alexlao Опубліковано 16 травня, 2019 Опубліковано 16 травня, 2019 Журналіст програми «Схеми» Михайло Ткач у своєму Telegram-каналі опублікував інформацію про те, що о 02:30 ночі 16 травня в аеропорт Дніпра прилетів літак групи «Приват» з бортовим номером UR-PRT. У коментарі theБабелю Коломойський підтвердив, що повернувся в Україну. На уточнююче питання, чим займеться насамперед, бізнесмен відповів, що не знає. Ігор Коломойський не був в Україні від червня 2017 року й мешкав у Женеві, Швейцарія. Від вересня 2018 року жив в Ізраїлі, у місті Герцлія. В інтервʼю «Схемам» Коломойський говорив, що перебрався зі Швейцарії в іншу країну «через сімейні обставини», і заявляв, що планує повернутися в Україну після першого туру президентських виборів.«Були плани ще до першого туру». Коломойський після виборів повернеться в Україну Пізніше у інтерв'ю Bihus.info він казав, що хоче повернутися в Україну з Ізраїлю після інавгурації Володимира Зеленського. Цитата
Популярний пост lisichkus Опубліковано 16 травня, 2019 Популярний пост Опубліковано 16 травня, 2019 4 минуты назад, alexlao сказал: Журналіст програми «Схеми» Михайло Ткач у своєму Telegram-каналі опублікував інформацію про те, що о 02:30 ночі 16 травня в аеропорт Дніпра прилетів літак групи «Приват» з бортовим номером UR-PRT. У коментарі theБабелю Коломойський підтвердив, що повернувся в Україну. На уточнююче питання, чим займеться насамперед, бізнесмен відповів, що не знає. Ігор Коломойський не був в Україні від червня 2017 року й мешкав у Женеві, Швейцарія. Від вересня 2018 року жив в Ізраїлі, у місті Герцлія. В інтервʼю «Схемам» Коломойський говорив, що перебрався зі Швейцарії в іншу країну «через сімейні обставини», і заявляв, що планує повернутися в Україну після першого туру президентських виборів.«Були плани ще до першого туру». Коломойський після виборів повернеться в Україну Пізніше у інтерв'ю Bihus.info він казав, що хоче повернутися в Україну з Ізраїлю після інавгурації Володимира Зеленського. 9 1 Цитата
Анджелина Опубліковано 16 травня, 2019 Опубліковано 16 травня, 2019 11 часов назад, alexlao сказал: Ігор Коломойський не був в Україні від червня 2017 року й мешкав у Женеві, Швейцарія. Від вересня 2018 року жив в Ізраїлі, у місті Герцлія. В інтервʼю «Схемам» Коломойський говорив, що перебрався зі Швейцарії в іншу країну «через сімейні обставини» Пізніше у інтерв'ю Bihus.info він казав, що хоче повернутися в Україну з Ізраїлю після інавгурації Володимира Зеленського. Как всегда немножно но не так, вернее совсем не так. Являясь гражданином Израиля и Швейцарии он обязан жить там не менее 180 дней в году, чтобы не лишили его гражданства, 1 2 Цитата
NWEN Опубліковано 17 травня, 2019 Опубліковано 17 травня, 2019 1 час назад, Анджелина сказал: Как всегда немножно но не так, вернее совсем не так. Являясь гражданином Израиля и Швейцарии он обязан жить там не менее 180 дней в году, чтобы не лишили его гражданства, О.о Вы ПМЖ/ВНЖ с гражданством не путаете? Цитата
Анджелина Опубліковано 17 травня, 2019 Опубліковано 17 травня, 2019 1 минуту назад, NWEN сказал: О.о Вы ПМЖ/ВНЖ с гражданством не путаете? Там выдано гражданство с таким условием, если я правильно запомнила причину, но точно знаю, что ему нужно жить в Швейцарии не менее 180 дней в году, 1 2 Цитата
Аид Опубліковано 17 травня, 2019 Опубліковано 17 травня, 2019 8 часов назад, Анджелина сказал: Там выдано гражданство с таким условием, если я правильно запомнила причину, но точно знаю, что ему нужно жить в Швейцарии не менее 180 дней в году, У Бени болячка связанная с содержанием алергенов и пыли в воздухе и посему есть периоды когда выжить он может только там. 2 2 Цитата
RNknhG Опубліковано 17 травня, 2019 Опубліковано 17 травня, 2019 8 часов назад, Анджелина сказал: Там выдано гражданство с таким условием, если я правильно запомнила причину, но точно знаю, что ему нужно жить в Швейцарии не менее 180 дней в году, Скорее, речь идет о резидент/нерезидент, лишать гражданства за отсутствие в стране проживания это какой-то абсурд. Цитата
Анджелина Опубліковано 17 травня, 2019 Опубліковано 17 травня, 2019 1 минуту назад, kawa сказал: Молодец Беня!!! Что именно вызвало такой восторг? Цитата
Популярний пост Аид Опубліковано 17 травня, 2019 Популярний пост Опубліковано 17 травня, 2019 16 минут назад, Анджелина сказал: Что именно вызвало такой восторг? Коломойский, с сворой уродов, будет грабить остатки страны, нагло, открыто и при поддержке административного ресурса. Радость то какая!!! Счастье буквально! 1 11 2 Цитата
Рекомендовані повідомлення
Приєднуйтесь до обговорення
Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.