Перейти до змісту

Каким будет курс 01.05.2026?  

72 користувача проголосувало

1. 1. Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.05.2026? (голосование будет закрыто 10 апреля)

• Менее 42,00
      0
    • 42,00-42,50
      0
    • 42,50-43,00
    • 43,00-43,40
    • 43,40-43,70
    • 43,70-44,00
    • 44,00-44,30
    • 44,30-44,60
    • 44,60-45,00
    • 45,00-46,00
    • Более 46,00

Опитування закрите для нових голосів

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
45 минут назад, lutsak.oleg@ukr.net сказал:

Ну а я ,під 19%- 20.5%😉

Тільки в разі девалу пролітаєте як фанера) а я залишаюсь при своїх раз, і профіт кращий два.

• Лайк 2
  • Дякую 1
  • Подобається 6
Опубліковано
31 минуту назад, Twin сказал:

Тільки в разі девалу пролітаєте як фанера) а я залишаюсь при своїх раз, і профіт кращий два.

Не заважайте людині мріяти і радіти тимчасовому успіху. Ви ж бачите, який він щасливий. Порадійте за нього краще. А що буде через півроку... того не знає ніхто. 

• Лайк 3
  • Подобається 4
  • Не подобається 3
Опубліковано
4 години тому, Mozart сказав:

Не заважайте людині мріяти і радіти тимчасовому успіху. Ви ж бачите, який він щасливий. Порадійте за нього краще. А що буде через півроку... того не знає ніхто. 

По-моєму ви казали тут недавно шо нижче 38 ми вже непобачимо,чи не так?

• Лайк 1
  • Хаха 1
  • Подобається 1
  • Не подобається 4
Опубліковано

Плаваючий, фіксований, плаваючий...

Курс хоч і плаваючий - а девал буде!

Девал був і до фіксованого (і не раз),
і при фіксованому 29,2->36,57,
і при плаваючому знов таки девал  буде.

А згадуючи історію гривні, я б навіть сказав, що девал буде ще й не раз.
Питання лише коли - про це ніхто не скаже заздалегідь, на жаль.

В теперішніх умовах я б не ставився серйозно до прогнозів на час більший, чим декілька днів.

Та навіть на декілька днів - з певною долею скептицизму.
Тому що, за кілька годин може трапитись будь що (...) - і все посиплеться.

Опубліковано
В 25.09.2023 в 20:36, Mozart сказав:

Я є прихильником об'єктивності. Дуже багато людей займається тут самообманом. Коли влітку було 37,05, я кілька разів писав: "Це дно! Відкупайтесь!" . І що, мене хтось послухав? 
Що ж до диверсифікації... я знову ж таки завжди вчу "не класти всі яйця в одну корзину". Що до відсотка...не знаю, 30%... на моменті трохи забагато, а от 20%... може бути.

Вітаю.

Місяць пройшов.  Цікаво переглядати попередні повідомлення форумчан...

Як Ви вважаєте, перехід на святкування Різдва в Україні за Григоріанським календарем матиме вплив на курс? Багато продавців техніки робили виручку на Новорічні та Різдвяні свята. А тепер фактично Новий рік  - це не початок виторгу, а вже завершення. Відповідно вкладатись в складські запаси техніки (додатковий попит на валюту) потрібно вже. А курс, як ми бачимо, позбувся впливу ажіотажу, і перейшов до чистого впливу попиту/пропозиції/наявності паперу. 

Минулого року цим періодом (свят) можна було повністю знехтувати. Але в цьому році, думаю певний вплив на курс буде. І збоку офіційних імпортерів і збоку сірих та чорних. 

Опубліковано (змінено)

"Міністерство фінансів на аукціоні з розміщення облігацій внутрішньої державної позики 24 жовтня залучило до бюджету 22,9 млрд грн.
Так, від розміщення облігацій з терміном погашення через 1 рік під 17,27% залучили 3,5 млрд грн (ставка знизилась із 17,53% минулого тижня).
Водночас папери з терміном погашення 1,7 року розмістили під 18,15% - вдалось залучити 4,2 млрд грн (ставка знизилась із 18,25%).
А трирічні ОВДП під 19% (ставка знизилась із 19,19%) розмістили на 4,785 млрд грн.
Також Мінфін розмістив річні доларові облігації під 4,79% - вдалось залучити 286 млн дол."

https://www.epravda.com.ua/news/2023/10/24/705822/

Хтось підкаже, як це розміщення вплине на курс, на найближчих 2-3 дні?
В теорії - ще менше коливань курсу, але тих коливань і так немає. НБУ не коливає.

Тому що в трьох факторах про це наче на згадувалось.

Змінено користувачем 200314
Опубліковано
9 годин тому, Twin сказав:

Ну ,та зафіксуйте вже свій профіт на конкретній цифрі,тоді і поговоримо,а то пока ви в гривні сидете,в любий момент ваш профіт може перейти в непрофіт

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Створити...