Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
В 12.08.2025 в 12:02, orest777 сказал:

Вам вистачило рішень від Трампа? А це ж тільки початок. В найближчі дні ще може бути.

Ну що були якісь рішення? Трамп - це про PR та популізм, а не про якісь рішення, які на щось впливають...

Опубліковано

Ожидаю мощное движение евро вверх 

Прорыв уровня 1.1715 может привести к росту евро в район 1.1740 и 1.1781 и даже дальше 

Прорыв 1.1682 может привести к распродажам евро в район 1.1653 и 1.1631, вероятность этого варианта низкая 

• Лайк 1
  • Дякую 2
  • Хаха 1
  • Подобається 2
Опубліковано (змінено)
16 часов назад, Digger сказал:

Ожидаю мощное движение евро вверх 

Прорыв уровня 1.1715 может привести к росту евро в район 1.1740 и 1.1781 и даже дальше 

Прорыв 1.1682 может привести к распродажам евро в район 1.1653 и 1.1631, вероятность этого варианта низкая 

Пока облом...

Приехали в район 1.1631

Змінено користувачем Digger
  • Дякую 1
  • Сумно 1
  • Подобається 4
Опубліковано
В 09.08.2025 в 12:13, RiK сказав:

Пятничного Трампа нема. Цього разу. Можна сьогодні змінити синій з райфу по 41.60 на євро по 48.40. Але не буду. Причина 1. Ймовірність швидкого перемир'я близька до нуля. Ймовірність не швидкого перемир'я до кінця 2025 року я оцінюю в 49%. В будь-якому варіанті угоди Україна отримає кабальні умови, на які влада буде йти як на ешафот. Овальний кабінет-2 буде. Причина 2. Статистика 12 серпня ймовірно охолодить очікування зниження ставок.

Висновок: до кінця серпня очікуватиму пару на рівні 1.127.

Це виключно моє бачення, прошу не сприймати за фінансову рекомендацію. Я ще маю 25% в євро для непередбачуваного)))

1.127 до кінця серпня не відбулось. Перемир'я нема. Очікування зниження ставок ФРС все ще високі, уявляю що відбудеться, якщо зниження не відбудеться та ще й європейська фінансова ситуація додасть негативу. 

• Лайк 2
  • Дякую 1
  • Подобається 4
Опубліковано

Европейские рынки падают из-за роста инфляции в Еврозоне до 2,1%

Цитата

Настроения стали более осторожными после комментариев Гедиминаса Шимкуса, члена Управляющего совета Европейского центрального банка. В интервью Econostream Media Шимкус заявил: «Я не удивлюсь, если Санта-Клаус придёт с ножницами». Он намекнул, что снижение ставки может произойти в декабре, добавив, что обсуждение этого вопроса может начаться даже в октябре, если данные ухудшатся.

Затем Симкус добавил: «Скорее верно, чем нет, что грядет новое снижение». Он также предупредил, что «сейчас действует множество факторов, указывающих на снижение будущей инфляции», но риски как для инфляции, так и для экономики в целом «по-прежнему склонны к снижению».

https://www.cryptopolitan.com/ru/european-plunge-eurozone-inflation-2-1/

Опубліковано

Показники інфляції єврозони
Core CPI 
y/y = 2.3% (очік. 2.2%/ поп. 2.3%)
m/m = 0.3% (очік. N/A/ поп. -0.2%)
CPI
y/y = 2.1% (очік. 2.1%/ поп. 2.0%)
m/m = 0.2% (очік. N/A/ поп. 0.0%)
/  інфляція в єврозоні почала показувати ознаки прискорення, це фактор на користь паузи за ставкою ЄЦБ на наступному засіданні.

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Останні відвідувачі   2 користувача онлайн

• Створити...