Moskit 6 743 Опубліковано: 7 квітня, 2020 (змінено) заритися в мокрий пісок з головою, дихати через тростинку, зариватися з боку пожежі: або швидше пройде і все , або швидше буде барбекю П.С. на мілководді акул немає, медуз з ямки, яку копаєте, викидати палкою))) Змінено 7 квітня, 2020 користувачем Moskit 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Pan Włodek 7 754 Опубліковано: 7 квітня, 2020 10 хвилин тому, Moskit сказав: заритися в мокрий пісок з головою, дихати через тростинку, І так сидіти три дні і три ночі, а на ранок четвертого дня схопити двох морських черепах, зв'язати їх і на них втікти з острова. 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Moskit 6 743 Опубліковано: 7 квітня, 2020 можна спробувати викопати ближче до води яму, до неї канавку в бік моря-океана, по якій вода наповнить цю "інженерну споруду", і там пересидіти))) вібдиваючись палкою від медуз Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
reading 341 Опубліковано: 7 квітня, 2020 а может закидать все мокрым песком? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vad4607 1 935 Опубліковано: 8 квітня, 2020 5 часов назад, Pan Włodek сказал: І так сидіти три дні і три ночі, а на ранок четвертого дня схопити двох морських черепах, зв'язати їх і на них втікти з острова. Трех черепах. Одной позавтракать,костер есть.) 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
принтер смит 27 Опубліковано: 17 квітня, 2020 Да-а-а... Грустно... Я бы с вами в круиз не поехал... Хотя кое-кто был близок к правильному решению Я сделал вот что! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
принтер смит 27 Опубліковано: 17 квітня, 2020 Я организовал не встречный, а *попутный* пожар!!! То есть: Быстро метнулся к линии огня, схватил горящую головешку и побежал с ней примерно на средину острова И там поджег все что могло гореть. А потом стал между двумя фронтами огня и двигался между ними по ветру со скоростью горения обоих пожаров. Когда основной пожар дошел до линии *вспомогательного*, он погас, а *вспомогательный* в это время дошел до линии воды. А я потом беленьким песочком выложил на фоне пепла *SOS*, и стал ждать спасателей. Вот так! 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
reading 341 Опубліковано: 17 квітня, 2020 Не сильно красивое решение, потому как тогда делать встречный пожар не надо там и так все потухнет и можно просто перейти. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
принтер смит 27 Опубліковано: 17 квітня, 2020 1 минуту назад, reading сказал: Не сильно красивое решение, потому как тогда делать встречный пожар не надо там и так все потухнет и можно просто перейти. А что такое встречный пожар? Как вы его себе представляете при сильном ветре? И откуда/куда перейти? Это - единственно правильное решение, ведь я же выжил 😁 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
reading 341 Опубліковано: 17 квітня, 2020 Извините, не правильно вас понял с угольком, вы правы. Я понял что к краю остова пошли, ваша правда ))) согласен. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах