Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

- Мне скучно, бес!

- Что делать, Фауст...

(с)

Пойду-ка я спать, тем почему-то интересных не обсуждают...

Выбирайте:

- Вечная любовь

- Достижение взаимного (вставить пропущенное слово)

- Юмор как стиль жизни

- Происхождение имен...

Опубліковано

Нинель!Давайте свою тему!!!!будем обсуждать!!!

Не вижу смысла, если честно. На один ответ - три страницы односложных бессмысленных реплик. начинаю понимать Флоридора :) (Полнолуние, что ли так влияет :) )

Опубліковано

Не вижу смысла, если честно. На один ответ - три страницы односложных бессмысленных реплик. начинаю понимать Флоридора :) (Полнолуние, что ли так влияет :) )

"Истина - в вине."

У Вас не все нужные компоненты присутствуют... 

Опубліковано

Битва гигантов затянулась. И я спать.

Стоять! На тебя дамы сбегаются, аки на мед. А с дамами - оно как то веселее... так что никуда ты не идешь, друже. :) 

Опубліковано

Затмение....а вчера было интереснее???отвечаете да-значит пили не только чай!! :)

Опубліковано

Не уходите. А то я тут один трезвый останусь... а знаете, как говорят в пьяных компаниях? "Якщо людина не п'є то вона - або хвора, або падлюка. Або хвора падлюка." 

Опубліковано

"Истина - в вине."

У Вас не все нужные компоненты присутствуют... 

Ошибаетесь, с "вином" я еще более многословна и склонна к диалогам, а не к игре в слова, а-ля "подхвати реплику"

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Останні відвідувачі   0 користувачів онлайн

• Жодного зареєстрованого користувача не переглядає цієї сторінки
  • Створити...