Перейти до вмісту
Заяц

Когда настанет "дно" цен на недвижимость: лучшее время для покупки с целью инвестирования (не для "жить").

Рекомендовані повідомлення

1 час назад, Amigoalex сказал:

Я типа пытаюсь продать не просто квартиру, а квартиру в доме, в котором уютно и красиво!

Надеюсь кто-то поведется на фотки

prodaja-kvartira-odessa-kievskiy-akademi

так дайте ссылку на дом риа

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
15 часов назад, orest777 сказал:

На жаль, це характерно не тільки для Одеси. Більшість всього, що будується зараз - це житло, на будівництво якого отримали ще дозволи і проекти до будівельних норм навіть 2018 року. У Львові такого непотребу наліпили уже гору. І справа навіть не тільки в підключенні до старих, не розрахованих на таке водогонів-каналізації-електророзподільчих станцій, в вузьких дорогах і відсутності місць для паркування. Дуже часто будинки будують в недозволених місцях з порушенням всіх норм: території не працюючих підприємств, санітарно захисні зони рпацюючих і тд. Особливо у нас зловживає цим Ріел (у всіх своїх іпостасях), адже мають відношення до нешановного Андрія Івановича Садового (в народі Доля, через віджим часток у всьому живому куди дотягнувся і зміг). Зараз ці шарамижники ліплять в селі Сокільники (межує з Львовом) десятиповерхові будинки (при тому, що в селі такі висотки заборонені) ще й в санітарно захисній зоні виробничого підприємства. І їм пофіг на масу порушень і те, що здати в експлуатацію їх буде ддуужжее важко, пофіг на жильців, які, якщо куплять цей непотріб, будуть дихати димом з твердопаливної котельні, яка знаходиться метрів 20-30 від вікон. А картинки на сайтах красиві, хоч на справді все зовсім не так...

А у нас Садовой в 2015 (или когда там выборы в раду были) произвел очень хорошее впечатление. Я даж голос свой за его партию отдал.

Я просто когда из Одессы во Львов приезжал, всегда восхищался не только красотой, но и чистотой и порядком. А оно о как оказывается.

Но вообще 10-этажечка - это уже практически элитное жилье, это не 24-хэтажная хрень.

• Лайк 1
  • Подобається 2
  • Не подобається 2

Поділитися повідомленням

On 7/20/2020 at 4:36 PM, Amigoalex said:

Я типа пытаюсь продать не просто квартиру, а квартиру в доме, в котором уютно и красиво!

Надеюсь кто-то поведется на фотки

Ради интереса можно ссылку на объявление? Если это запрещено правилами сайта - то в лс.

Поділитися повідомленням

22.07.2020 в 19:24, orest777 сказал:

На жаль, це характерно не тільки для Одеси. Більшість всього, що будується зараз - це житло, на будівництво якого отримали ще дозволи і проекти до будівельних норм навіть 2018 року. У Львові такого непотребу наліпили уже гору. І справа навіть не тільки в підключенні до старих, не розрахованих на таке водогонів-каналізації-електророзподільчих станцій, в вузьких дорогах і відсутності місць для паркування. Дуже часто будинки будують в недозволених місцях з порушенням всіх норм: території не працюючих підприємств, санітарно захисні зони рпацюючих і тд. Особливо у нас зловживає цим Ріел (у всіх своїх іпостасях), адже мають відношення до нешановного Андрія Івановича Садового (в народі Доля, через віджим часток у всьому живому куди дотягнувся і зміг). Зараз ці шарамижники ліплять в селі Сокільники (межує з Львовом) десятиповерхові будинки (при тому, що в селі такі висотки заборонені) ще й в санітарно захисній зоні виробничого підприємства. І їм пофіг на масу порушень і те, що здати в експлуатацію їх буде ддуужжее важко, пофіг на жильців, які, якщо куплять цей непотріб, будуть дихати димом з твердопаливної котельні, яка знаходиться метрів 20-30 від вікон. А картинки на сайтах красиві, хоч на справді все зовсім не так...

Пане Орест Хотілося б почути вашу думку про Ріел Сіті, Залізничний район, так як думаю на днях придбати там житло для здачі в майбутньому в оренду, Дякую

Поділитися повідомленням

9 часов назад, Photographer сказал:

Пане Орест Хотілося б почути вашу думку про Ріел Сіті, Залізничний район, так як думаю на днях придбати там житло для здачі в майбутньому в оренду, Дякую

На жаль, не можу Вам нічого сказати. Нерухомість це абсолютно не моє. Але у випадку саме з Ріелом раджу перевірити законність будівництва і чи будинок будується в дозволеному ЗАКОНОДАВСТВОМ місці. Бо знаю не один і не два випадки, коли ці "не хороші люди" будують де їм заманеться, всупереч законів і норм. Потім ідуть довгі судові справи. Поки що їм можна все, але чи так само буде після місцевих виборів?

• Дякую 1
  • Подобається 2
  • Не подобається 1

Поділитися повідомленням

12 часов назад, Fialka сказал:

Ради интереса можно ссылку на объявление? Если это запрещено правилами сайта - то в лс.

Я просто не хочу свой номер телефона светить на форуме:)

Поділитися повідомленням

Всем привет ! Какие у кого новости с рынка недвижимости ?? Снижения цен не наблюдаю ... а вот количество обьектов для продажи значительно увеличилось на сайтах ...

Поділитися повідомленням

1 час назад, Felix 123 сказал:

Всем привет ! Какие у кого новости с рынка недвижимости ?? Снижения цен не наблюдаю ... а вот количество обьектов для продажи значительно увеличилось на сайтах ...

В Одессе снижения цен нет вообще. 
100000 предложений по Одессе. Из них только 500 от владельцев.

Ну допустим, каждому объявлению есть 2-3 дубликата от риелторов. Итого все равно получается что 2% владельцев соизволили разместиться самостоятельно на сайтах. Вот что обидно. В 2020 году.

• Лайк 1
  • Подобається 1

Поділитися повідомленням

Вставлю свои 5 копеек.В Украине рынок недвижимости уже сформирован и по этому ожидать 1-ку в нормальном районе за 5к не стоит.Цена новостроя ниже себестоимости не упадет.Все застройщики страхуют риски и фиксируют цены в долларах+предоплата.Как по мне,то на вряд ли ниже 400 у.е. за квадрат.Вторичка.Вот здесь будет движение вниз.Ориентир будет на новострой.Но опять таки,не меньше себестоимости квадрата. Рассчитывать на массовый выезд людей за рубеж,не приходится.Кто нас пустит в нормальные страны?А в Сомали мы сами не поедим.Среди застройщиков наблюдаю тенденцию к отметке в 400 у.е.

• Дякую 1

Поділитися повідомленням

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз

• Зараз на сторінці   0 користувачів

Немає користувачів, які переглядають цю сторінку.