NWEN 10 374 Опубліковано: четвер в 19:23 21 минуту назад, alex_agent сказал: @NWEN Если вы верите в то, что Зеленский отменит свой указ и начнет переговоры с Путиным, то тогда пожалуй для вас еще "не случилось", а для тех, кто понимает, что этого не будет - уже давно "всё случилось", осталось дождаться когда "курица" перестанет двигаться. Я конечно понимаю что "государство это я". Но ведь президентов переизбирают и меняют, а страна при этом, как правило остается. И давайте на заходить за флажки и не рассуждать при каких условиях могут быть выборы. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ozon1 2 202 Опубліковано: четвер в 20:21 А с каких пор на некоторые поезда за границу можно купить билет только через Дію? (...ми посилили захист від хитрих перепродажів) 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
NWEN 10 374 Опубліковано: учора в 04:19 (змінено) 7 часов назад, Denka сказал: Без транзиту в Україні ніяких проблем не буде. На відміну від пмр. Давление в трубе за какие шиши будем поддерживать? и как снабжать области на входе, вроде той же Харьковской и части полтавской? Реверс там просто так не возможен. 7 часов назад, Denka сказал: Ні питання дуже просте. В зоні бойових дій як би командування те старалося трикімнатний бліндаж кожному з кондиціонерами воно не збудує. Ще й з жінкою-прибральницею. 40-годинний робочий тиждень не забезпечить. Чого воєначальники, які організували обнулення за 1.5 роки 3-4 комплекти "опонентів" у воєнний час отримують грошове забезпечення в кілька разів менше аніж Ви в ІТ наприклаж. А багато добровольців, що пішли - це такі самі ІТшники, або директори власники бізнесів. Того що воєначальники отримують забезпечення і мали гарантії від держави. Щоправда ми знаємо чого ті гарантії вартують, але все ж, мали на папері. Мені завтра прийдуть, скажуть контракт закінчено, і я з декількома сотнями своїх людей піду на мороз. І я не кажу за трикімнатний бліндаж, я кажу про хоч нормально людське відношення до ОС. Не вірите мені, он Олександра спитати можете по побутові умови. При цьому я спілкуюся з хлопцями які пішли і все виглядає так що там де хлопці собі організували умови в виді баньки в тилу та іншого там вони є. А там де не організували і командиру пофіг, там нема. Тобто проблема не в технічній можливості як правило, а в бажанні. Тож питання залишається відкритим. 7 часов назад, Denka сказал: армія - це не така структура, де якийсь начальник, що сильно щось прозлопав залишиться на посаді або піде на підвищення. В кращому випадку йому дадуть або посаду не пов'язану з управлінням військами. Будь якого начальника легко поміняти - бо в нього 3-4 заступника/помічника та ще 3-10 прямих підлеглих, які переважно всього на сходинку нижчі по званню та досвіду. І так по всій піраміді аж до Головнокомандувача. В теорії, а на практиці? Мало скандалів по змі було? 7 часов назад, Denka сказал: Не є в Україні зв'язківці дефіцитними спеціалістами. Зустрічав ситуацію, коли старший офіцер служить начальником зв'язку батальйону на посаді, що відповідає званню "старший лейтенант". Дкже багато людей з технічною освітою. Тоді якого біса я не можу їх забронювати? Знову будете казати що це не розвал управління?! 