Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
49 минут назад, Александр313 сказал:

Предоставьте 😁весь список по областям, пожалуйста.

Ну я думаю дело времени. Но тем кто в списке явно не будет больше спокойно. 

• Лайк 1
  • Подобається 3
  • Не подобається 2
Опубліковано
1 годину назад, flygti сказав:

СЗЧ это не революционеры). Это обычные хомячки, у которых чувство собственного самосохранения преобладает над уровнем зазомбированности.

З хомячками в сзч та хомячками без документів, що залягли на дно, не все так просто. Вони не просто залякані, вони втратили здатність легально заробляти.

Якийсь час вони протянуть на запасах жиру, а далі ?  

Опубліковано
2 минуты назад, Олександрм сказал:

З хомячками в сзч та хомячками без документів, що залягли на дно, не все так просто. Вони не просто залякані, вони втратили здатність легально заробляти.

В тюрьмах пока кормят.

• Лайк 1
  • Хаха 1
  • Не розумію 1
  • Не подобається 2
Опубліковано
23 минуты назад, Олександрм сказал:

вони втратили здатність легально заробляти.

Запитайте у Гетьманцева за тіньову економіку....

Найбільші скарги у новобранців: "як я маю годувати родину на 20-30тисяч грн?"

Опубліковано
20 хвилин назад, Аид сказав:

В тюрьмах пока кормят.

В вязницях україни до війни було +- 55 тисяч.

Разом з жінками.

зараз загадочно на 10т менше.

кількість сзч ? Хз, ну на весну 24р від одного не останнього депутата я чув що їх десь під 150 тисяч. Срок за сзч здається від 5 до 10 років. Ну хай навіть лиш 3 роки давати.  Це цифри без ухилянтів. 

В правовому полі ця проблема рішення не має. Не можливо прокормити в тюрьмах таку ораву.)

Опубліковано (змінено)
41 минуту назад, Олександрм сказал:

Там очень маленький процент реальных (живых) ушедших в самоволку - они знают и как себя обеспечить и как уйти в Европу.
Остальные - это брошенные на поле боя покойники, которых их командиры по указке высшего руководства Украины записали в СЗЧ, чтобы не платить "гробовые" и вы об этом прекрасно знаете !
Все очень просто и очень мерзко :sad:

Змінено користувачем alex_agent
  • Лайк 1
  • Сумно 5
  • Не подобається 3
Опубліковано
51 минуту назад, Олександрм сказал:

В вязницях україни до війни було +- 55 тисяч.

Разом з жінками.

зараз загадочно на 10т менше.

кількість сзч ? Хз, ну на весну 24р від одного не останнього депутата я чув що їх десь під 150 тисяч. Срок за сзч здається від 5 до 10 років. Ну хай навіть лиш 3 роки давати.  Це цифри без ухилянтів. 

В правовому полі ця проблема рішення не має. Не можливо прокормити в тюрьмах таку ораву.)

Порядка 7500 зеков из почти 30000 в 24 году поехали в Пятерочку за покупками. Ну эта информация легко доступна, только за май 24 4500 вышло по программе. Думаю набрали больше 10000.

Сколько вернулось информации ноль.

Опубліковано
10 годин назад, alex_agent сказав:

Остальные - это брошенные на поле боя покойники, которых их командиры по указке высшего руководства Украины записали в СЗЧ, чтобы не платить "гробовые" и вы об этом прекрасно знаете !

Це брехня .

" Кинуті" на полі бою це безвісті зниклі. 

Сзч це сзч, основна маса не повернулись з відпустки чи лікування.   З позицій додому не тікають. 

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Останні відвідувачі   1 користувач онлайн

• Створити...