Перейти до вмісту

mikolkarex

Форумчанин
  • Публікації

    36
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача mikolkarex

  1. mikolkarex

    Юмор (без политики)

    Не пам'ятаю, чи було: Ніч, парк. Жіночий голос: - Пєтя, зніми окуляри. Ти мені колготки порвеш. - Пєтя, краще одінь окуляри, а то ти лавку лижеш.
  2. mikolkarex

    Пятничные посиделки в кругу друзей.

    Саме так, і чому більшість порадила не розділити витрати пополам з партнером, а знайти відмазку i не платити?
  3. mikolkarex

    Пятничные посиделки в кругу друзей.

    З девочками теж трапляються ситуації. У двох моїх знайомих були схожі ситуації: під час танцю, в порыве страсти так сказать, кавалер підхоплював даму, дабы вскружить(и голову, и саму даму), і щось там в нього йшло не так. Коротше кажучи - падав він разом з дамою і... В обох випадках у дівчат були переломи ключиці, що теж дуже неприємно і недешево(не думайте, що зараз завжди обходиться гіпсом - це операція, металева пластина на ушкоджену кістку, 2-3-4 тижні в лікарні,через рік повторна операція по видаленню пластини). І що Ви, як девочка, вважаете правильним робити в такій ситуації? Адже ці девочки не просили кавалерів брати їх на руки і навіть не підозрювали, що таке може статися. Вони неправильно оцінили ризики перед тим як іти в нічний клуб? ).
  4. mikolkarex

    Насколько вы внимательны?

    Согласен с Kometa.
  5. mikolkarex

    Пятничные посиделки в кругу друзей.

    А я в Ютубі бачив відео, де девочки отак змагалися і руки в них ломалися... бр-р-р-р... Це питання(про перелом) вже вирішене і знайомий йде на поправку. Просто мене здивувала позиція більшості в питанні компенсації власнику авто одному з партнерів по бізнесу: нічого не компенсовувати або дати 1/3 cуми... Я вважаю, що партнери повинні розділити ці витрати 50 на 50. Машина в даному випадку під час аварії використовувалася для спільного бізнесу, а те що власнику компенсовувалися витрати на пальне і амортизація, так було б дивно якби він ці витрати ніс з своєї половини прибутку -це ж прямі витрати на спільну справу. Він же не надавав платні транспортні послуги(з прибутком), і йому навіть не платилася зарплата як водію(хоча це теж робота і нелегка, - набагато простіше їхати пасажиром). Якби аварія відбулася під час користування власником в особистих цілях - тут все зрозуміло, це його проблема. І у автора запитання недарма совість неспокійна, нехай поставить себе на місце свого партнера і зрозуміє як би він хотів, щоб поступили з ним в такій ситуації. Поступай з людьми так, як хочеш щоб вони поступали з тобою...
  6. mikolkarex

    Пятничные посиделки в кругу друзей.

    Та ні, наразі ніхто нічого один від одного не вимагає. Просто питання: як в такій ситуації правильно поступити? І, до речі, який би був результат в суді?
  7. mikolkarex

    Пятничные посиделки в кругу друзей.

    На основі попереднього прохання про пораду схоже: з знайомим(не партнер по бізнесу) на кухні після вечері вирішили позмагатися (арм-реслінг), але в процесі в нього ламається рука. Питання: хто і в яких частинах несе матеріальну відповідальність за даний прикрий інцидент? P.S. Перед подібними заннятями гляньте Youtube і змагайтесь в чомусь іншому....
  8. mikolkarex

    Покупка авто

    Якщо я правильно зрозумів, то авто під льготний акциз? І вам доведеться зустрічати його на кордоні? Взагалі, зазвичай, підтвердженням покупки автомобіля Вами на митниці виступає фактура(купча, вона має бути виписана на Вас, а не на чотирьох людей),а платіжки можна і не показувати, ви ж могли оплатити різними способами, в тому числі й готівкою. Платіжки можуть виступати підтвердженням вартості авто при розмитненні, але в різних регіональних митницях різні підходи до оцінки митної вартості і ці чеки можуть, взагалі, не взяти до уваги, а будуть оцінювати по каталогу Швакке. В Рівному так оцінюють, в Львові по фактурі. Не знаю як у Вашому місті. А способи доставки грошей в Штати є теж різні. Є ті, хто займається доставкою авто та й інших товарів з штатів. Я думаю, вони гроші через банк не відсилають.
  9. mikolkarex

    Покупка авто

    https://www.autocentre.ua/news/novinka/poyavilos-pervoe-izobrazhenie-nissan-leaf-vtorogo-pokoleniya-337994.html Новий Ліфчик... теж гарненький....
  10. mikolkarex

    Покупка авто

    Добре, вже хоч з сертифікатами на авто зі США легше стало...
  11. mikolkarex

    Юмор (без политики)

    Это - ЧУПАКАААБРР!!!
  12. mikolkarex

    А кто смелый выложить свой фейс?