7 часов назад, Denka сказал: Ви плутаєте окремі випадки, які роздуті в ЗМІ та ворожою пропагандою та роботою системи загалом. Ви не стикалися з лікарями на медоглядах. Ви не бачили як вирішуються реальні ситуації по лікуванню когось, а робите якісь висновки. На відміну від Вас я вже бачив сотні випадків, про тисячі можу дізнатисі від кури людей з медроти/медслужби. Не Вам робити висновки про роботу системи загалом. А лише по Вас можна робити висновки про роботу ЗМІ/Соцмереж/Пропаганди. Я стикався! Особисто! Мої колеги стикалися! В моїх випадках ситуація така що щоб щось у звязці ТЦК-ВЛК запрацювало як має по закону треба брать юриста і добиватися. Чому по замовчуванню воно не працює нормально, а тільки з під палки, і тільки якщо покажеш що того терпіти ніхто не буде? Чому окремі лічності дозволяють собі жарти з військовозобовязаними про вибір між ДШБ або ДШБ, чому дозволяють собі затримувати людину з оновленими даними, яка закон не порушувала, та везти до ТЦК не маючи на те законного права, чому не приймають до уваги документи про стан здоров'я поки не даш зрозуміти що то так просто з рік не зійде. В мене тіїх окремих випадків вже з десяток, усього на декілька десятків людей що залишились в Україні. Знаєте що люди, які стикнулися з тим потім мені кажуть? Поїду з країни, або зараз, якщо буду мати змогу, або потім. Якого біса відношення до людей таке що після спілкування з певними структурами людина хоче поїхати з рідного краю?! 7 часов назад, Denka сказал: Знову не туди. Начальник може на мене кричати матом. Я на нього можу кричати матом. При цьому ми вирішимо ситуація і за 20 хвилин обом буде пофіг, що хтось на когось кричав. А може куди-небудь відправити і ти нічого з тим не зробиш. Чи не так?) А потім у нас план ярославни про СЗЧ. Воно звісно порушення одних не виправдовують порушень інших, але це на індивідуальному рівні. А на глобальному якщо таке є це повинно вирішуватись на рівні управління. І не грізними наказами, а адекватними управлінськими рішеннями. Наявність, скільки там з відкритих джерел 100+ тис? більше СЗЧ, це симптом розвалу системи управління. Якщо у Вас особисто начальник нормальний то може й буде пофіг. Хоча... кричати матом на підлеглого... І Ви не бачите проблеми? Ну ок, я не знаю кейсу, інколи це дійсно нормально, умови такі бувають, але у більшості випадків кричати на підлеглого це остання справа та прояв не компетентності. Саме існування подібной ситуації це вже значить що система управління не працює корректно. Кричати матом один на одного то і є ще один прояв розвалу системи управління. На додачу до журналу обліку журналів. Коротше, залишайтеся при свому баченню, але не дивуйтеся якщо з країни здує креативний клас, і не плачте потім що сніжинки такі звалили в еміграцію, та не захотіли з тим мати діло. Це не про сніжинок насправді, це про повагу до себе та оточуючих. Це про те, чому було багато добровольців у 2022, і майже нема їх зараз. Змінено учора в 04:26 користувачем NWEN пунктуация для лучшей читаемости 3 2 10 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Олександрм 411 Опубліковано: учора в 06:54 1 година тому, NWEN сказав: Хоча... кричати матом на підлеглого... І Ви не бачите проблеми? Ну ок, я не знаю кейсу, інколи це дійсно нормально, умови такі бувають, але у більшості випадків кричати на підлеглого це остання справа та прояв не компетентності. Саме існування подібной ситуації це вже значить що система управління не працює корректно. Кричати матом один на одного то і є ще один прояв розвалу системи управління. На додачу до журналу обліку журналів. ) не так все погано. все набагато гірше. Не знаю в якому званні пан Денік і на кого він матюкається... Не можно на нєбожителів матюкатись, навіть недовольним тоном говорити нізя. Справа даж не в тім, що кричать . Це називається ізящним словом "виі-ти". ) Був тут один, який часами міг роздовбувати з матюками. Дорослі дядьки за 50 ловили гіпертонічний криз. І не один. Корочє, давити морально вміють, їх на це вчили, плюс опит по 20р ,плюс вони кращі в цьому ділі. В мирнім житті так з людьми говорити не можно. Ну і нащот буркати, перечити. Моментом можеш оказатись на передній позиції в посадці з ржавим автоматом) . І тут не фігурально, це стандартна норма. були люди що й не вернулись. 5 1 3 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
