Romax777 Опубліковано 27 листопада, 2014 Опубліковано 27 листопада, 2014 (змінено) Укрэксимбанком кто то пользуется? У них вроде как коммерческий минус 0,5 процента . И курс самый низкий. Кто может проверить? Змінено 27 листопада, 2014 користувачем Romax777 1 Цитата
Анатолій Опубліковано 27 листопада, 2014 Опубліковано 27 листопада, 2014 особисто я користуюсь віртуальними картками Дльта банку... хоть це на даний час ризиковано... купляю в них долари на картку по банківському курсу і здійснюю оплати з лімітом до 900 грн)) якось так Цитата
PUP_ZEMLI Опубліковано 28 листопада, 2014 Автор Опубліковано 28 листопада, 2014 особисто я користуюсь віртуальними картками Дльта банку... хоть це на даний час ризиковано... купляю в них долари на картку по банківському курсу і здійснюю оплати з лімітом до 900 грн)) якось так Ви давно проводили останній платіж? Я в них на віп-обслуговуванні, клієнт банку від самого початку в нашому місті, з 2006 року здається, знаю їх впоперек, а тут 2 тиждень, з минулої суботи не можу розрахуватись СВОЇМИ грошима з карток Дельти, ні з гривні,ні з долара, ні з кредитки, ні дебетки, ні віртуальної. На гарячій лінії кормлять, що відбувся якийсь збій... Дістали, наскільки поважав цей банк настільки тепер недовіра. Цитата
Oks Опубліковано 28 листопада, 2014 Опубліковано 28 листопада, 2014 (змінено) Ви давно проводили останній платіж? Я в них на віп-обслуговуванні, клієнт банку від самого початку в нашому місті, з 2006 року здається, знаю їх впоперек, а тут 2 тиждень, з минулої суботи не можу розрахуватись СВОЇМИ грошима з карток Дельти, ні з гривні,ні з долара, ні з кредитки, ні дебетки, ні віртуальної. На гарячій лінії кормлять, що відбувся якийсь збій... Дістали, наскільки поважав цей банк настільки тепер недовіра. почитайте тему про дельту последние страницы http://kurs.com.ua/forum/topic/134-delta-bank/page-57 еще Банки, которые задерживают возврат вкладов http://kurs.com.ua/forum/topic/212-banki-kotorie-zaderzhivajut-vozvrat-vkladov/page-52 Змінено 28 листопада, 2014 користувачем Oks 1 Цитата
Анатолій Опубліковано 28 листопада, 2014 Опубліковано 28 листопада, 2014 Ви давно проводили останній платіж? Я в них на віп-обслуговуванні, клієнт банку від самого початку в нашому місті, з 2006 року здається, знаю їх впоперек, а тут 2 тиждень, з минулої суботи не можу розрахуватись СВОЇМИ грошима з карток Дельти, ні з гривні,ні з долара, ні з кредитки, ні дебетки, ні віртуальної. На гарячій лінії кормлять, що відбувся якийсь збій... Дістали, наскільки поважав цей банк настільки тепер недовіра. останній платіж був о 2014-11-26 03:27 на 50.60$ Цитата
dgakob Опубліковано 29 листопада, 2014 Опубліковано 29 листопада, 2014 Получил вчера Надру - Отчитываюсь!- оператор колл центра сказала что и списание и блокировка по курсу платёжной системы - хорошо что не повёлся!!!при входе в онлайн банкинг видим такое: - второй оператор сказала что первый ошибся и списание по внутреннему курсу плюс 1% !!! - для проверки всё-же привязал карту к ПэйПал: - как видим курс 16,49 !!! - Будьте ОСТОРОЖНЫ!!! П.С. Всё-же пока лучший коммерческий курс(для пластиковых карт) у ПУМБа - 15.8 - процент за конвертацию они не берут, но и с ними надо быть аккуратными: - некоторые магазины делают двойную блокировку средств на карте, так вот в Пумбе вам никто не разблокирует сумму раньше чем через месяц - вернее через 30 дней она сама разблокируется - раньше - НИКАК! - ни по каким заявлениям... - ну и последний их "кидок" - они ввели ком курс 17.0 задним числом без предупреждения(до этого был курс платёжной системы), причем придержали списания которые уже должны были пройти и провели их позже по 17.0 - во вторник получаю укрэксим - отпишусь... 7 Цитата
Arnak Опубліковано 29 листопада, 2014 Опубліковано 29 листопада, 2014 А какой смысл в курсе VISA 15.0 (http://kurs.com.ua/visa/uah) , если нигде и никак по такому курсу операцию не провести? В банкомате не снять, за рубежом не купить. Зачем он нужен вообще... Цитата
mikolkarex Опубліковано 30 листопада, 2014 Опубліковано 30 листопада, 2014 Розраховувався 26.11 в Польщі картками Привату. Здивувало, що курс з карти Голд Універсальна був 4.78... а з карти Голд Універсальна World 4.73... Розраховувався двома картами з різницею в часі одна хвилина. Цитата
mikolkarex Опубліковано 30 листопада, 2014 Опубліковано 30 листопада, 2014 До речі, на рахунок карток Укрексімбанку теж дуже цікаво. Може, хтось може прояснити ситуацію? 1 Цитата
evka Опубліковано 2 грудня, 2014 Опубліковано 2 грудня, 2014 Кто оплачивал недавно картой Аваля с конвертацией в евро? Позвонила, мне сказали, что курс может быть курcом Visa/Mastercard +1% и может быть коммерческим + 1 %. Получается, банк себе выбирает по какому курсу снимать, или как? Как-то так мутно ответили. Мне всё равно платить надо выбираю между пумбом и авалем. В авале минус, карту надо ещё и делать, и она стоит 11 грн. в мес Цитата
Рекомендовані повідомлення
Приєднуйтесь до обговорення
Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.