Перейти до змісту

Каким будет курс 01.05.2026?  

72 користувача проголосувало

1. 1. Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.05.2026? (голосование будет закрыто 10 апреля)

• Менее 42,00
      0
    • 42,00-42,50
      0
    • 42,50-43,00
    • 43,00-43,40
    • 43,40-43,70
    • 43,70-44,00
    • 44,00-44,30
    • 44,30-44,60
    • 44,60-45,00
    • 45,00-46,00
    • Более 46,00

Опитування закрите для нових голосів

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
В 02.11.2025 в 14:43, 8222222 сказал:

В этом месяце после доната ЗСУ и оплаты налогов за 3 квартал куплю меньше валюты и я думаю что я такой не один … думаю это как небольшой тормоз для роста  курса … хотя 28.11.25 черная пятница а это продажи и фиксация прибыли 

Всем Мира и добра 

Ну вот и закончился прием налоговых платежей…. Видим реакцию !

Может совпадение ? 

Опубліковано (змінено)

Все серьёзные пацаны в валютных облигациях...

Падение гривны их не заботит

https://kurs.com.ua/novost/1420703-zelenskii-obratilsja-ko-vsem-ukraincam-po-povodu-mirnogo-plana-ssha

Змінено користувачем Digger
Опубліковано
32 минуты назад, 8222222 сказал:

Благодарю за Ваше мнение но….

тема ветки «прогноз курса доллара» я написал пост три недели назад ( еще некто не знал фактах который обнародовали НАБУ)что до 20 чисел(последний день оплаты налогов) будет ровный доллар, объясним свое мнение по этому поводу,  затем подчеркнул упоминание.

Все сбылось ))))

и по факту получил 2 реакции )))))))

а черная пятница только через неделю с последующей фиксацией прибыли))) На МБ в конце нормально спустились.

Опубліковано
В 19.11.2025 в 15:33, RiK сказав:

Міндічгейт і був запущений для того, щоб допомогти одній із сторін підписати мир. Тільки вже не в образі героя і людини року, а спійманого на гарячому злодія.

Ну от, тепер ми запрошені до чесної розмови. Про 28 пунктів, про складну зиму. Тільки запрошення запізніле, відчувається фальш переляканого за своє майбутнє. Далі буде.

Долар не обвалиться, НБУ не має очевидної причетності до Міндічгейту і пан Пишний зможе довести всім нам, що керована гнучкість була доцільною і зберегла стабільність в умовах "перехідного періоду".

• Лайк 1
  • Подобається 2
  • Не подобається 1

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Створити...