dovidnuk 29 Опубліковано: 1 січня, 2015 а где есть сам закон ( оригинал текста ) и как там звучит эта норма. так как на сайте верховной рады в проекте закона 1578 я вообще этого не нашел. или плохо искал - но прочитал два раза дай ссылку плиз или скопируйте сюда данный пункт - но с оригинала Непонятно вопрос - как быть например тем единщикам кто не имеет найманых и работает с дома например и только по без налу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
dorotello 182 Опубліковано: 1 січня, 2015 а где есть сам закон ( оригинал текста ) и как там звучит эта норма. так как на сайте верховной рады в проекте закона 1578 я вообще этого не нашел. или плохо искал - но прочитал два раза дай ссылку плиз или скопируйте сюда данный пункт - но с оригинала Непонятно вопрос - как быть например тем единщикам кто не имеет найманых и работает с дома например и только по без налу можливо ваш бізнес - це й не зачіпе....поки. Наїзд йде на більшість закладів торгівлі, що були на ЄП. Ознайомлюйтесь.... http://www.golos.com.ua/pdf_file/uzggegna.fvz.pdf Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Kella 1 470 Опубліковано: 1 січня, 2015 Чем больше будет наездов, тем больше будет выездов/выводов. 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
The Good 2 410 Опубліковано: 2 січня, 2015 По-перше, поки по моєму місті будуть їздити всякі там бентлі місцевих чиновників - ніяких податків, крім чисто символічних - я платити не готовий... Согласен по этому пункту. Олигархи у власти не имеют морального права требовать у малого бизнеса платить все налоги, а самим использовать все возможности, что бы эти налоги не платить. Начинать нужно с себя. Улыбнуло, как на последней прес-конференции Порошенко задали вопрос о зарплатах в конвертах на 5-м канале 7 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Silikhin 13 Опубліковано: 2 січня, 2015 (змінено) Для тих, хто ще не встиг ознайомитись з нормативними документами (або не знайшов інформацію по темі):Не застосування РРО для платників Єдиного податку 2 і 3 груп гарантувалось пунктом 296.10. Його нове формулювання: 296.10. Платники єдиного податку другої і третьої (фізичні особи - підприємці) груп при здійсненні діяльності на ринках, при продажу товарів дрібнороздрібної торговельної мережі через засоби пересувної мережі, а також платники єдиного податку першої групи не застосовують реєстратори розрахункових операцій. Інформація у перехідних положеннях:28. Установити, що платники єдиного податку другої і третьої (фізичні особи - підприємці) груп, крім тих, які здійснюють діяльність на ринках, продаж товарів дрібнороздрібної торговельної мережі через засоби пересувної мережі, які з 1 січня 2015 року до 30 червня 2015 року включно почали застосовувати у власній господарській діяльності зареєстровані, опломбовані у встановленому порядку та переведені у фіскальний режим роботи реєстратори розрахункових операцій, з дати початку застосування реєстраторів розрахункових операцій до 1 січня 2017 року звільняються від проведення відповідно до норм цього Кодексу перевірок з питань дотримання порядку застосування реєстраторів розрахункових операцій. Інформація у прикінцевих положеннях:1. Цей Закон набирає чинності з 1 січня 2015 року, крім: ... абзаців п’ятнадцятого і шістнадцятого пункту 110 розділу І цього Закону (щодо змін до пункту 296.10 статті 296) стосовно застосування реєстраторів розрахункових операцій, які набирають чинності: для платників єдиного податку третьої групи - з 1 липня 2015 року; для платників єдиного податку другої групи - з 1 січня 2016 року. Змінено 2 січня, 2015 користувачем Silikhin 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
k612 337 Опубліковано: 2 січня, 2015 для платників єдиного податку третьої групи - з 1 липня 2015 року; для платників єдиного податку другої групи - з 1 січня 2016 року. Разделяй и властвуй.Если "рыночники" думают ,что " это " их не коснется ,сильно заблуждаются.Сразу всем "очкуют". 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
helen 1 560 Опубліковано: 2 січня, 2015 Перше, що крутиться на голові - не пробивати всі операції через касовий апарат. Адже, не всі покупці вимагають товарний чек.... В Болгарии за такие действия взымается огромный штраф. Там даже салфетки не продадут мимо кассы. Была в Болгарии 2 года назад, специально интересовалась у торговцев. 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ААА 2 204 Опубліковано: 2 січня, 2015 (змінено) для платників єдиного податку третьої групи - з 1 липня 2015 року; для платників єдиного податку другої групи - з 1 січня 2016 року. Разделяй и властвуй.Если "рыночники" думают ,что " это " их не коснется ,сильно заблуждаются.Сразу всем "очкуют". Если всю эту затею не отвергнут, то и рыночников обложат кассами, думаю с лета 2016 года. Кстати, а как будут определять ЧП, ОСУЩЕСТВЛЯЮЩИХ ДЕЯТЕЛЬНОСТЬ НА РЫНКЕ? Я знаю, что многие "базары" не имеют юридического статуса рынка. Кроме того на рынках есть магазины. Куда они попадают? А павильйоны? А роллетные киоски? Предполагаю, что потом появятся письма налоговой, которые дадут нужную трактовку. Змінено 2 січня, 2015 користувачем ААА Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Кремень 17 436 Опубліковано: 2 січня, 2015 КРЕМЕНЬ, подскажите пожалуйста. Вот в магазине промтоваров 3 отдела, три наёмных продавца у одного ЧП ЕН 2гр - так можно будет в таком случае обойтись одним кассовым аппаратом? Тут и выручку занижать проще - многие покупатели будут сами проситься расплатиться сразу на месте, чтобы не идти в отдельную кассу. На сколько я понял из этого ХИТРОМУДРОПРОПИСАННОГО закона теперь Ваш вариант не прокатит и РРО придется иметь и Вам на весь магазин и тому ЧП-шнику наемному что арендует у Вас отдел. Вся Ваша надежда лишь на то,что либо я не так трактую закон, либо протрезвев после праздников ЧП-шники соберут новый Налоговый майдан если не захотят быть уничтожены как класс... 4 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
L3n1n 2 139 Опубліковано: 2 січня, 2015 Видимо пора писать заявление и идти на каникулы...... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах