spartanec_ua 149 Опубліковано: 14 листопада, 2015 Шоб я так ошибался)) 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Іван88 151 Опубліковано: 14 листопада, 2015 Смотрю и только расстраиваюсь уровню игры...Мертвые, просто мертвейшие Словенцы могли трижды за 5 минут наказать. У нас только Ярмоленко и Коноплянка есть. Ярмоленко тупив перетримуючи м'яч, добре, що гола забив, тим самим додавши впевненості. Федецький, Гармаш, Рибалка і Хачеріді здорово відіграли. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Іван88 151 Опубліковано: 14 листопада, 2015 Валидольный Хачериди. Неужели его не кем заменить? Ракицкий пока неплохо смотрится. Это я про оборону. Ракицький зіграв дуже слабо, Хачеріді - один з кращих сьогодні. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
FAFNIR 1 998 Опубліковано: 14 листопада, 2015 на когo мeнять Рoтaня? На его пoзиции покa зaмeны нет! Ротань в этом отборе никакой существенной роли для сборной не сыграл. Кем заменить? - Ответ очевиден, Малиновский же. Игрок намного талантливее и по-футбольному умнее. Сидорчук(Рыбалка) тоже сойдёт, если его в паре со Степаненко пускать. 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
заDOOMчивый 10 722 Опубліковано: 14 листопада, 2015 недорефери был против Незалэжных... там ему бандеровцы мозги вправят,после матча . такое впечатление шо мы играли на выезде и с Афторитетами Футбола. ну хоть Два мяча засчитал и на том спасибо! 4 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Райвен 370 Опубліковано: 15 листопада, 2015 Отличный результат. Сборная Украины практически обеспечила себе выход на Евро-2016. Молодцы! 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
benderr 4 158 Опубліковано: 15 листопада, 2015 такое впечатление шо мы играли на выезде и с Афторитетами Футбола Особенно впечатлил последний угловой у наших ворот. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
romawka 580 Опубліковано: 15 листопада, 2015 Звичайно приємно за перемогу! І дуже приємно, що це обєднує нас. Віра! По гравцях не хочу, але дуже видно як рівень ЧУ падає, а з легіонерів один Конопа в основі. Є надія, що зявляться в 2016 нові виконавці хоча захисників серед них дуже мало Також як завжди Молодці Львівяни з шаленною підтримкою, нажаль в Києві викладається тільки фан- сектор. Ну і піар нашоі еліти пройшов на вищому рівні 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
reliz 5 493 Опубліковано: 15 листопада, 2015 Ну і піар нашоі еліти пройшов на вищому рівні к сожалению, от этого никуда не уйти. прикладывать руку на сердце и хватать прапор... не знаю кому как, а для меня это смотрелось... ну некрасиво. 4 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
benderr 4 158 Опубліковано: 15 листопада, 2015 прикладывать руку на сердце и хватать прапор... не знаю кому как, а для меня это смотрелось... ну некрасиво. Я бы сказал ДЁШЕВО. А как Порох об стекло головой стукнулся видели? Аккуратненько так. Чтоб больно не было. 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах