Перейти до змісту

Каким будет курс 01.05.2026?  

72 користувача проголосувало

1. 1. Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.05.2026? (голосование будет закрыто 10 апреля)

• Менее 42,00
      0
    • 42,00-42,50
      0
    • 42,50-43,00
    • 43,00-43,40
    • 43,40-43,70
    • 43,70-44,00
    • 44,00-44,30
    • 44,30-44,60
    • 44,60-45,00
    • 45,00-46,00
    • Более 46,00

Опитування закрите для нових голосів

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано (змінено)
12 минут назад, Бурый Миша сказал:

Какие депотримачи.... Вы бы еще за пенсионеров сказали....

По слухам спрос происходит не из Киева, поэтому Вам и повторяют что бумаги мало

Якщо Ви не зрозуміли ,то не цитуйте будьласка .Не виїзжайте на чужих думках тролізмом  ,коли  це не до Вас  . Піврічні  грвневі депо знімають ,куди далі ? і які рухи ? Ось в чому полягало запитання .

Змінено користувачем Перес де Куэльяр
  • Хаха 1
  • Подобається 3
  • Не подобається 4
Опубліковано
1 минуту назад, Перес де Куэльяр сказал:

Якщо Ви не зрозуміли ,то не цитуйте будьласка .Не виїзжайте на чужих думках тролізмом  ,коли не до Вас запитання . Піврічні  грвневі депо знімають ,куди далі ? і які рухи ? Ось в чому полягало запитання не до Вас.

Это Вы мне так цитировать себя только что запретили? :)

Я то подумал, что это Вы трошки не понимаете если про депотримачей как главный фактор наличного роста пишете....

Опубліковано (змінено)
15 минут назад, Бурый Миша сказал:

Это Вы мне так цитировать себя только что запретили? :)

Я то подумал, что это Вы трошки не понимаете если про депотримачей как главный фактор наличного роста пишете....

Це Ваше ствердження ,а не моє .Бо кожен інший вже з крупними сумами  гривні на руках   в долярі ,чи Ви  вважаєте є лохи? А я ще раз наголошую, крупні суми депотримачів  у яких було обмеження коли доляр стартонув два тижні тому  ,бо нерозривні договори  ,то зараз по закінченню які можуть відкупати доляр ,чи  робити якісь інші дії . Плточні зайві   прибутки  від заробленої   гривні  і так переводяться в валюту . 

Опубліковано
1 минуту назад, Перес де Куэльяр сказал:

Це Ваше ствердження ,а не моє .Бо кожен інший вже з крупгими сумами  гривні  в долярі ,чи Ви  вважаєте є лохи? А я ще раз наголошую, крупні суми депотримачів  у яких було обмеження коли доляр стартонув ,бо нерозривні договори  ,то зараз по закінченню які можуть відкупати доляр ,чи  робити якісь інші дії . Плточні прибутки  від заробленої   гривні  і так переводяться в валюту . 

Знаю на форуме парочку лохов, которые с крупными суммами гривны :)

Ладно, ждем Самурая, может он поможет нам всем разобраться :)

Опубліковано
1 минуту назад, Бурый Миша сказал:

Знаю на форуме парочку лохов, которые с крупными суммами гривны :)

Ладно, ждем Самурая, может он поможет нам всем разобраться :)

Ні шановний не плутайте ,мішок гривні в банку ,чи мішок гривні в сейфі .

Опубліковано (змінено)
3 минуты назад, Перес де Куэльяр сказал:

Ні шановний не плутайте ,мішок гривні в банку ,чи мішок гривні в сейфі .

Из банка надо сначала на руки получить перед тем как менять :) Но Самурай уже вроде все объяснил :)

Разговорили Вы меня, пойду отдохну :)

Змінено користувачем Бурый Миша
Опубліковано

Единый казначейский счет в 2018 г.

на 1.06.2018 11 489,0 5943.0 107.16%
на 1.07.2018 9 388,0 -2101.0 -18.29%
на 1.08.2018 1 995,0 -7393.0 -78.75%

Смотрю кончается гривна.

Опубліковано (змінено)
4 минуты назад, Бурый Миша сказал:

Из банка надо сначала на руки получить перед тем как менять :)

Но Самурай уже вроде все объяснил :)

Так і в чому тоді Ви мені перечите ,прочитайте заново все що написали ,чи так, робити нічого Вам . Зі слів Самурая зрозумів ,що  потенційні клієнти  вичикують курси нижче ,а коли буде дуля тоді і спохватяться .

Опубліковано
1 час назад, Бурый Миша сказал:

А если я скажу что готов продать по 34-36 грн/дол.... это его прогноз на рост сбудется? Могу даже не ждать конца года, готов сейчас спасти :blush:

Одно недоумение, ПУМБ не маленький банк, если стоит 27,2 - это говорит о том, что небольшими партиями есть продажи, как правило такие банки не от балды ставят курс. 

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Створити...