Перейти до змісту

Каким будет курс 01.05.2026?  

72 користувача проголосувало

1. 1. Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.05.2026? (голосование будет закрыто 10 апреля)

• Менее 42,00
      0
    • 42,00-42,50
      0
    • 42,50-43,00
    • 43,00-43,40
    • 43,40-43,70
    • 43,70-44,00
    • 44,00-44,30
    • 44,30-44,60
    • 44,60-45,00
    • 45,00-46,00
    • Более 46,00

Опитування закрите для нових голосів

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
5 годин тому, kursman27 сказав:

чекаєм рішення ФРС, і певно підем ще далі

Навіщо Ви заганяєте людей бігти купляти доллар? Я не спорю, швидше за все курс буде рости, і так є великі шанси, що сьогодні ФРС підніме ставку на 100 пунктів (ще тиждень назад я був в цьому впевнений, а от зараз сильно сумніваюсь), що призведе до росту доллара проти всіх світовх валют, але коли це впливало на курс гривня/доллар??????

• Лайк 1
  • Подобається 3
  • Не подобається 1
Опубліковано
3 хвилини тому, FredJr сказав:

Навіщо Ви заганяєте людей бігти купляти доллар? Я не спорю, швидше за все курс буде рости, і так є великі шанси, що сьогодні ФРС підніме ставку на 100 пунктів (ще тиждень назад я був в цьому впевнений, а от зараз сильно сумніваюсь), що призведе до росту доллара проти всіх світовх валют, але коли це впливало на курс гривня/доллар??????

по-моєму тут всі повнолітні і кожен має свою голову для прийняття рішень, мені нема ніякого сенсу когось кудись заганяти, я висловлюю свою думку, бо маю таке бажання 

а всі процеси - і підвищення ставки ФРС, і технічні дефолти в Україні - вони якби накладаються, що призводить до ще більшої турбулентності

а купляти долари чи ні - я би купив краще товар, який буде потрібен (деякий навіть в розстрочку ще дають), бо і долар їсть інфляція

Опубліковано
2 хвилини тому, kursman27 сказав:

по-моєму тут всі повнолітні і кожен має свою голову для прийняття рішень, мені нема ніякого сенсу когось кудись заганяти, я висловлюю свою думку, бо маю таке бажання 

а всі процеси - і підвищення ставки ФРС, і технічні дефолти в Україні - вони якби накладаються, що призводить до ще більшої турбулентності

а купляти долари чи ні - я би купив краще товар, який буде потрібен (деякий навіть в розстрочку ще дають), бо і долар їсть інфляція

Знову ж таки, з тим що в нас повна Ж... і що курс буде рости я не сперечаюсь, особисто я зараз, якщо раптом з'явилася вільна гривня ( я говорю про суми еквівалентні більше 1к$) зразу конвертую в долар, не залежно від того який на моменті курс.Так спати спокійніше, нікому не кажу робити так само.

Просто зв'язку між ставкою ФРС і курсом гривня/доллар немає, а дехто начитається і побіжить купить на все долар, хоча швидше за все в нас зараз локальний пік.

Опубліковано
1 хвилину тому, FredJr сказав:

Знову ж таки, з тим що в нас повна Ж... і що курс буде рости я не сперечаюсь, особисто я зараз, якщо раптом з'явилася вільна гривня ( я говорю про суми еквівалентні більше 1к$) зразу конвертую в долар, не залежно від того який на моменті курс.Так спати спокійніше, нікому не кажу робити так само.

Просто зв'язку між ставкою ФРС і курсом гривня/доллар немає, а дехто начитається і побіжить купить на все долар, хоча швидше за все в нас зараз локальний пік.

про "ефект метелика" чули? все взаємозвязано, я ж написав - накладання відомих всім з новин факторів, що підсилює дію одне одного,

борги в нас перед інвесторами і дивіденди номіновані в доларах, платити їх нема чим, хочуть реструктиризацію, долар дорожчає - який вплив при цьому на гривню?

Опубліковано
3 часа назад, FredJr сказал:

Для понимания... Поднятие ставки в долларах привлекает инвесторов пересидеть эти времена в долларовых инструментах с "возросшей" доходностью, например малорисковых трежерис. Вместо сидения в дефолтных долгах например нафтогаза (что со временем может внезапно оказаться неплохой идеей).

Опубліковано (змінено)
7 минут назад, vaxa2000 сказал:

И что это означает для гривны???

Завтра посмотрим😉 но думаю подростём..

А так повышение ставки станет фактором снижения мировых цен на нефть, газ и металлы, а через это и на другие товары...

Змінено користувачем Aviruss
  • Дякую 1
  • Не розумію 2
  • Подобається 2
Опубліковано
9 минут назад, vaxa2000 сказал:

И что это означает для гривны???

По идее, для того чтобы загнать инвесторов в наши ОВГЗ,  даже валютные, надо будет ещё поднимать ставки

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Створити...