NWEN 10 374 Опубліковано: учора в 08:01 Только что, Олександрм сказал: ) не так все погано. все набагато гірше. Не знаю в якому званні пан Денік і на кого він матюкається... Не можно на нєбожителів матюкатись, навіть недовольним тоном говорити нізя. Справа даж не в тім, що кричать . Це називається ізящним словом "виі-ти". ) Був тут один, який часами міг роздовбувати з матюками. Дорослі дядьки за 50 ловили гіпертонічний криз. І не один. Корочє, давити морально вміють, їх на це вчили, плюс опит по 20р ,плюс вони кращі в цьому ділі. В мирнім житті так з людьми говорити не можно. Ну і нащот буркати, перечити. Моментом можеш оказатись на передній позиції в посадці з ржавим автоматом) . І тут не фігурально, це стандартна норма. були люди що й не вернулись. Та отож і це не норма. И глобально для системи проблема у тому що така поведінка вбиває нафіг будь-яку мотивацію у більшості людей. А також є люди які після такого не кріз піймають, а наворотять ділов. Наприклад як цей солдат: https://www.pravda.com.ua/rus/news/2024/04/23/7452534/ І могло бути гірше. Якщо б він повністю з котушок злетів то жертв було б набагато більше. При тому що по факту ніякого раціо в цьому "виі-ні" нема від слова зовсім, то і є ще один симптом дупи, яку декотрі вперто намагаються не помічати. 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fat Point 11 504 Опубліковано: учора в 08:22 (змінено) 17 часов назад, NWEN сказал: вместо этого просто ищут по улицам вчера-парк Победы хозяева а завтра ? переобуются или сбегут? video-b764c6d55eb748ab3cacf80d438cf531-V.mp4 Змінено учора в 08:23 користувачем Fat Point 1 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Аид 88 757 Опубліковано: учора в 08:44 1 час назад, Олександрм сказал: ) не так все погано. все набагато гірше. Не знаю в якому званні пан Денік і на кого він матюкається... Не можно на нєбожителів матюкатись, навіть недовольним тоном говорити нізя. Справа даж не в тім, що кричать . Це називається ізящним словом "виі-ти". ) Був тут один, який часами міг роздовбувати з матюками. Дорослі дядьки за 50 ловили гіпертонічний криз. І не один. Корочє, давити морально вміють, їх на це вчили, плюс опит по 20р ,плюс вони кращі в цьому ділі. В мирнім житті так з людьми говорити не можно. Ну і нащот буркати, перечити. Моментом можеш оказатись на передній позиції в посадці з ржавим автоматом) . І тут не фігурально, це стандартна норма. були люди що й не вернулись. Денка это тот еще фантазер. 5 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
San4es 7 128 Опубліковано: учора в 09:49 1 час назад, Fat Point сказал: вчера-парк Победы хозяева а завтра ? переобуются или сбегут? video-b764c6d55eb748ab3cacf80d438cf531-V.mp4 Большинство мечтает, штоб рада всё таки "убедила" отправить их. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Odin1 514 Опубліковано: учора в 11:06 1 час назад, San4es сказал: Большинство мечтает, штоб рада всё таки "убедила" отправить их. а причем тут рада? там дело полдня тцк формируются Минобороны вроде как - подписали приказ и все ушли на фронт - они же уже призванные военные. 4 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
NWEN 10 374 Опубліковано: учора в 14:32 4 часа назад, San4es сказал: Большинство мечтает, штоб рада всё таки "убедила" отправить их. 3 часа назад, Odin1 сказал: а причем тут рада? там дело полдня тцк формируются Минобороны вроде как - подписали приказ и все ушли на фронт - они же уже призванные военные. Может и отправят. Только от этого станет еще хуже. Меняли уже командиров тцк. Если что любопытный вопрос, если тцк на фронт, тогда кто вместо них?))))) Или кто-то думает что никто?)))))))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах