Перейти до змісту

Каким будет курс 01.05.2026?  

72 користувача проголосувало

1. 1. Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.05.2026? (голосование будет закрыто 10 апреля)

• Менее 42,00
      0
    • 42,00-42,50
      0
    • 42,50-43,00
    • 43,00-43,40
    • 43,40-43,70
    • 43,70-44,00
    • 44,00-44,30
    • 44,30-44,60
    • 44,60-45,00
    • 45,00-46,00
    • Более 46,00

Опитування закрите для нових голосів

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
06.06.2020 в 21:51, nord555a сказал:

У Нафтогаза..(этих убыточных засранцев..у которых в первый и последний раз случайно появились $)....этот запас не безграничен.

Зря Вы собираетесь к тем цыфрам и на них расчитываете..

Ситуация изменится в ближайшее время.

Все думают с приходом транша пойдём ещё ниже))

Ошибаетесь.

Стоит траншу зайти.

Увидим $29..

)))

И обьяснение этому очень простое..кто финансист..)

А я то думал..чего мне икалось все выходные!)) :)

Только зашёл..

А тут..как выяснилось..мне какую то ракету приписали)

Один очень настойчивый учасник))

А теперь повнимательнее..шевеля губами перечитайте и найдите в моём посте это слово.!))

Я говорил о смене тренда и о начале роста..И 29 увидим в ближайшее время.Возможно в конце июля.

• Лайк 1
  • Дякую 5
  • Хаха 1
  • Не розумію 1
  • Подобається 4
  • Не подобається 9
Опубліковано
48 минут назад, nord555a сказал:

Только зашёл..

А теперь повнимательнее..шевеля губами перечитайте и найдите в моём посте это слово.!))

Я говорил о смене тренда и о начале роста..И 29 увидим в ближайшее время.Возможно в конце июля.

А как же, 45-55-65 которые вы в марте обещали, что увидим их в конце мая?

• Хаха 3
  • Подобається 4
  • Не подобається 2
Опубліковано
2 часа назад, nord555a сказал:

Только зашёл..

сломанные часы (с)

Опубліковано (змінено)
12 часов назад, Mozart сказал:

Ви серйозно думаєте, що деякі люди пишуть про знецінення гривні лише тому, що "глибоко засіли в доларі"? :) А всі, хто це пише, через одного - агенти Кремля?

Одне можу сказати напевно: навіть якщо 100 "справжніх патріотів нацвалюти" на всіх форумах будуть щодня писати "гривня міцна, як ніколи!" і закликати до знищення доляра у власних заощадженнях... так от, курс від цього не зміниться аж ні на копійку.

Бо, повторюся у 100500-й раз, пересічні зі своїми 100-1000-10000 доларів вже давно не впливають на курсоутворення. 
Курс формується на міжбанку. 

До речі, щодо помилок. Впевнений, Ви знаєте, що "різкий" пишеться без м'якого знаку... 

Бувайте :)

Мда...куди мені тягатися з майстром слова на цьому форумі, але все ж сподіваюся, що Ви не зманіпулювали стосовно трактування змісту моїх слів, а просто як і в попередньому випадку, просто не вчитувались глибоко в текст. Ось мої слова на рахунок ''деяких людей":

''''''Р.S. ну і випереджаючи  плач Ярославни від деяких людей про бідних та нещасних експортерів коломойських-ахмєтових-пінчуків, які б заробили більше грошенят при зниженні курсу гривні - це просто недолуге прикриття своїх власних інтересів в зниженні гривні''''''''

І розшифрую - мав на увазі не просто людей, "які пишуть про знецінення гривні" - (бо я теж пишу про знецінення гривні - в середньому по року - влітку деяке зміцнення, взимку знецінення, яке перекриває літнє зміцнення - і так з року в рік.) а людей, які ХОЧУТЬ послаблення гривні, мотивуючи тим, що це буде благо для наших експортерів та манна небесна для країни вцілому.

По-друге - вважаю форумчанину Вашого масштабу не варто в дискусіях вішати на співрозмовника ярлики. Я ніколи не асоціював себе з гривнепатріотом, просто звертав увагу на сезонність коливань гривні, ну і критикував різного роду прогнози-рокети - тим більше влітку. До того ж маю заощадження як в гривні так і в доларі( більше половини)

І по-третє - на мою особисту думку, такій поважній на цьому форумі людині не личіть прискипуватися до можливих помилок в тексті співрозмовника, бо зазвичай так роблять ті, у яких немає більш вагомих аргументів у дискусії. Чи думаєте я не можу знайти помилок у Ваших коментарях? Але мені ( сподіваюсь і Вам) важлива сутність розмови, а не хто скільки зайвих м'яких знаків поставив, так ще тіпа і підтрунити на цим. 

З найкращими побажаннями 

Змінено користувачем valutominyailo
  • Лайк 6
  • Подобається 2
  • Не подобається 1
Опубліковано
2 часа назад, sashabar сказал:

А как же, 45-55-65 которые вы в марте обещали, что увидим их в конце мая?

Вам не трудно отыскать этот мой пост??

45-55-65 - точно не мои цифры.

Опубліковано
39 минут назад, nord555a сказал:

Вам не трудно отыскать этот мой пост??

45-55-65 - точно не мои цифры.

Абсолютно верно , это цифры вашего коллеги Jilane2 . Ваши 28 , 29 ,30 через 15 мин, со вторника или четверга каждой недели ...

• Лайк 2
  • Хаха 5
  • Подобається 3
  • Не подобається 2
Опубліковано
11 часов назад, orest777 сказал:

Нічого дивного, тут практично завжди так, вирвуть якийсь один-два максимум три далеко не основних чинники впливу і обговорюють, порівнюють. Абсолютно не пробуючи розібратися в найвагоміших чинниках які найбільше впливали тоді чи впливають зараз.

Головне, щоб результат виходив один: рокето-ракета і чим швидше ;) 

Пане Орест, коли будуть Ваші 25-26, які Ви чекали на отриманні траншу від МВФ? 

• Лайк 5
  • Подобається 3
  • Не подобається 6
Опубліковано
05.06.2020 в 15:40, dimox сказал:

непонятно почему порциями. всегда одним махом. а тут нбу в 3 выхода...

да.. увидел новость... Ощад и УГБ

Ну почему одним махом? Порциями любит, по моим наблюдениям. 

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Створити...