Перейти до змісту

Каким будет курс 01.05.2026?  

72 користувача проголосувало

1. 1. Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.05.2026? (голосование будет закрыто 10 апреля)

• Менее 42,00
      0
    • 42,00-42,50
      0
    • 42,50-43,00
    • 43,00-43,40
    • 43,40-43,70
    • 43,70-44,00
    • 44,00-44,30
    • 44,30-44,60
    • 44,60-45,00
    • 45,00-46,00
    • Более 46,00

Опитування закрите для нових голосів

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
1 час назад, 8222222 сказал:

41-42 при панических условиях можно достигнуть на очень короткое время, а вот пройти путь против течения-требует очень серьезных усилий !

Вы, наверно, хотели сказать ЗА очень короткое время, а не НА... 

Опубліковано (змінено)
16 годин тому, Floridor сказав:

ТАС прислал сообщение, предлагают купить доллар по 39.60 (39.55 на депозит). Шото знают? 

Знають що в мене поступово закінчуються гривневі (дев'яти місячні) депозити,які лежали під 20.5% річних,хочуть заманити на відкуп на валютні депозити,но я пока неведусь,продовжую гривневі депозити на новий строк,( 3 місяця)під 17.5% річних😉

Змінено користувачем lutsak.oleg@ukr.net
  • Лайк 1
  • Хаха 3
  • Подобається 2
  • Не подобається 13
Опубліковано
35 минут назад, lutsak.oleg@ukr.net сказал:

Знають що в мене поступово закінчуються гривневі (дев'яти місячні) депозити,які лежали під 20.5% річних,хочуть заманити на відкуп на валютні депозити,но я пока неведусь,продовжую гривневі депозити на новий строк,( 3 місяця)під 17.5% річних😉

Усе, ЩО СТОСУЄТЬСЯ БАНКІВ і депозитів, ми пишемо ось в цій темі.  Бо модератор потім все це переносить туди. Поважайте чужу працю.

P.S. Щоб це Ваше повідомлення хоч якось стосувалось даної теми, просто напишіть, який курс зараз (візьмемо 39,55 онлайн у ТАСі, інші дешевші я не розглядаю) - і порахуйте, який курс допустимий через три місяці. 
Хоча... я підозрюю, що Ви усе рахуєте у гривні. Тоді взагалі немає сенсу про щось подібне говорити.

Опубліковано
58 минут назад, Mozart сказал:

Вы, наверно, хотели сказать ЗА очень короткое время, а не НА... 

Да извините опечатка ! Именно «ЗА очень короткое время»

Опубліковано
В 04.05.2024 в 11:15, Mozart сказав:

Ну, во-1, Вы ж говорили, что гривна укрепляется, потому что евро растет. Причем тут НБУ? 
Шучу. 
На самом деле подобная либерализация вызовет скачкообразный рост спроса на МБ и развернет наше укрепление вверх, если только... НБУ не захочет подыграть и не увеличит объем интервенций. 
Подобная либерализация - окончательное подтверждение того факта, что НБУ взял курс на девальвацию. А получится ли она плавной - покажет время.

Якщо ви не помітили, то вже не перша лібералізація. Мені просто цікаво - при попередніх кроках лібералізації ви дійсно спостерігали все те про що написали?

Опубліковано
В 04.05.2024 в 11:56, NWEN сказав:

Когда я как физлицо смогу перевести законно заработанные деньги на свой заграничный счет и/или купить акций?! Без мутных схем. Вот тото и оно.
Либералы, за ногу.🤬🤬🤬

Найближчим часом не вийде. зараз лібералізація спрямована на пожвавлення економіки.

Опубліковано
04.05.2024 в 11:15, Mozart сказал:

Ну, во-1, Вы ж говорили, что гривна укрепляется, потому что евро растет. Причем тут НБУ? 
Шучу. 
На самом деле подобная либерализация вызовет скачкообразный рост спроса на МБ и развернет наше укрепление вверх, если только... НБУ не захочет подыграть и не увеличит объем интервенций. 
Подобная либерализация - окончательное подтверждение того факта, что НБУ взял курс на девальвацию. А получится ли она плавной - покажет время.

А що, вже місяць пройшов? Без ваших їдких зауважень так добре тут було). Мабуть щось трапилось, що ще й солов'їну забули. 

Про зв'язок гривні з євро я вже писав, і ще раз повторюю, хто не зрозумів - вплив є, але не масштабний, а на рівні одного з фундаментальних факторів, котрі впливають на рішення Нацбанку. Експорт товару в Європу посилюється. 

Дякую, що більш детально прокоментували вплив лібералізації. 

• Лайк 1
  • Хаха 3
  • Подобається 6
  • Не подобається 14
Опубліковано
54 минуты назад, qwerty2 сказал:

Найближчим часом не вийде. зараз лібералізація спрямована на пожвавлення економіки.

Мне шо таки расказать за пожвавлення?
декабрь 21, декабрь 23 -70% от оборота в ua.

Не знаю кто так там ее пожвавлюет, но я с латамом, а тут хай пожвавлюют дальше.

• Лайк 2
  • Дякую 3
  • Подобається 1
  • Не подобається 1

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Створити...