Популярний пост Mихаил Опубліковано 1 серпня, 2025 Популярний пост Опубліковано 1 серпня, 2025 Если честно я не ожидал что вчерашний прогноз отработает так молниеносно - за каких то полчаса сразу полторы фигуры - такого сам чёрт не поймёт . Шпилька на контртренде обычно заканчивается откатом к своему основанию . Никакой разворотной модели нет ни на 1ч ни на 4ч . Дожидаемся отката и ретеста уровня1.160 Если пробиваем есть смысл рассматривать цель1.170 Но всё это в рамках коррекционной модели вниз . По моей гипотезе 5ю недельную волну уже закончили и должна быть глубокая коррекция ( по елгка это уже балшой разворот на паритет) а на дневке только коррекцонный зигзаг. Может она не будет столь глубокой а в форме плоскости, но по времени должна продолжится ,то есть от 1.170 я ожидаю опять откат на 1.140 . Отмена сценария - 1.170 пробиваем и идём на перехай , тогда придётся признать что 5я недельная не закончилась и будет более усложнённой Вероятность вариантов считаю 50/50 , поскольку пока у руля ФРС Жора а инфляция не якорится , то ниокаком снижении ставок мечтать не приходится . Может к рынку это дойдёт и следующая неделя расставит всё по местам . 5 12 1 5 Цитата
Moskit Опубліковано 1 серпня, 2025 Опубліковано 1 серпня, 2025 традиційне вечірнє (за Кивським часом) п"ятничне шоу від найкращого президента всіх часів і галактик: "Трамп звільнив комісара зі статистики праці після того, як..." https://www.cnbc.com/2025/08/01/trump-erika-mcentarfer-jobs-report-fired.html куди євро рушить в понеділок зранку - не знає навіть сам євро))) геп може бути як в один, так і інший бік. imho 2 1 4 1 1 Цитата
Digger Опубліковано 1 серпня, 2025 Опубліковано 1 серпня, 2025 (змінено) 14 минут назад, Moskit сказал: геп може бути як в один, так і інший бік. imho Вот именно В зависимости от того, что и когда кашлянёт Super Tramp Змінено 1 серпня, 2025 користувачем Digger 2 1 Цитата
Twin Опубліковано 1 серпня, 2025 Опубліковано 1 серпня, 2025 Чекав зворотній хід впродовж години, по класиці, але цього разу не спрацювало. Пс а що після звільнення хтось перемалює цифри) ну якщо так, то отримаємо геп у зворотню сторону)) 1 1 2 Цитата
Modestus Опубліковано 3 серпня, 2025 Опубліковано 3 серпня, 2025 (змінено) В 01.08.2025 в 18:27, Twin сказал: Чому не виклали до 15:30 це) Якби ж так все просто було, от я мав надію, що підемо на 1,13 хоча відчуття були проти і шепотіли фіксуй і так вийшло більше ніж планував) Ви ж в середу відповіли, що давно в кедах! Я також купив в четвер у Райфа євро по /47.78 і не встиг в Раді по /47.80, бо після закриття МБ було встановлено нічний курс. Однак, зранку в п'ятницю купив в Раді дешевше по /47.70 і проінформував про це на форумі. Окрім того, у четвер під час завершення торгів на МБ (ТОМ) був підскік "рижика", а в п'ятницю продовжилося зростання курсу долара з початку торгів у бік 41.80. Мабуть, що вже унаслідок цього зростання на МБ не варто було чекати Nonfarm payrolls. Що стосується ринку праці США, то вже у заяві Пауелла після засідання ФРС 30 липня було занепокоєння станом ринку праці. Вирішуючи питання щодо зниження ставки, ФРС вже не цікавить інфляція, яка достеменно зростатиме унаслідок підвищення тарифів, а цікавить лише стан ринку праці, а в ньому саме безробіття. Попри розбіжності у кількості робочих місць між прогнозом і звітом Бюро праці США (кажуть про маніпуляцїї), рівень безробіття підвищився відповідно до прогнозу в економічному календарі Investing на 0.1%, до 4.2%. Можливо, що звіт щодо стану ринку праці в США матиме короткостроковий ефект на головну пару, адже більше впливатиме тариф США на експорт Єврозони. Змінено 3 серпня, 2025 користувачем Modestus 3 3 1 Цитата
gosha Опубліковано 3 серпня, 2025 Опубліковано 3 серпня, 2025 (змінено) В 01.08.2025 в 18:54, Digger сказал: По технике пока всё чётко Волатильность просто чудовищная Рынок очень нервный Трейдеры реагируют на новости и выход данных мгновенно По технике всё чётко , ваши 1,08-1,10 становятся всё ближе и ближе. Змінено 3 серпня, 2025 користувачем gosha 3 1 Цитата
Twin Опубліковано 3 серпня, 2025 Опубліковано 3 серпня, 2025 11 часов назад, Modestus сказал: Мабуть, що вже унаслідок цього зростання на МБ не варто було чекати Nonfarm payrolls. Про Раду і 3-х міс. депо бачив, сприйняв це як жарт) А от аналізу, що все, не варто чекати позитиву від нонфармів ні. Ну а в кедах я був ще 3 липня, коли вийшов з євро, забіг затягнувся) Це зростання на мб мізер) в порівнянні з впливом нонфармів, і хто знав, що аж так перемалють цифри, якби не це могли запросто піти на 1,13 але спочатку показати хибний викид вверх, а потім зворотній реальний, і тоді купівля по 47,80 виглядала б не дуже гарно, ось на це і зробив акцент, як і більшість. 2 3 1 4 Цитата
Twin Опубліковано 3 серпня, 2025 Опубліковано 3 серпня, 2025 Єдине жалкую, що провтикав Акорд, а маю там два ака діючих, але навіть не знаю, бо там завжди були проблеми з гот, вал., чекаєш довго потім привозять не то, знову чекаєш...) 1 1 Цитата
+Leva - 30 Опубліковано 3 серпня, 2025 Опубліковано 3 серпня, 2025 5 годин назад, Twin сказав: Єдине жалкую, що провтикав Акорд, а маю там два ака діючих, але навіть не знаю, бо там завжди були проблеми з гот, вал., чекаєш довго потім привозять не то, знову чекаєш...) У нас в Б. Ц. В Акорді завжди є наявності євро та долар, гривню закинув через касу, купив онлайн і відразу зняв. Або купуй за нал якщо влаштовує курс. Але в нас в місті немає Ради,Львів, Південний, Альянс та ще деяких банків. 3 Цитата
Digger Опубліковано 4 серпня, 2025 Опубліковано 4 серпня, 2025 В 03.08.2025 в 02:39, gosha сказал: По технике всё чётко , ваши 1,08-1,10 становятся всё ближе и ближе. смешно Цитата
Рекомендовані повідомлення
Приєднуйтесь до обговорення
Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.