Перейти до змісту

Каким будет курс 01.05.2026?  

72 користувача проголосувало

1. 1. Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.05.2026? (голосование будет закрыто 10 апреля)

• Менее 42,00
      0
    • 42,00-42,50
      0
    • 42,50-43,00
    • 43,00-43,40
    • 43,40-43,70
    • 43,70-44,00
    • 44,00-44,30
    • 44,30-44,60
    • 44,60-45,00
    • 45,00-46,00
    • Более 46,00

Опитування закрите для нових голосів

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
11 хвилину тому, Mozart сказав:
11 хвилину тому, Mozart сказав:

Це Ви про тих, хто влітку не купив по 37,05? :) 

Це я про ждунів доллара за 40,які наслухавшись свідків ракет і пружин,накупили тогож ж доллара по 40-41,в надії здати по 100,про 100 це я образно сказав

Опубліковано (змінено)
14 хвилини тому, Hyrma сказав:

и чем вы отличаетесь от «ждунов за 40»? вы такая же секта «свидетелей по 36,6»… такая же крайность

Все уже поняли, что курс волантилен и зарабатывают на этом, а не держат под матрасом заветные грн/$…

Я і нечекав доллара 36.6 з чого ви це взяли незнаю,я тута пару місяців назад написав що ніяких ракет і пружин і доллара за 40 до кінця року небуде і навів приклади чому саме,но з мене ждуни за 40 сміялись і ставили дизлайки,попробую найти цей пост шо я писав ,якщо найду то скину.всім добра і миру.Слава Україні!

Змінено користувачем lutsak.oleg@ukr.net
  • Лайк 1
  • Дякую 3
  • Не подобається 7
Опубліковано
1 час назад, Mozart сказал:

Є гарна українська приказка: "Не кажи ГОП... ", далі знаєте. До кінця року ще більше 3х місяців. А ви по тимчасовому просіданню вже робите квапливі висновки :) Поживемо - побачимо.

Я впевнений, що за цих три місяці, до нового року, курс буде як рости, так і падати. Є люди, зацікавлені в цьому. Тому праві будуть і ті хто чекає ріст, і ті хто чекає падіння. 

Опубліковано
16 часов назад, 200314 сказал:

Fat Point:

ПуМБ сьогодні ближче до вечора приймав по 38,00.

Ви пропонуєте перефарбувати білий за +0,20 в синій і викупити синій по 38,20,
прибуток=0.
Так в чому статус і в чому прибуток?
Ясно, бєз лоха і жізнь плоха.

Повторюсь вы совсем не в теме. 😂

Отличие в том ,что вы продаёте зелёнку в банк или валютчикам ,таким как я. А я покупаю у таких как вы и продаю другим.

• Лайк 3
  • Хаха 2
  • Сумно 1
  • Не подобається 4
Опубліковано

По доллару мы в состоянии консолидационной паузы . Нет движения ни вниз, ни вверх. Как бы пауза не затянулась на всю следующую неделю - вполне реально.

Курс застыл (пишу про синий ) 38.10 /38.50 - это если широко.

• Дякую 1
  • Хаха 1
  • Подобається 1
  • Не подобається 2
Опубліковано

Резкие скачки курса $ на прошлой неделе это удар по оптовикам (я про товар).

Там где зазор маленький и любое движение по валюте убивает торговлю. Держись Одесса!

• Лайк 1
  • Дякую 2
  • Хаха 3
  • Не розумію 1
  • Подобається 1
Опубліковано
6 часов назад, flygti сказал:

Резкие скачки курса $ на прошлой неделе это удар по оптовикам (я про товар).

Там где зазор маленький и любое движение по валюте убивает торговлю. 

Це чим же таким треба торгувати щоб курсові коливання у 30-50коп. так прямо вбивали торгівлю? :shock:

• Лайк 3
  • Хаха 1
  • Подобається 1
Опубліковано
2 часа назад, Кремень сказал:

Це чим же таким треба торгувати щоб курсові коливання у 30-50коп. так прямо вбивали торгівлю? :shock:

Це він напевне про людей які називають себе біснесменами,в народі за таких кажуть "бариги",примір тому генератори і павербанки,їм тільки дай повід підняти ціну,от і якраз і з долларом,курс зріс на одну гривню а вони вже рахують  товар по курсу 43 бутто курс на 5 гривень зріс,а потом кажуть що товар ніхто не купує,удар по оптовикам"баригам"😑

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Створити...