    Что ж Вы так мечты рушите. Купите такие штаны!
  13. mikolkarex

    Мошенничество. Помощь (советом) пострадавшим.

    Вчера попытались и меня развести через обявление на олх. Поражает то, что этим уже занимаются совсем недальновидные люди. Клиент звонил с номера 0936778340, а типа представитель Привата с 0936778345 тем же голосом, только темп речи изменил. Разница в номерах в последней цыфре. Мне интересно было, как он деньги переводит, подыграл ему, типа я возле терминала и готов следовать его указаниям. Там вообще поразило, что после того как он узнал мой кредитный лимит, то тупо начал меня инструктировать как перевести его по процедуре "Пополнить другую карту" на его карту. Но если он этим занимается таким образом, то значит и на таком примитивном уровне попадаются жертвы.
  14. mikolkarex

    Покупка авто

    Да, на вкус и цвет товарищей нет. Вы забыли уточнить какой возраст Калины, и какой - немцев. По-поводу качества з.ч. - печалька, но можно купить и хорошие. Нужно покупать у проверенных людей, а еще лучше под заказ из Европы, правда не всегда есть время и возможность.
  15. mikolkarex

    Покупка авто

    На даний момент ще можна вибрати і купити нормальний переобладнаний трафік\віваро за адекватну ціну. На рахунок живого авто, потрібно вміти вибирати і знати на що звертати увагу в першу чергу. Акциз не відмінять(ІМХО). Минулого року це зробили в тренді відміни паганючих законів папередніків, а зараз таких передумов вже нема. Якщо хочете буса\переобладнаного то до весни не тягніть, вибирайте з того, що зараз допродують. Ще зараз є багато машин переобладнаних по документах, а фізично ще ні. Ще можна вибрати достойну машину.
  16. mikolkarex

    Покупка авто

    У моего друга Golf, ему коробку DSG меняли по гарантии. У другого Hundai, вроде ездит, но лучше, конечно, на Гольфе, а еще лучше Мерседес. Лучше Мерседеса - только новый Мерседес. Цена до небес. А глядя на курс валют и новые законы по растаможке с Нового Года, скоро будем ездить на том, что собрано в автокорпорации Богдан-авто. По машине за 8к, все реально, нужно изучить рынок и предмет покупки, особенно слабые стороны выбранного автомобиля, и методично работать над поиском нужного экземпляра. Сейчас время того у кого деньги - покупателя, можно хорошо сторговать цену. Если время не жмет, то не надо спешить и думать, что вот она - единственная и больше такой не будет. В спешке делается много ошибок.
  17. mikolkarex

    Что заставлят вас курить всякую дрянь?

    А я курю только в Голландии, или голландские по 3 евро/шт... Правда нечасто. А что скажут о вреде сей дряни уважаемые єскулапы?
  18. mikolkarex

    Покупка авто

    У нас продать тяжело, в Европе купить по нормальной цене все тяжелее - у них с экономиками тоже не все гуд, автопарк обновляют медленнее, цены сбрасывать не хотят. Свежая вторичка сильно не подешевеет, просто будем намного меньше ввозить.
  19. mikolkarex

    Смысл жизни

    Смысл жизни...? Быть счастливым и делать счастливыми других. Как-то пафосно, но высшая цель в этом.
  20. mikolkarex

    Прогноз курса доллара к гривне

    Kaktuz, придется границы закрыть, как в СССР - железный занавес, а мы ж, вроде, на безвизовый режим целились.
  21. mikolkarex

    Юмор (без политики)

    На тему оптимистов и песимистов. Песимист, мрачно - Хуже уже не будет, хуже уже не будет... ($ = 19.00) Оптимист, радостно - Нет, будет!!!
  22. mikolkarex

    Юмор (без политики)

    Елочка зажгись! Не хватает гирлянд...
×