Перейти до змісту

Каким будет курс 01.07.2026?  

128 проголосували

1. 1. Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.07.2026? (голосование будет закрыто 15 июня)

• Менее 42,00
      0
    • 42,00-42,50
      0
    • 42,50-43,00
    • 43,00-43,40
      0
    • 43,40-43,70
    • 43,70-44,00
    • 44,00-44,30
    • 44,30-44,60
    • 44,60-45,00
    • 45,00-46,00
    • Более 46,00

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
1 годину назад, kmk сказав:

Ну, не знаю, у нас все! берут по 44,95.

Ага, так беруть, що мені довелося їхати в центр міста, бо біля мене в Namomenti не було достатньо гривні) Сказали, що аж 900$ є поміняти. 😁

Опубліковано
В 13.06.2026 в 19:56, lutsak.oleg@ukr.net сказал:

Якщо припустім завтра відкриють Ормузьку протоку ,і США підпише остаточний мирний план з Іраном,то прощатись заскоро ,ще побачим і 44 і 43 і нижче........

Чекаємо... 

Опубліковано
22 минуты назад, B&W сказал:

Смешно

Я надеюсь, не надо везде ставить смайлы, чтобы было понятно, когда я серьезно, а когда... не очень? :)

• Лайк 1
  • Дякую 1
  • Подобається 2
Опубліковано
2 часа назад, 8222222 сказал:

Всем привет ближайшая цель на эту коррекцию 44 ,50-44.44 МБ
Всем Хорошей торговой недели!

И напоминаю это неделя FOMS

Неплохое напоминание - да доллар может получить ушат холодной воды в первую очередь от ЦБ Японии . Как говорит @елкга усьо идёт по заранее намеченому плану . По техническим причинам (затёрлась цитата) не могу привести его прогноз - 50/55 на 2024 год . Опять Луцак будет смеяться над гуру теханализа ... А ... 46 скорее всего потрогают  аккурат аж под Новый Год ...

Опубліковано
В 13.06.2026 в 19:56, lutsak.oleg@ukr.net сказал:

Якщо припустім завтра відкриють Ормузьку протоку ,і США підпише остаточний мирний план з Іраном,то прощатись заскоро ,ще побачим і 44 і 43 і нижче.....

Ви головне не зникайте нікуди, бо кого ми тоді будемо тролити :biggrin:, чи може звеличувати як гуру прогнозів ( особливо після того якщо  курс стане нижче 43 :shock: :search:). А якщо по темі, то не розумію звідки у Вас стільки нічим не підкріпленого оптимізму? :scratch_one-s_head:Чи доки ми почнемо тролити Вас згодом за Ваші прогнози, Ви рішили почати першим? :biggrin:

Опубліковано
44 хвилини назад, БетховенTi сказав:

Неплохое напоминание - да доллар может получить ушат холодной воды в первую очередь от ЦБ Японии . Как говорит @елкга усьо идёт по заранее намеченому плану . По техническим причинам (затёрлась цитата) не могу привести его прогноз - 50/55 на 2024 год . Опять Луцак будет смеяться над гуру теханализа ... А ... 46 скорее всего потрогают  аккурат аж под Новый Год ...

Ну тогда смело бегите и сдавайте все ваши долары...

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Створити...