Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Смотрю и только расстраиваюсь уровню игры...Мертвые, просто мертвейшие Словенцы могли трижды за 5 минут наказать. У нас только Ярмоленко и Коноплянка есть. 

Ярмоленко тупив перетримуючи м'яч, добре, що гола забив, тим самим додавши впевненості. Федецький, Гармаш, Рибалка і Хачеріді здорово відіграли.

Опубліковано

Валидольный Хачериди. Неужели его не кем заменить?

Ракицкий пока неплохо смотрится. Это я про оборону.

Ракицький зіграв дуже слабо, Хачеріді - один з кращих сьогодні.

Опубліковано
на когo мeнять Рoтaня? На его пoзиции покa зaмeны нет!

Ротань в этом отборе никакой существенной роли для сборной не сыграл. Кем заменить? - Ответ очевиден, Малиновский же. Игрок намного талантливее и по-футбольному умнее. Сидорчук(Рыбалка) тоже сойдёт, если его в паре со Степаненко пускать.
Опубліковано

недорефери был против Незалэжных... там ему бандеровцы мозги вправят,после матча :ph34r: . такое впечатление шо мы играли на выезде и с Афторитетами Футбола. ну хоть Два мяча засчитал и на том спасибо!

Опубліковано

Звичайно приємно за перемогу! І дуже приємно, що це обєднує нас. Віра!

По гравцях не хочу, але дуже видно як рівень ЧУ падає, а з легіонерів один Конопа в основі.

Є надія, що зявляться в 2016 нові виконавці хоча захисників серед них дуже мало

Також як завжди Молодці Львівяни з шаленною підтримкою, нажаль в Києві викладається тільки фан- сектор.

Ну і піар нашоі еліти пройшов на вищому рівні

Опубліковано

Ну і піар нашоі еліти пройшов на вищому рівні

к сожалению, от этого никуда не уйти.

прикладывать руку на сердце и хватать прапор... не знаю кому как, а для меня это смотрелось... ну некрасиво.

Опубліковано
прикладывать руку на сердце и хватать прапор... не знаю кому как, а для меня это смотрелось... ну некрасиво.

Я бы сказал ДЁШЕВО.

А как Порох об стекло головой стукнулся видели? Аккуратненько так. Чтоб больно не было. 

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Останні відвідувачі   0 користувачів онлайн

• Жодного зареєстрованого користувача не переглядає цієї сторінки
  • Створити...