TILANA Опубліковано 24 червня, 2015 Опубліковано 24 червня, 2015 (змінено) как у вас - хмельнитчан сейчас улица Владимирская зовется? много в детстве там была у бабушки с дедушкой центр города знала наизусть Змінено 24 червня, 2015 користувачем TILANA Цитата
TILANA Опубліковано 24 червня, 2015 Опубліковано 24 червня, 2015 І дівчата хороші і порядні є, і багато. Це я точно знаю. Придане велике правда гарантувати не можу, да. а что важнее: порядочность или приданое? 3 Цитата
Pan Włodek Опубліковано 24 червня, 2015 Опубліковано 24 червня, 2015 как у вас - хмельнитчан сейчас улица Владимирская зовется? много в детстве там была у бабушки с дедушкой центр города знала наизусть Так і називається - Володимирська . До речі, знаючи , що її перейменували в цю назву в 1991 році, можна приблизно вирахувати ваш вік. а что важнее: порядочность или приданое? Думаю, це риторичне питання, оскільки друге- діло наживне, на відміну від першого. 7 Цитата
TILANA Опубліковано 24 червня, 2015 Опубліковано 24 червня, 2015 Так і називається - Володимирська . До речі, знаючи , що її перейменували в цю назву в 1991 році, можна приблизно вирахувати ваш вік. ок, а как до этого была? если что, то я и в годе рождения признаюсь - в чем вопрос? пока еще не скрывала. а в городе мою фамилию помнят, т.к. дед человеком был. Думаю, це риторичне питання, оскільки друге- діло наживне, на відміну від першого. хех, кто же полюбит правильных и нищих девушек? 1 Цитата
toto Опубліковано 24 червня, 2015 Опубліковано 24 червня, 2015 (змінено) хех, кто же полюбит правильных и нищих девушек? Ну тут я так понимаю и с внешними факторами туго..? ) а что важнее: порядочность или приданое? Важнее всего - нравиться, и не выносить мозг. ) Змінено 24 червня, 2015 користувачем toto 3 Цитата
Популярний пост Mobile Опубліковано 24 червня, 2015 Популярний пост Опубліковано 24 червня, 2015 хех, кто же полюбит правильных и нищих девушек? Хуже когда человек нищий умом, чем стесненный финансово. 10 Цитата
TILANA Опубліковано 24 червня, 2015 Опубліковано 24 червня, 2015 Хуже когда человек нищий умом, чем стесненный финансово. ну это - совсем края никому не желаю. 2 Цитата
Lil Jo Опубліковано 24 червня, 2015 Опубліковано 24 червня, 2015 В "Отцах и детях" сегодня набег матерей какой то 3 Цитата
DONALD Опубліковано 24 червня, 2015 Опубліковано 24 червня, 2015 В "Отцах и детях" сегодня набег матерей какой то Предлагаете переименовать как у Горького? В "Мать"? 5 Цитата
Mozart Опубліковано 24 червня, 2015 Опубліковано 24 червня, 2015 Предлагаете переименовать как у Горького? В "Мать"? Вспомнилось: "Впервые увидел свет роман Горького "Мать" в полном, не сокращенном названии"... 2 Цитата
Рекомендовані повідомлення
Приєднуйтесь до обговорення
Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.