Перейти до вмісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
6 минут назад, ААА сказал:

Кто подскажет: в хорошо промытые водой полиэтиленовые канистры от уксусной кислоты можно наливать бензин?

Насколько я знаю, на АЗС вообще категорически запрещено заливать бензин в пластиковые канистры. Или я ошибаюсь?

Опубліковано: (змінено)

Запрещено. Но налить получается.

На некоторых даже в металл лить запрещено. Это чтобы не увидели, что налито явно меньше номинала.

Змінено користувачем ААА
Опубліковано:
10 минут назад, Mozart сказал:

Насколько я знаю, на АЗС вообще категорически запрещено заливать бензин в пластиковые канистры. Или я ошибаюсь?

Самый простой способ - заказал 30, вставляешь пистолет в бак, льёшь 10 и  сам переставляешь в канистру - ещё 20.

Опубліковано:
15 хвилин тому, ААА сказав:

Кто подскажет: в хорошо промытые водой полиэтиленовые канистры от уксусной кислоты можно наливать бензин?

imho

якщо переживаєте, що в каністрі післія промивки є залишки кислоти, то наповність її водою та опустіть в неї тест-смужку для визначення рН сечі (в будь-якій аптеці набір 50 штук за 40-45 гривень). 

або просто попросити в будь-якій клінічній лабораторії (лікарні, поліклініки) декілька смужок, щоби не купляти весь набір)))

Отримаєте персональний результат)))

Опубліковано: (змінено)
31 хвилину тому, Mozart сказав:

на рахунок "категорично" - то таки  більше "ні", ніж "так")))

Дозволено відпускати нафтопродукти (крім газу нафтового скрапленого) в тару споживача, зокрема металеві каністри та каністри з полімерних матеріалів, які призначені для зберігання нафтопродуктів і на яких нанесене відповідне маркування.

https://jurliga.ligazakon.net/news/192532_dozvoleno-prodavati-benzin-u-plastikov-kanstri

ще тут https://a6s.info/uk/ekspluatatsiia/76-benzin-v-plastiku

Змінено користувачем Moskit
  • Лайк 3
  • Дякую 2
  • Подобається 4