Перейти до змісту

Каким будет курс 01.05.2026?  

72 користувача проголосувало

1. 1. Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.05.2026? (голосование будет закрыто 10 апреля)

• Менее 42,00
      0
    • 42,00-42,50
      0
    • 42,50-43,00
    • 43,00-43,40
    • 43,40-43,70
    • 43,70-44,00
    • 44,00-44,30
    • 44,30-44,60
    • 44,60-45,00
    • 45,00-46,00
    • Более 46,00

Опитування закрите для нових голосів

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Неплохо бы кому то впарить дорогой доллар или евро . Коррекция если не сегодня так завтра , а обменки дают хороший курс . Хотя это может быть откатом валютчика и на следующей неделе рост продолжится в связи с нагнетанием темы дефолта .

• Лайк 3
  • Дякую 3
  • Хаха 1
  • Подобається 1
Опубліковано
28 минут назад, Кремень сказал:

Важко жити в умовах постійних планових відключень електроенергії, а коли на них накладаються ще й позапланові то взагалі жесть! Вчора без світла майже 22 години тому писати було не зручно, але свою задумку я таки здійснив продав долар по 41.8 сьогодні буду бачити розумно я вчинив і людям давав пораду, чи треба гострити ножа на жирного лося? :biggrin:

P. S. Знову без світла тому писати не буду , треба хоча би слідкувати за МБ... Всім гарного дня і розумних рішень. 

В Одессе на сейчас можно сдать 41.85

Опубліковано
1 час назад, gavva83@ukr.net сказал:

В Одессе на сейчас можно сдать 41.85

Я ж не віртуал, здаю в тому місті де мешкаю, а у нас вчора вище ніж 41.8 курсу я не бачив. Але гадаю що мені і цього вистачить дивлячись на МБ

Опубліковано
39 минут назад, Кремень сказал:

Я ж не віртуал, здаю в тому місті де мешкаю, а у нас вчора вище ніж 41.8 курсу я не бачив. Але гадаю що мені і цього вистачить дивлячись на МБ

Хотів сидіти рівно,  а тут читаю,  ну добре 41,75 щойно) 

Опубліковано
Только что, Twin сказал:

Хотів сидіти рівно,  а тут читаю,  ну добре 41,75 щойно) 

Тоже продал доллар по 41.80...по 85 не успел))))посмотрим смогу ли я заработать на пиво с лангустинами...

Опубліковано (змінено)
5 минут назад, gavva83@ukr.net сказал:

Тоже продал доллар по 41.80...по 85 не успел))))посмотрим смогу ли я заработать на пиво с лангустинами...

Вчора в нас так брали до вечора 41,85

Змінено користувачем Twin
Опубліковано
21 хвилину тому, Twin сказав:

Вчора в нас так брали до вечора 41,85

а ввечері телеграм Шмигаля (https://t.me/Denys_Smyhal/8080) підготував підгрунтя до "з тріском до низу" (с) :biggrin: 

П.С. нє, поки - без  "тріску"?:scratch_one-s_head:

Опубліковано
2 часа назад, Mихаил сказал:

на следующей неделе рост продолжится в связи с нагнетанием темы дефолта

Дефолт откладывается...   😃

Верховная Рада приняла законопроект, который позволяет правительству приостанавливать выплаты по внешнему государственному долгу до 01 октября 2024 года.
https://www.epravda.com.ua/rus/news/2024/07/18/716815/

Опубліковано
1 час назад, Кремень сказал:

Напишите после откупа или что собираетесь,по вашей методе сделаю))))

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Створити...