Перейти до змісту

Каким будет курс 01.07.2026?  

127 проголосували

1. 1. Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.07.2026? (голосование будет закрыто 15 июня)

• Менее 42,00
      0
    • 42,00-42,50
      0
    • 42,50-43,00
    • 43,00-43,40
      0
    • 43,40-43,70
    • 43,70-44,00
    • 44,00-44,30
    • 44,30-44,60
    • 44,60-45,00
    • 45,00-46,00
    • Более 46,00

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
8 часов назад, Кремень сказал:

Тоді як ОВГЗ чи то депозит, то вже кардинально інша стратегія в якій ви, зробивши свій вибір, більше ні на що повпливати вже не можете, а лише чекаєте закінчення строку щ

Як це не можна повпливати?🤔 ОВГЗ можна в любий момент продати,не чекаючи дати закінчення строку 

Опубліковано
7 часов назад, lutsak.oleg@ukr.net сказал:
12 часов назад, Кремень сказал:

Тоді як ОВГЗ чи то депозит, то вже кардинально інша стратегія в якій ви, зробивши свій вибір, більше ні на що повпливати вже не можете, а лише чекаєте закінчення строку щ

Як це не можна повпливати?🤔 ОВГЗ можна в любий момент продати,не чекаючи дати закінчення строку

Ну ну... Ви особисто часто так робили? :wink: От і решта також. Хоча сперечатися з Вами то справа марна, хто давно читає цю гілку, той розуміє про що я. :dash1: Тому щоб не витрачати свій час на обговорення тонкощів цього аспекту, я краще з вами погоджуся, бо суть мого попереднього посту Ви або не зрозуміли, або вирішили просто витягти мене на дискусії, на що я просто не поведусь :nea: :hi:

• Лайк 2
  • Хаха 2
  • Подобається 1
  • Не подобається 2
Опубліковано
14 minutes ago, Кремень said:

Ну ну... Ви особисто часто так робили? :wink: От і решта також. Хоча сперечатися з Вами то справа марна, хто давно читає цю гілку, той розуміє про що я. :dash1: Тому щоб не витрачати свій час на обговорення тонкощів цього аспекту, я краще з вами погоджуся, бо суть мого попереднього посту Ви або не зрозуміли, або вирішили просто витягти мене на дискусії, на що я просто не поведусь :nea: :hi:

Я продавав  до цього у застосунку bond.ua.

Хоч сьогодні можу продати свої ОВГЗ, і не буде проблем..

просто ви не в темі)) і думаєте що їх треба тримати до кінця строку 😂🤦🏻‍♂️

Опубліковано
3 часа назад, Кремень сказал:

Всі зрозуміли, що вам «невідомо», що на більшості відомих ресурсах є можливість у будь-який момент достроково продати ОВДП, інакше до чого тоді ваша фраза – «… а ЛИШЕ чекаєте закінчення строку…» - що за такий недоречний і категоричний висновок? Чи може ви помились у висловлюванні чи обертах мови? То просто визнайте це, та переформулюйте, чи все ж таки «лише дочекатись строку»?:biggrin:

І потім, вибачте, а що це ви своїм постом розписуєтесь за усіх?) Що ви знаєте про решту? Хочете знати, запитайте. За себе скажу, що так – маю «дурну» звичку продавати достроково, про що постійно жалкую))):girl_cray2:

Взагалі, зі сторони, ваш пост може сприйматись як емоційна «обідка» на досить слушне зауваження, тим більше, що зауваження від автора, який у багатьох чомусь викликає «дратування», тобто реагуєте не по суті, а по формі.
І цей автор, до речі, зі своїми ОВДП, випереджає по профіту усіх доларових ждунів – і це факт, подобається це комусь чи ні)):yes3:

І усім зрозуміла різниця між «скальпером» всередині дня і довгостроковим інвестором – що ви порівнюєте і удаєте, що вас не розуміють, «подумаешь, бином Ньютона» (с)

• Лайк 1
  • Подобається 5
  • Не подобається 1
Опубліковано
14 минут назад, Т.С. сказал:

В Сенсі зарахування відбувається протягом декількох хвилин, ну може до пів години. Як вам таке, чи підходить до ознак «миттєво»?)

Таке підходить,  в ПБ зовсім не підходить)

• Лайк 1
  • Хаха 1
  • Подобається 1
Опубліковано
3 часа назад, Twin сказал:

Недавно згадував,  що можна вийти будь коли, але які комісії треба сплатити і який буде перерахунок в реалі,  якщо пролежало якийсь час під скажімо 17%? Зарахування грн також не відбувається миттєво,  а це важливо.  

Все почалось з посту форумчанина,  який вийшов по 42 в період турболентності курсу,  точніше самого початку,  але сам прогнозує зростання на 43-44 може. Я уточнив,  що з таким успіхом можна було літом виходити і вже бути в плюсі,  якщо переслідуєш таку стратегію.  Адже все рахується елементарно,  навіть взявши лютий 22р при курсі 28,30-70 і захід тоді в овдп скажімо під 16% і переукладання по сьогодні) 

Мова взагалі не про це,  як слушно зауважено, це різні стратегії і дистанції. І завжди була категорія людей,  які тримають валюту і тільки збільшують її частку,  час від часу гойдаючись на хвильках,  в банк вони її не понесуть.  А як врахувати теперішні реалії,  що можна отримати блок,  бо виявляється порушив облік, чи ще щось і десь там шраф був ітд..,  плюс фінмон посилений,  бот все відслідковує,  то тим більше. 

Так відбувалось давно,  ще в ті часи,  коли долар був по 8 грубо,  тоді були депозити під 20%+ і без податку,  що давало гарно примножити капітал,  але чим закінчилось всі в курсі.  Яка доля чекає овдп ми ще не знаємо,  музика продовжує звучати,  а люди робити ставки,  але набагато менша кількість,  бо в порівнянні з звичайним депо овдп для багатьох складно,  та про що мова,  навіть купитм онлайн валюту в багатьох людей викликає сумніви і якийсь страх,  досі є питання,  а як там можна купити по такому курсу і коли пояснюєш людині,  в кінці звучить фраза яка вбиває наповал,  та ну нафіг) 

А тут про якигось спекулянтів,  заганял почали писати,  де вони)  

Кожен сам має думати,  боїтеся курсу 50 дарма,  ну потримаєте довше свої овдп і все перекриється. 

З особистого досвіду неодноразово достроково продавав ОВДП в різних брокерів, комісій немає взагалі за ці операції, вибираєш банки де нема коміса за вхідні сепи, чекав бувало 1- 2 робочих дня, для мене не критично, прибуток є.

Щодо фінграмотності населення, дійсно є таке, але той хто має бажання, час, той всьому може навчитися , трошки складніше ніж депозити. Просто якщо не володієш інформацією, нащо стверджувати категорично, це не вам, а автору поста котрий вказав що ОВДП не можна продати достроково.

Все імхо

• Лайк 3
  • Дякую 1
  • Подобається 3
Опубліковано
12 годин назад, Кремень сказав:

просто смішно робити висновки не знаючи скільки за рік заробляють люди які на гойдалках як то кажуть не одну пару кед спалили....

Во-во,особливо ті ,які чекали курсу 50 на кінець року,думаю кеди відробляться........

• Хаха 2
  • Подобається 2
  • Не подобається 2

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Створити...