Schetovod 1 161 Опубліковано: 14 квітня, 2019 3 часа назад, Pegas сказал: не смотря на прогнозы, Евро отказывается приближаться к паритету с долларом. Подскажите, в каком диапазоне можно войти в евро с доллара ? В этом году, пока, хорошим уровнем входа был диапазон 1,118 - 1,120. На него можете и ориентироваться. P.S. Но я бы на всю котлету из доллара в евро не выходил сейчас. На полкотлеты можно )) Пока макроэкономическая статистика показывает, что рецессия в Евросоюзе может начаться раньше, чем в Штатах. 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Александр Шереметьев 509 Опубліковано: 24 квітня, 2019 On 4/14/2019 at 6:32 PM, Pegas said: не смотря на прогнозы, Евро отказывается приближаться к паритету с долларом. Подскажите, в каком диапазоне можно войти в евро с доллара ? От своего прогноза все еще не отказываюсь. По моему мнению, медвежий рынок по евро уже начался. Поэтому, если вы рассматриваете текущие уровни как "низы" и ждете рост на 1.18 или может на 1.25, то я бы так делать не стал Если вы хотите зайти в евро по 1.12, чтобы выйти по 1.13, или зайти по 1.11, чтобы выйти по 1,12, что ж, удачи вам в этом нелегком деле. Отскоки разумеется будут, вот только я сомневаюсь, что вы сможете угадать или успеть перевернуться. 1 3 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Pegas 685 Опубліковано: 24 квітня, 2019 8 часов назад, Александр Шереметьев сказал: От своего прогноза все еще не отказываюсь. По моему мнению, медвежий рынок по евро уже начался. Поэтому, если вы рассматриваете текущие уровни как "низы" и ждете рост на 1.18 или может на 1.25, то я бы так делать не стал Если вы хотите зайти в евро по 1.12, чтобы выйти по 1.13, или зайти по 1.11, чтобы выйти по 1,12, что ж, удачи вам в этом нелегком деле. Отскоки разумеется будут, вот только я сомневаюсь, что вы сможете угадать или успеть перевернуться. Я не хочу на качелях сыграть, мне нужно просто напросто перейти в евро)) Хочу купить товар за евро, по этому и выжидаю, и советуюсь с людьми более компетентными чем я. 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Александр Шереметьев 509 Опубліковано: 24 квітня, 2019 4 minutes ago, Pegas said: Я не хочу на качелях сыграть, мне нужно просто напросто перейти в евро)) Хочу купить товар за евро, по этому и выжидаю, и советуюсь с людьми более компетентными чем я. Тогда купите прямо перед тем, как надо будет товар купить, и не мучайтесь 1 2 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Pegas 685 Опубліковано: 19 травня, 2019 Вроде смотря по графикам, Евро начал путь захода на посадку относительно доллара. Интересно на сколько низко в кратковременной перспективе, он может войти в паритет с долларом? 1 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Jilane2 2 567 Опубліковано: 4 червня, 2019 3 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
orest777 23 797 Опубліковано: 22 липня, 2019 Вашингтон знову взявся за Дойчебанк https://24tv.ua/ru/svitova_finansova_kriza_vzhe_pochalasya__wallstreetonparade_n1180169 і продовжує зміцнювати Польшу http://www.profinance.ru/news/2019/07/22/btnr-novyj-gazovyj-proekt-pomozhet-polshe-snizit-zavisimost-ot-rossii.html Немає часу "переконувати" Берлін іншими методами? Вирішили нагадати про "важку артилерію". Враховуючи не конче добрі показники європейської економіки, можемо побачити найближчим часом рух до 1,1 на інформаційних "ДРГ"... 1 6 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
romawka 580 Опубліковано: 22 липня, 2019 47 минут назад, orest777 сказал: Вашингтон знову взявся за Дойчебанк https://24tv.ua/ru/svitova_finansova_kriza_vzhe_pochalasya__wallstreetonparade_n1180169 і продовжує зміцнювати Польшу http://www.profinance.ru/news/2019/07/22/btnr-novyj-gazovyj-proekt-pomozhet-polshe-snizit-zavisimost-ot-rossii.html Немає часу "переконувати" Берлін іншими методами? Вирішили нагадати про "важку артилерію". Враховуючи не конче добрі показники європейської економіки, можемо побачити найближчим часом рух до 1,1 на інформаційних "ДРГ"... Можемо побачити рух до 1.15 а потім розворот і... так коли буде Світова криза і як готуватися? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
orest777 23 797 Опубліковано: 22 липня, 2019 Мені швидше виглядає 1,1 на пару днів а тоді до 1,135(14) на трохи. Бажано різко і коротко, щоб всіх дезорієнтувати і заставити сидіти на попі рівно... Про світову кризу я писав, коротко до листопада 2020 ніяких криз (Трампу треба переобратися). Дойчебанк це не лайтовий дизельгейт фольксвагена, тут гра складна і не швидка. Ближче до зими пасує дешеве євро і дорогий газ енд ко, щоб німецькі турки і інші мароканці померзли чи відчули ціну цінностей Італійцям з іспано-португальцями по цимбалах а всілякі фіно-норвеги свого мають, поляки і ми качаємо з запасом вже поки дешево (нам ще й насипали з запасом під це)... Ой боюся щось з північними потоками станеться зимою, а може й зараз з ремонтом до кінця місяця не встигнуть... 1 5 8 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
orest777 23 797 Опубліковано: 31 липня, 2019 Ну що ж друзі, євро таки пірнуло під 1,11 (кажуть аналітики що неочікувано) . І не важливо на чому і як, а важливо чому і для чого... 1 5 4 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах