Олександрм Опубліковано 20 лютого, 2025 Опубліковано 20 лютого, 2025 7 годин назад, Аид сказав: Там на страницу раньше пишет про русских на жигулях и бухаках с радиотелефонами, заодно спроси когда кава в Ялте. А то шото показания не пляшут. Читай https://t.me/avtomobili_dlya_fronta/40 . P/s в мене прінцип- я ніколи не брешу і друзєй не здаю. Якщо мені не заплатять🤣 Цитата
Аид Опубліковано 20 лютого, 2025 Опубліковано 20 лютого, 2025 11 часов назад, Олександрм сказал: Читай https://t.me/avtomobili_dlya_fronta/40 . P/s в мене прінцип- я ніколи не брешу і друзєй не здаю. Якщо мені не заплатять🤣 Так причем тут это? Тебя снабжает 47 стран, потерь 41 тысяча (почти нет), где кава в Ялте? Ты ж воюешь против русских на бричках с радиотелефонами и без снаряги. 2 2 3 Цитата
Олександрм Опубліковано 20 лютого, 2025 Опубліковано 20 лютого, 2025 10 часов назад, Аид сказал: Так причем тут это? Тебя снабжает 47 стран, потерь 41 тысяча (почти нет), где кава в Ялте? Ты ж воюешь против русских на бричках с радиотелефонами и без снаряги. Де я таке співав про каву в ялті? То до Denika) З чого ти завівся? З того що я написав що зараз в нас звязок кращий? І що в нас старі джипи а в них ниви? ) Так воно і є. Вторая армія в мірє тож до києва за 3 дня не дійшла і при перевазі в ракетах і авіації щось буксує 3й рік. 3 2 Цитата
aleksandr7434saman Опубліковано 20 лютого, 2025 Опубліковано 20 лютого, 2025 16 минут назад, Олександрм сказал: Де я таке співав про каву в ялті? То до Denika) З чого ти завівся? З того що я написав що зараз в нас звязок кращий? І що в нас старі джипи а в них ниви? ) Так воно і є. Вторая армія в мірє тож до києва за 3 дня не дійшла і при перевазі в ракетах і авіації щось буксує 3й рік. Думаешь первая бы дошла?..все по другому сейчас...почитай какие силы были задействованы например при взятии Праги или Берлина. 2 Цитата
alex_agent Опубліковано 20 лютого, 2025 Опубліковано 20 лютого, 2025 4 часа назад, DarkRanger сказал: Это фейковый аккаунт Обоснуйте, почему вы так считаете и почему этот якобы фейковый аккаунт до сих по не удалили ? Цитата
Олександрм Опубліковано 20 лютого, 2025 Опубліковано 20 лютого, 2025 8 хвилин назад, aleksandr7434saman сказав: Думаешь первая бы дошла?..все по другому сейчас...почитай какие силы были задействованы например при взятии Праги или Берлина. Читав. Постійні аналогії з світовими війнами притягнуті за вуха. По другому. і росія теж не совєцький союз часів 2ї світової. Сталін не воював з чеченцями 2 війни, а справився в легку за один підхід в березні 44го. В чому ви зі мною не згодні? Що технології звязку з часів розвалу ссср зробив кардинальний скачок? Чи в тому що в росії нема випуску смартфонів? ) 2 Цитата
Fura! Опубліковано 20 лютого, 2025 Опубліковано 20 лютого, 2025 39 минут назад, alex_agent сказал: Обоснуйте, почему вы так считаете и почему этот якобы фейковый аккаунт до сих по не удалили ? можливо через надпис у шапці профілю "Not Affiliate"...? Правда я не розумію, як це слово до соцмережі можна приєднати. 1 1 Цитата
kamburv Опубліковано 20 лютого, 2025 Опубліковано 20 лютого, 2025 24 минуты назад, Олександрм сказал: Читав. Постійні аналогії з світовими війнами притягнуті за вуха. По другому. і росія теж не совєцький союз часів 2ї світової. Сталін не воював з чеченцями 2 війни, а справився в легку за один підхід в березні 44го. В чому ви зі мною не згодні? Що технології звязку з часів розвалу ссср зробив кардинальний скачок? Чи в тому що в росії нема випуску смартфонів? ) на вашу думку росія може піднажать якщо дуже захоче ? Цитата
Аид Опубліковано 20 лютого, 2025 Опубліковано 20 лютого, 2025 1 час назад, Олександрм сказал: Де я таке співав про каву в ялті? То до Denika) З чого ти завівся? З того що я написав що зараз в нас звязок кращий? І що в нас старі джипи а в них ниви? ) Так воно і є. Вторая армія в мірє тож до києва за 3 дня не дійшла і при перевазі в ракетах і авіації щось буксує 3й рік. А ты еще не понял цели? Так цель не кормить и брать на баланс а максимально уничтожить всех кто будет в дальнейшем проблемой. 1 Цитата
alex_agent Опубліковано 20 лютого, 2025 Опубліковано 20 лютого, 2025 (змінено) 1 час назад, Fura! сказал: можливо через надпис у шапці профілю "Not Affiliate"...? Правда я не розумію, як це слово до соцмережі можна приєднати. Меня забавляет, как вы сначала что-то утверждаете, а потом для обоснования этого используете "железные доводы" типа "можливо" и "я не розумію". С таким уровнем аргументации вам следовало написать : "возможно это фейковый аккаунт" - и я бы к вам не придирался. Ну если так можно вам, то тогда и я буду использовать аналогичную "железную аргументацию" Возможно если сам Barron Trump не против того, чтобы кто-то полностью скопировал его аккаунт и воспользовался его именем и фамилией в профиле, то не стоит сразу говорить что это фейковый аккаунт ? Возможно у парня просто есть второй аккаунт для того, чтобы публиковать там жесткие высказывания, которые он не хочет публиковать на своем официальном аккаунте ? А "Not Affiliate" это просто такая дежурная отмазка на всякий случай? Змінено 20 лютого, 2025 користувачем alex_agent 1 Цитата
Рекомендовані повідомлення
Приєднуйтесь до обговорення
Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.