Макс777 2 Опубліковано: 11 червня, 2022 Уважаемый Аид, спс! А что можно добавить из доступного в спиртовой бенз, чтобы он не расслаивался? Ничего не будет, если мешать его с обычным бензом? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Макс 777 4 Опубліковано: 12 червня, 2022 А кто что скажет за Восток- Газ? у них говорят, что 95 типа польский.. цена правда 66грн Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
taurenx 412 Опубліковано: 12 червня, 2022 Ну судовой дизель сейчас низкосернистый, уже пару лет нормы по выбросам ввели для судов, так что для авто до евро 4 должно быть норм 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ААА 2 204 Опубліковано: 12 червня, 2022 Кто подскажет: в хорошо промытые водой полиэтиленовые канистры от уксусной кислоты можно наливать бензин? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Mozart 668 819 Опубліковано: 12 червня, 2022 6 минут назад, ААА сказал: Кто подскажет: в хорошо промытые водой полиэтиленовые канистры от уксусной кислоты можно наливать бензин? Насколько я знаю, на АЗС вообще категорически запрещено заливать бензин в пластиковые канистры. Или я ошибаюсь? 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ААА 2 204 Опубліковано: 12 червня, 2022 (змінено) Запрещено. Но налить получается. На некоторых даже в металл лить запрещено. Это чтобы не увидели, что налито явно меньше номинала. Змінено 12 червня, 2022 користувачем ААА 2 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ААА 2 204 Опубліковано: 12 червня, 2022 10 минут назад, Mozart сказал: Насколько я знаю, на АЗС вообще категорически запрещено заливать бензин в пластиковые канистры. Или я ошибаюсь? Самый простой способ - заказал 30, вставляешь пистолет в бак, льёшь 10 и сам переставляешь в канистру - ещё 20. 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Moskit 6 743 Опубліковано: 12 червня, 2022 15 хвилин тому, ААА сказав: Кто подскажет: в хорошо промытые водой полиэтиленовые канистры от уксусной кислоты можно наливать бензин? imho якщо переживаєте, що в каністрі післія промивки є залишки кислоти, то наповність її водою та опустіть в неї тест-смужку для визначення рН сечі (в будь-якій аптеці набір 50 штук за 40-45 гривень). або просто попросити в будь-якій клінічній лабораторії (лікарні, поліклініки) декілька смужок, щоби не купляти весь набір))) Отримаєте персональний результат))) 4 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Moskit 6 743 Опубліковано: 12 червня, 2022 (змінено) 31 хвилину тому, Mozart сказав: Насколько я знаю, на АЗС вообще категорически запрещено заливать бензин в пластиковые канистры. Или я ошибаюсь? на рахунок "категорично" - то таки більше "ні", ніж "так"))) Дозволено відпускати нафтопродукти (крім газу нафтового скрапленого) в тару споживача, зокрема металеві каністри та каністри з полімерних матеріалів, які призначені для зберігання нафтопродуктів і на яких нанесене відповідне маркування. https://jurliga.ligazakon.net/news/192532_dozvoleno-prodavati-benzin-u-plastikov-kanstri ще тут https://a6s.info/uk/ekspluatatsiia/76-benzin-v-plastiku Змінено 12 червня, 2022 користувачем Moskit 3 2 4 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Аид 88 771 Опубліковано: 13 червня, 2022 16 часов назад, ААА сказал: Кто подскажет: в хорошо промытые водой полиэтиленовые канистры от уксусной кислоты можно наливать бензин? За лет так 12 работы с нефтепродуктами, как горят полимерные канистры видел не раз. У самого при отборе проб горела пластиковая бутылка. Полиэтилен + любая синтетика на теле = статика. Но продолжаю пользоваться пластиковой тарой, просто перед этим проверяю статику на теле касанием к металлу. 4 4 5 3 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах