому что нет необходимости в авральном порядке затыкать дырки на фронте? 1 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах