Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
11 годин назад, Fat Point сказав:

Те кто надел форму обзывает нас ухилянтами ,

устраивают сафари на людей и на мужчин и на женщин.

Народ повсюду очень негативно относится к форме . 

Звідки ці новості про сафарі на жінок? Поки про те що треба брати жінок чув тільки од ухилянтів... 

Нарахунок негативу то в києві був літом там всім байдуже, в нас часто про всяк випадок переходять дорогу)

Якщо триматись в рамках няшного зсушного котика ( казати- там тобі не місце... ухиляйся далі 😂 , чи пряч сина і чоловіка під спідницею, а перемога скоро)

і головне ізлучати оптимізм і перемогу.

То ставлення вполнє собі,

десь зомбанули нарід поки я не помітив, підходять незнайомі люди тиснуть руку дякують) завжди дорогу показують, маршрутчики в мене гроші не брали, квіти купляв в чернівцях то теж  за так ... хоть я гроші й совав. 

Но, в мене фактура, що не сприяє негативному відношенню,

Береже од того вєс в общєствє  і ведмежа харізма)))

жінки і маленькі діти од мене мліють. Бігме не брешу.

Ви як? Чуйствуєте харізму?🤣

Не помню чи розказував тут,

в ріднім селі мене вспомнили, повісили на дошку "герої -односельчани захисники України " мій портрет. 

Я там даж сфоткався з дошкою.

І маю крім посвідчення убд, докази що я герой))) 

Но. Окрім того є відчуття...  що то все, мяко кажучи, трохи наіграно. Тай стараються побистріше смахати подалі, ніби в мене ковід)

а пацани жалуються що попутку сперти не можуть, або що сваряться коли з рюкзаком і степовими запахами в транспорт заходять.

В запоріжській, багато де, форма то одразу націнка дна касі

Та і так бачу не договарюють... особєнно старші жінки пенсіонерки,

а іще якісь тимурівці пишуть маркером фашизм нє пройдьот!😂 

Опубліковано
2 години назад, Аид сказав:

В Хаджибейских чатиках паника, «Хватай шмотки-вокзал тронулся». Читать забавно...

Зонтік брать? Не брать? Чи лиш синю ізолєнту? )

Інтріган... чого панікують?

Опубліковано (змінено)
1 час назад, Олександрм сказал:

Зонтік брать? Не брать? Чи лиш синю ізолєнту? )

Інтріган... чого панікують?

кругом одни враги сша редиски трамп тож, если кратко изложить их перлы

Змінено користувачем Аид
Опубліковано
19 минут назад, Аид сказал:

кругом одни враги сша редиски трамп тож, если кратко изложить их перлы

Всі штурмувати Румунсько-Молдавсько-Українсько-Придністровський кордон? "Бранзолєтка"

Опубліковано
11 часов назад, NWEN сказал:

Та ладно. Не замечал чтобы прямо аж каждый третий. И это несмотря на то что эзопового языка на разные темы у меня хватает, и нифига оно не соответствовало. Или просто я тоже бот?)))

Если вы невнимательны или просто не задавались такой целью - это ведь не означает, что так не бывает.

Мне вот очень интересно было бы узнать, какие предложения/требования были выставлены владельцам ресурсов с большой посещаемостью.

Цитата

А вообще, нужно понимать что если в нынешних условиях не цензурировать, то доступ к ресурсу просто отрежут. У меня вон половина выдачи гугла по знаниям различных профилей так просто не открывается. Иногда даже ресурсы на английском. Так что это выбор цензурировать себя, или тебя цензурируют со стороны.

Так вам и отрезали:

https://vikna.tv/ru/dlia-tebe/novyny-ukrayiny/vstrecha-eleny-zelenskoj-s-predstavitelyami-google-chto-izvestno/

Вам заблочили не только доступ к определенному контенту, но и обрезали выдачу гугла - откуда вы знаете, какая инфа существует в ответ на ваш запрос, если гугл вам даже этого не показывает? Ну разве что вы заморочились с настройками, конечно.

Опубліковано
3 минуты назад, viking-joss сказал:

Если вы невнимательны или просто не задавались такой целью - это ведь не означает, что так не бывает.

Мне вот очень интересно было бы узнать, какие предложения/требования были выставлены владельцам ресурсов с большой посещаемостью.

Так вам и отрезали:

https://vikna.tv/ru/dlia-tebe/novyny-ukrayiny/vstrecha-eleny-zelenskoj-s-predstavitelyami-google-chto-izvestno/

Вам заблочили не только доступ к определенному контенту, но и обрезали выдачу гугла - откуда вы знаете, какая инфа существует в ответ на ваш запрос, если гугл вам даже этого не показывает? Ну разве что вы заморочились с настройками, конечно.

bing існує. Взагалі інакші результати видає, не кпаще від гугл, але інакше.

А "темники" - це святе для кожної влади

• Лайк 1
  • Дякую 1
  • Подобається 1
Опубліковано
6 часов назад, Олександрм сказал:

Звідки ці новості про сафарі на жінок? Поки про те що треба брати жінок чув тільки од ухилянтів... 

Нарахунок негативу то в києві був літом там всім байдуже, в нас часто про всяк випадок переходять дорогу)

Якщо триматись в рамках няшного зсушного котика ( казати- там тобі не місце... ухиляйся далі 😂 , чи пряч сина і чоловіка під спідницею, а перемога скоро)

і головне ізлучати оптимізм і перемогу.

То ставлення вполнє собі,

десь зомбанули нарід поки я не помітив, підходять незнайомі люди тиснуть руку дякують) завжди дорогу показують, маршрутчики в мене гроші не брали, квіти купляв в чернівцях то теж  за так ... хоть я гроші й совав. 

Но, в мене фактура, що не сприяє негативному відношенню,

Береже од того вєс в общєствє  і ведмежа харізма)))

жінки і маленькі діти од мене мліють. Бігме не брешу.

Ви як? Чуйствуєте харізму?🤣

Не помню чи розказував тут,

в ріднім селі мене вспомнили, повісили на дошку "герої -односельчани захисники України " мій портрет. 

Я там даж сфоткався з дошкою.

І маю крім посвідчення убд, докази що я герой))) 

Но. Окрім того є відчуття...  що то все, мяко кажучи, трохи наіграно. Тай стараються побистріше смахати подалі, ніби в мене ковід)

а пацани жалуються що попутку сперти не можуть, або що сваряться коли з рюкзаком і степовими запахами в транспорт заходять.

В запоріжській, багато де, форма то одразу націнка дна касі

Та і так бачу не договарюють... особєнно старші жінки пенсіонерки,

а іще якісь тимурівці пишуть маркером фашизм нє пройдьот!😂 

Как вы думаете, почему к вам разное отношение в Запорожской (подконтрольной) и Черновицкой областях ?

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Останні відвідувачі   1 користувач онлайн

• Створити...