Deffa4ka Опубліковано 4 вересня, 2015 Опубліковано 4 вересня, 2015 Як що: думати, що потім робити з відром дрібних карасів розміром з палець, і з чоловіком, який спалився на сонці і перше, і друге - в сметанку=))) 1 Цитата
Pan Włodek Опубліковано 4 вересня, 2015 Опубліковано 4 вересня, 2015 і перше, і друге - в сметанку=))) Оце діло! Треба і мені якось на рибалку вибратись... Цитата
Mozart Опубліковано 4 вересня, 2015 Опубліковано 4 вересня, 2015 Муж уехал на рыбалку. Третьи сутки дома нет... =))) Не, ну я не против всякого рода хобби, но раньше он не был замечен в такой страстной любви к "тихой охоте". У него ведь удочек своих даже нет. А тут - друзья-рыбаки заядлые увезли, и сказали, что привезут. Но когда - не уточняли. Ой не зря, ой не зря, жена друга подозрительно у меня спрашивала, как это ты его отпускаешь?... А я ж даже без задней мысли, подумаешь, ночная рыбалка... Сижу вот, жду...) На рыбу даже не надеюсь. Скорей бы живого-здорового увидеть. и да, телефон он отключил - мол, негде заряжать... Муж уехал на рыбалку. Третьи сутки нет. Вопрос: почему только сейчас сообщили?! Цитата
Pan Włodek Опубліковано 4 вересня, 2015 Опубліковано 4 вересня, 2015 Муж уехал на рыбалку. Третьи сутки нет. Вопрос: почему только сейчас сообщили?! Чекали, щоб подалі від"їхав Цитата
Deffa4ka Опубліковано 4 вересня, 2015 Опубліковано 4 вересня, 2015 Чекали, щоб подалі від"їхав ...+ обкопався там, розбив палатку, всі 14 вудок розставив...=))) Цитата
+Saver Опубліковано 4 вересня, 2015 Опубліковано 4 вересня, 2015 ...+ обкопався там, розбив палатку, всі 14 вудок розставив...=))) Кот есть ? Может хоть ему повезёт !? 1 Цитата
Pan Włodek Опубліковано 4 вересня, 2015 Опубліковано 4 вересня, 2015 До речі, щось колега benderr давно не радував своїми рибацькими оповіданями... 3 Цитата
TILANA Опубліковано 4 вересня, 2015 Опубліковано 4 вересня, 2015 Муж уехал на рыбалку. Третьи сутки нет. Вопрос: почему только сейчас сообщили?! А Вы шо? Спроможнi допомогти? 2 Цитата
Sergey82 Опубліковано 4 вересня, 2015 Опубліковано 4 вересня, 2015 TILANA: А Вы шо? Спроможнi допомогти? А шо нет? 2 Цитата
Рекомендовані повідомлення
Приєднуйтесь до обговорення
Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.