Перейти до вмісту

Каким будет курс 01.12.2024?  

72 користувача проголосувало

1. 1. Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.12.2024? (голосование будет закрыто 10 ноября)

• Менее 39,00
      0
    • 39,00-39,50
      0
    • 39,50-40,00
    • 40,00-40,50
      0
    • 40,50-41,00
      0
    • 41,00-41,30
    • 41,30-41,60
    • 41,60-42,00
    • 42,00-42,50
    • 42,50-43,00
    • 43,00-44,00
    • Более 44,00

Рекомендовані повідомлення

Ну що казати, не хочу казати)

але нбу ламає стереотипи, намагається

• Хаха 2
  • Подобається 3

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
11 часов назад, Fat Point сказал:

Где вы таких слов нахватались ?🤣🤣

С нной попытки удалось купить пачку по /70 -новых, и уже и этого курса нет ,подняли . А в первых местах где была  точно сектанты пробежали и не по /65,не по /70 уже не было.

Правильно ви беріть по 39.70 а хтось візьме в Украгазі по 39.55

Screenshot_20240508-133334.png

• Лайк 1
  • Хаха 3
  • Подобається 2
  • Не подобається 8

Поділитися повідомленням

21 минуту назад, Koshechka сказал:

Не смешите народ, человек пишет про пачку, а сколько можно купить в укргазе на 50000? Про депозит я молчу…

У человека свои маленькие победы.. может для него эти небольшие деньги приносят больше радости чем для Вас джекпот в миллион...😊

Была чуйка два дня что будет нетипичная среда после нетипичной пятницы.. всю гривну скормил банкам(хотел написать об этом пару раз, но предыдущие реакции форумчан останавливали два дня).

• Лайк 4
  • Не подобається 5

Поділитися повідомленням

29 хвилин тому, Koshechka сказав:

Не смешите народ, человек пишет про пачку, а сколько можно купить в укргазе на 50000? Про депозит я молчу…

Я примір навів,в Акорді 39.59, в банку Львів 39.65 і так дальше....... p.s 

.і ще,не всі тут пачками купляють,як автор пише,надіється шо всі побіжать до нього брати подороже,бо все пропало,вітри не туди подули,караул......

Змінено користувачем lutsak.oleg@ukr.net
  • Хаха 2
  • Сумно 2
  • Не подобається 12

Поділитися повідомленням

А между тем тест 39,5 снизу - вполне по феншую. А вот отскочим/ не отскочим мы все на днях узнаем.

• Дякую 1
  • Не розумію 1

Поділитися повідомленням

08.05.2024 в 11:58, Кремень сказал:

Слухай, ждун, сидячий на воді і дивлячийся під воду ,  якщо ти такий же розумний як намагаєшся бути дотепний то дай мені відповідь всього лише на 1 питання : ЧОМУ наразі при досить помірних об'ємах НБУ не виходить і не заливає ринок так щоб той  просідав до омріяних тобою 39 а заливає лише біди щоб не спровокувати зростання курсу? Вже би давно побачили 39 акби то було ціллю НБУ! Цікаво буде почитати твою версію подій :beach:

А щодо (як ти вважаєш) дешевіючого активу, маючи на увазі долар, то якщо не вмієш аналізувати графіки і далекий від ТА :dash1: , то читай принаймі розумних людей яких тут є достатньо, щоб розуміти який актив є стрьомний і дешевіючий, а який дорожаючий.  Бо так і залишишся на пероні з квитками на не існуючий, або існуючий лише в твоїх фантазіях потяг, що в дійсності їде у зрозумілому більшості напрямку...  :hi:

Невже не розумієш, що такі питання треба задавати НБУ, а не мені ?? ;)

З чого ти взагалі взяв що я  аналізую графіки ??. :girl_haha:

Я ігрок , тому купляю коли росте, а продаю коли падає, і мені не цікаво чому НБУ щось там не заливає, і яку ціль він переслідує.:pardon:

Вже два тижні як доллар дешевшає, тому це дешевіючий актив в даному проміжку часу. :bye:

• Хаха 1
  • Не подобається 1

Поділитися повідомленням

12 часов назад, Mихаил сказал:

Всё идёт по плану - до конца недели высадят всех слабонервных , а на следующей -  поезд опять тихонько тронется на юга...

Только не все слабонервные  успеют купить билеты на этот поезд, и останутся  на пероне проважая уходящие вагоны.

• Хаха 1
  • Не подобається 1

Поділитися повідомленням

20 часов назад, Tip_Top сказал:

Много букв, наверное старались, но к сожалению пустая трата энергии, так как информативности 0. Как фокусник - отвлекает внимание.

А по сути, исходя из реалий, к сожалению, пусть только один, вверх.

А ще - всі нам один шлях-на кладовище.  Але коли?

Так і тут. Зрозуміло що в перспективі 5-10 років шлях однозначно вгору. А гарануєте, що через місяць буде більше, ніж зараз? Через два? Через три? Через пів року? Ось на цьому можна і зіграти, поки інші завертаються в простирадло, і повільно йдуть на кладовище(закреслено)  чекають, що "будєт толька даражать"

Змінено користувачем valutominyailo
  • Лайк 2
  • Подобається 2

Поділитися повідомленням

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз