Перейти до змісту

Каким будет курс 01.05.2026?  

72 користувача проголосувало

1. 1. Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.05.2026? (голосование будет закрыто 10 апреля)

• Менее 42,00
      0
    • 42,00-42,50
      0
    • 42,50-43,00
    • 43,00-43,40
    • 43,40-43,70
    • 43,70-44,00
    • 44,00-44,30
    • 44,30-44,60
    • 44,60-45,00
    • 45,00-46,00
    • Более 46,00

Опитування закрите для нових голосів

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано (змінено)
8 часов назад, Lucius сказал:

Я писав раніше що в мене з'явилася вільна гривня.

З валюти я не виходив.

Але не хочу зараз купувати дорогий долар (як я вважаю).

Коли я передбачав курс 30> я слухав заяви про те що траншу не буде.

Зараз начебто всі погоджуються що транш якись, да буде.

До виборів влада, мені здається, буде намагатися тримати як валютний ринок так і виконання бюджету. За рахунок чього: запозичень ледь де можна, або буде меньше красти.

Після виборів ситуація може бути як гірше так і краще. Потрібно не забувати що восени вибори в парламент.   Це через пів року після президентських. Дуже все невизначенно.

Небезпека виборів в тому що якщо ПАП зрозуміє що йому не світить він може обвалити ситуацію щоб наступній владі дісталася вижжена земля.

Доречі Ерік Нейман на початку року вангував що у листопаді почнеться світовий кризис (дав 70%) і всім радив переходити в доларовий нал. Але я вже писав що думаю про його прогнози. 

В кого зараз є вільна гривня ,добра нагода відкупити зеленого на корекції ,та мальованій стабілізації ,все ж таки це не по 28.50 ,а трохи буде дешевше ,бо  на  жовтень в стислому  проміжку     є значний внутрішній  борг   і чи вийде його  перекрити  новими запозиченнями  коштів , випуску   ОВДП ? 
Це свого роду  додасть напругу на валютний ринок ,а також  коливання  , бо вкупі  є  погашення  за гривневими ОВДП  на  11млрд .і  цей об"єм  буде тиснути на курс ,а також  750млн. у валюті . Тому все  цікаве ще попереду .

Змінено користувачем Перес де Куэльяр
  • Лайк 2
  • Дякую 1
  • Подобається 7
  • Не подобається 5
Опубліковано
1 час назад, kmk сказал:

В общем, не так сталося, як гадалося: пошли вниз, вот и развязка с разводом наступает))) По ходу Endeavour будет прав, и 28 возможно за пару дней. Вон Приват впереди всех бежит-снижает, уже 28,25 продажу выставил.

Ниже 28 всё подберут.

Ниже никому не выгоден.

Опубліковано (змінено)
5 минут назад, nord555a сказал:

Ниже 28 всё подберут.

Ниже никому не выгоден.

Смотрите чтоб по 27.50 не было .( на покупку )

Змінено користувачем 2000
  • Хаха 3
  • Подобається 2
  • Не подобається 1
Опубліковано
3 минуты назад, Twin сказал:

Lucius, а Ви не відступили від свого плану, а саме вийти по 28,30 я ще нагадував...:rolleyes:

Так было уже 28.30..Он не вышел.!!Что то пошло не так.

Поэтому он сейчас присиупил к плану "В" :)

Кстати...сегодня есть все шансы поймать тазик)))

Опубліковано
52 минуты назад, Twin сказал:

Lucius, а Ви не відступили від свого плану, а саме вийти по 28,30 я ще нагадував...:rolleyes:

Відступив. Я ж писав що в мене з'явилась зайва гривня. Валюту я не встиг злити по 28,45, а зараз вже запізно.

Всі коливання в межах 50 коп. малцікаві. На них можна не заробити, а втратити.

Опубліковано
2 минуты назад, Lucius сказал:

Відступив. Я ж писав що в мене з'явилась зайва гривня. Валюту я не встиг злити по 28,45, а зараз вже запізно.

Всі коливання в межах 50 коп. малцікаві. На них можна не заробити, а втратити.

я тоже сижу на новопришедшей гривне и пока жадность не дает покупать по 28+ :)

• Лайк 2
  • Хаха 1
  • Подобається 1
Опубліковано

Говорят аграрии продают доллар так как много денег у них от продажи семечек и кукурузы, + еще ждут денег от МВФ, на фоне этого и укрепляемся, и говорят что ближащее время еще укрепимся, но надолго ли? нужно быть бдительным.  

https://vesti-ukr.com/strana/302541-valjutnye-prodavtsy-ihrajut-na-obval-kursa-dollara

• Дякую 1
  • Подобається 2
  • Не подобається 1
Опубліковано
8 минут назад, ViktorDido сказал:

Говорят аграрии продают доллар так как много денег у них от продажи семечек и кукурузы, + еще ждут денег от МВФ, на фоне этого и укрепляемся, и говорят что ближащее время еще укрепимся, но надолго ли? нужно быть бдительным.  

https://vesti-ukr.com/strana/302541-valjutnye-prodavtsy-ihrajut-na-obval-kursa-dollara

Тут таке діло, що під захід (очікування) укріпляжа не повинно бути, а от по факту отримання, надходження повинні скоректуватись.

Іншими словами, транш повинен зайти по високому курсу.

ПС якщо звісно буде, транш...

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Останні відвідувачі   3 користувача онлайн

• Створити...