asti 13 Опубліковано: субота в 15:57 19 минут назад, IVO сказал: Дело ваше, но пара шикарная для игры . Ну если это не ваше , лучше не надо. Интересно ваше мнение, как опытного игрока - куда пойдет евро с понедельника: вверх или дальше вниз?! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0672101455 68 Опубліковано: субота в 20:31 8 годин тому, Twin сказав: Я також не люблю євро і не мав його в кошику, але при паритеті вирішив набрати трохи, потім кілька хороших моментів було за грн, от так і зявилась частка в 10% потім зменшив до 5% тримаю. Пс а чому не залишили в кошику до кращих часів, вже зовсім скоро різдвяне раллі. А воно буде те ралі?? На кожному кроці паритет паритет голосять. Також застряг в євро 50% на50%. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
marua3 1 207 Опубліковано: субота в 20:32 14.11.2024 в 12:58, Modestus сказал: У Радабанка (43.55) та у Глобуса (43.53) на моменті курси продажу євро в онлайн краще, ніж у ТАС. Подальша доля євро та інших валют залежить від того, чи настане та коли корекція DXY. Наприклад, Банк Японії може провести інтервенцію для підтримки єни тощо. 3 недели не можем получить эвро. Не привозят говорят. Харьков 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
IVO 144 Опубліковано: субота в 22:27 6 часов назад, asti сказал: Интересно ваше мнение, как опытного игрока - куда пойдет евро с понедельника: вверх или дальше вниз?! Честно, один Бог знает.Выйдет чинуша ляпнет что то, и всё. Или какое то обострения в мире, выходные это почти стандарт. Рост или падения просто на ровном месте. Жду что буде с1.05. Хотелось б пониже , но будем смотреть. 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Moskit 6 728 Опубліковано: неділя в 01:07 (змінено) imho чим далі воладар суми в євро від західного кордону неньки - тим повільніше будуть операції з ним і, відповідно, більший "попандос" П.С. євро - валюта дла спекуляцій П.П.,С. "не кожний встигне добігти до мексиканського кордону" (с) П.П.С. позавчора забрав з привату "білим" доларом 3-х місячний депо по входу 41.32. За годину поміняв на євро по 1.61. Без напрягу, далі подивлюся куди рухатись. Але всі мої рухи - у вільний від роботи час, без напрягу) Змінено неділя в 01:11 користувачем Moskit 1 1 1 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ashuprox 1 695 Опубліковано: неділя в 10:49 (змінено) В 15.11.2024 в 12:23, 8222222 сказав: А чи не достатньо для відкриття лонгової позиції двох дивергенцій (по MACD та RSI) та промовистого молота? Змінено неділя в 10:51 користувачем Ashuprox 1 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
8222222 1 483 Опубліковано: неділя в 11:10 19 минут назад, Ashuprox сказал: А чи не достатньо для відкриття лонгової позиції двох дивергенцій (по MACD та RSI) та промовистого молота? Благодарю за Вашу точку зрения .. MACD та RSI - я их не изучал 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ashuprox 1 695 Опубліковано: неділя в 11:24 13 хвилини тому, 8222222 сказав: Благодарю за Вашу точку зрения .. MACD та RSI - я их не изучал Моя точка зору може бути помилковою, бо я ніколи не працював на FX реальними грошима. 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
8222222 1 483 Опубліковано: неділя в 11:25 для объективности к постам выше: лично я ВЕСЬ евро продал по 1.09 затем он снял ликвидность с 1.12 (скрин переписки для подтверждения ниже) на данный момент НЕ рассматриваю варианты для конвертации даже части доллара в евро, но это только моя точка зрения 4 4 4 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
IVO 144 Опубліковано: неділя в 21:23 20 часов назад, Moskit сказал: imho чим далі воладар суми в євро від західного кордону неньки - тим повільніше будуть операції з ним і, відповідно, більший "попандос" П.С. євро - валюта дла спекуляцій П.П.,С. "не кожний встигне добігти до мексиканського кордону" (с) П.П.С. позавчора забрав з привату "білим" доларом 3-х місячний депо по входу 41.32. За годину поміняв на євро по 1.61. Без напрягу, далі подивлюся куди рухатись. Але всі мої рухи - у вільний від роботи час, без напрягу) 1.061. 1 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах