Перейти до змісту

Каким будет курс 01.05.2026?  

72 користувача проголосувало

1. 1. Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.05.2026? (голосование будет закрыто 10 апреля)

• Менее 42,00
      0
    • 42,00-42,50
      0
    • 42,50-43,00
    • 43,00-43,40
    • 43,40-43,70
    • 43,70-44,00
    • 44,00-44,30
    • 44,30-44,60
    • 44,60-45,00
    • 45,00-46,00
    • Более 46,00

Опитування закрите для нових голосів

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
7 часов назад, Mozart сказал:

Уже видно, что повторяется вчерашний день.  Даже намека на укрепление гривны нет.

Действительно, статистика незначительного укрепления гривны в условиях выходного дня в США, который не является понедельником, сегодня не подтвердилась. Даже объем торгов на МБ соответствует вчерашнему дню. Более того, в Киеве под закрытие обменок вечером курс "синего" доллара на себя 43.05/ и гривна была купюрами по 1000.

Если я не ошибаюсь, обязательная продажа экспортерами валютной выручки до сих пор отменена? Могут помешать НБУ в распродаже иностранной помощи по нужному ему курсу?

Опубліковано
1 час назад, Mozart сказал:

Тисяча вибачень! Був неуважний!
Краще ось так - посилання на умови парі. Це щоб довго не шукати. Так, усе максимально конкретно. Чекаємо наступного вівторка. 

Запитували мене , чому я чекаю відкат?

пішов розігрів

відстань між МБ і готівкою збільшується

скоро кульмінація 

імхо

Опубліковано
31 минуту назад, olmasss сказал:

Все вірно Ви кажете Олеже! На вихідних /44+ продаж синій доллар готівка - і потім корекція Вниз... Тут я з Вами згоден....

P.s.  А що там Алекс Полтавський прогнозує? А то вже скучив за його прогнозами... Привіт йому передавайте при нагоді...

Та ну, 44+ це Ви щось загнули...  43+ можливо, але 44.... 😵‍💫🫣

Опубліковано
5 часов назад, Samurai сказал:

кстати

Кстати, спасибо большое за разъяснение.

Это я в курсе 

И почти со всем описанным вами  согласен. Сам об этом не раз говорил.

Залили баблом плотно, интенсивно идёт процесс обмена и отмыва...

Но и остановка транзита эту картину только усугубляет. Не так ли?

Опубліковано
49 минут назад, asti сказал:

Я так розумію зараз заходимо в зону турбо,  якщо завтра нбу профілонить)  то готіака може подолати 1грн до суботи,  але все буде дуже швидко,  ну типу як тоді у вересні,  пригадую по тел.  один курс,  коли прибіг інший,  а по факту обміну ще нижче,  бо поки рахували дзвінок поступив)  

Опубліковано
3 часа назад, asti сказал:

Ну что, завтра верим в коррекцию!?))

Сдаём все что есть?))

Опубліковано
4 часа назад, Tip_Top сказал:

Ну что, завтра верим в коррекцию!?))

Сдаём все что есть?))

Если смотреть на график, то корекция напрашивается, но судя по тому, что происходит на нале...   Хотя опять же, те менялы с которыми я работаю и сегодня сидели на сухом гривневом пайке. Так что даже если бы я очень сильно хотел всё сдать - ничего бы не вышло//)

Видимо, фактор Трампа в свете его последних заявлений обрёл новую глубину - как и падение евро...

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Останні відвідувачі   0 користувачів онлайн

• Жодного зареєстрованого користувача не переглядає цієї сторінки
  • Створити...