Популярний пост Александр313 Опубліковано 9 липня, 2025 Популярний пост Опубліковано 9 липня, 2025 Предоставьте 😁весь список по областям, пожалуйста. 11 1 Цитата
Аид Опубліковано 9 липня, 2025 Опубліковано 9 липня, 2025 49 минут назад, Александр313 сказал: Предоставьте 😁весь список по областям, пожалуйста. Ну я думаю дело времени. Но тем кто в списке явно не будет больше спокойно. 1 3 2 Цитата
Олександрм Опубліковано 9 липня, 2025 Опубліковано 9 липня, 2025 1 годину назад, flygti сказав: СЗЧ это не революционеры). Это обычные хомячки, у которых чувство собственного самосохранения преобладает над уровнем зазомбированности. З хомячками в сзч та хомячками без документів, що залягли на дно, не все так просто. Вони не просто залякані, вони втратили здатність легально заробляти. Якийсь час вони протянуть на запасах жиру, а далі ? 2 Цитата
Аид Опубліковано 9 липня, 2025 Опубліковано 9 липня, 2025 2 минуты назад, Олександрм сказал: З хомячками в сзч та хомячками без документів, що залягли на дно, не все так просто. Вони не просто залякані, вони втратили здатність легально заробляти. Якийсь час вони протянуть на запасах жиру, а далі ? В тюрьмах пока кормят. 1 1 1 2 Цитата
ZzzZzzZzz Опубліковано 9 липня, 2025 Опубліковано 9 липня, 2025 23 минуты назад, Олександрм сказал: вони втратили здатність легально заробляти. Якийсь час вони протянуть на запасах жиру, а далі ? Запитайте у Гетьманцева за тіньову економіку.... Найбільші скарги у новобранців: "як я маю годувати родину на 20-30тисяч грн?" 1 1 Цитата
Олександрм Опубліковано 9 липня, 2025 Опубліковано 9 липня, 2025 20 хвилин назад, Аид сказав: В тюрьмах пока кормят. В вязницях україни до війни було +- 55 тисяч. Разом з жінками. зараз загадочно на 10т менше. кількість сзч ? Хз, ну на весну 24р від одного не останнього депутата я чув що їх десь під 150 тисяч. Срок за сзч здається від 5 до 10 років. Ну хай навіть лиш 3 роки давати. Це цифри без ухилянтів. В правовому полі ця проблема рішення не має. Не можливо прокормити в тюрьмах таку ораву.) Цитата
alex_agent Опубліковано 10 липня, 2025 Опубліковано 10 липня, 2025 (змінено) 41 минуту назад, Олександрм сказал: З хомячками в сзч та хомячками без документів, що залягли на дно, не все так просто. Вони не просто залякані, вони втратили здатність легально заробляти. Якийсь час вони протянуть на запасах жиру, а далі ? Там очень маленький процент реальных (живых) ушедших в самоволку - они знают и как себя обеспечить и как уйти в Европу. Остальные - это брошенные на поле боя покойники, которых их командиры по указке высшего руководства Украины записали в СЗЧ, чтобы не платить "гробовые" и вы об этом прекрасно знаете ! Все очень просто и очень мерзко Змінено 10 липня, 2025 користувачем alex_agent 1 5 3 Цитата
Аид Опубліковано 10 липня, 2025 Опубліковано 10 липня, 2025 51 минуту назад, Олександрм сказал: В вязницях україни до війни було +- 55 тисяч. Разом з жінками. зараз загадочно на 10т менше. кількість сзч ? Хз, ну на весну 24р від одного не останнього депутата я чув що їх десь під 150 тисяч. Срок за сзч здається від 5 до 10 років. Ну хай навіть лиш 3 роки давати. Це цифри без ухилянтів. В правовому полі ця проблема рішення не має. Не можливо прокормити в тюрьмах таку ораву.) Порядка 7500 зеков из почти 30000 в 24 году поехали в Пятерочку за покупками. Ну эта информация легко доступна, только за май 24 4500 вышло по программе. Думаю набрали больше 10000. Сколько вернулось информации ноль. 2 Цитата
Аид Опубліковано 10 липня, 2025 Опубліковано 10 липня, 2025 (змінено) Да похоже Маск не врал про Трампа. Понятно почему список Эпштейна так замяли. Змінено 10 липня, 2025 користувачем Аид 2 Цитата
Олександрм Опубліковано 10 липня, 2025 Опубліковано 10 липня, 2025 10 годин назад, alex_agent сказав: Остальные - это брошенные на поле боя покойники, которых их командиры по указке высшего руководства Украины записали в СЗЧ, чтобы не платить "гробовые" и вы об этом прекрасно знаете ! Це брехня . " Кинуті" на полі бою це безвісті зниклі. Сзч це сзч, основна маса не повернулись з відпустки чи лікування. З позицій додому не тікають. 1 1 Цитата
Рекомендовані повідомлення
Приєднуйтесь до обговорення
Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.